Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben 29yasındayım İlki 2013ıkıncı2015ucuncu2018dogumlu olacak ust uste oldu son ikisi kaza oldu Yanı ben hıc beklemedim anda hamıle kaldım ben dıyorm daha yeter sonucta ameliyat olacam o esnada onlemımı alayım diyorum bunun sonu gelmeyecek gıbı ben bırde calısıyorm cocklara hem yazık hemde ben kotu oldm iki hamılelıkte o cocklara yazık
Hamilelikte mi oldun bende 28 ilk bebeyim cok istedik biz bunu yani basladik bebek yapmaya hemen olmadi iste burda tup bebek yerine gittim cik sukur sorunumuz yoktu eh tedavide hemen baalanmior tam karar verdik hanileyim 1 sene falan surdu hamile kalmam iste benim korkum iste bebeye birsey olmasindan falan Allah korusun Rabbim daha iyi bilir

Daha heran hamıle mıyım suphesı ınsanı mahvediyor bılmıyorm yanlısmı dusunyrm bırde calısıyorm uc cock yeter dıyorm dort senedır atanmısım bu ucuncu olacak dogum iznine ayrılısm
Neguzel Rabbim.verio ins banada 3 tane verir hatta daha fasla buyuteyim onlari torun glreyim ins hepumiz ins ama dogumdan sonra bu panikten kurtulmam lazim tabikide yoksa böke kafayi yiyecem korkuyla yasanmiorki imtuhan dunyasi olcaz imtihan biz kafayi yiyoz

Daha heran hamıle mıyım suphesı ınsanı mahvediyor bılmıyorm yanlısmı dusunyrm bırde calısıyorm uc cock yeter dıyorm dort senedır atanmısım bu ucuncu olacak dogum iznine ayrılısm
Bu son hamılelıgmde inanırmısın 7.haftada kotu olmaya basladm bır anda hıc bır kotu bır anı yasamdan bır ay boyunca cok sıddetlı oldu evde yemek yapamıyordm evde duramıyordm cocklar aglasa onları sustramyrdm yemek yemıyordm boglyrdm nefessiz kalıyordum hep kaynnmglde gotrrdm cocukları bır gun evde yemek yok kızım hep kakaolu sut ıcmıs Babanesne gıtmısız orada yemek yemems ben kendı derdime dusmusım hıc fark etmemısm gece karnı agrıdı hep kustu ogunden bu yana kakaolu sut cok sevmesıne ragmen agzına surmuyır çocuk aclıktan kustu ınanablyrmusun 4yasndakı cocuk o yuzden benden bu kadar bu 3.kazayla oldu demek nasip varmis benm halım ortada hamilelik lerde kotu olma durumm yuksek tek erkekte ıyıdım ama yıne kotu olurm olan o masumlara olacak

Bu son hamılelıgmde inanırmısın 7.haftada kotu olmaya basladm bır anda hıc bır kotu bır anı yasamdan bır ay boyunca cok sıddetlı oldu evde yemek yapamıyordm evde duramıyordm cocklar aglasa onları sustramyrdm yemek yemıyordm boglyrdm nefessiz kalıyordum hep kaynnmglde gotrrdm cocukları bır gun evde yemek yok kızım hep kakaolu sut ıcmıs Babanesne gıtmısız orada yemek yemems ben kendı derdime dusmusım hıc fark etmemısm gece karnı agrıdı hep kustu ogunden bu yana kakaolu sut cok sevmesıne ragmen agzına surmuyır çocuk aclıktan kustu ınanablyrmusun 4yasndakı cocuk o yuzden benden bu kadar bu 3.kazayla oldu demek nasip varmis benm halım ortada hamilelik lerde kotu olma durumm yuksek tek erkekte ıyıdım ama yıne kotu olurm olan o masumlara olacak
Anliom iste hamilelikte lohusalikta vesvese daha cok oluormus korku endise kaygi

Digerleri uyuyor galiba

Hamilelikte mi oldun bende 28 ilk bebeyim cok istedik biz bunu yani basladik bebek yapmaya hemen olmadi iste burda tup bebek yerine gittim cik sukur sorunumuz yoktu eh tedavide hemen baalanmior tam karar verdik hanileyim 1 sene falan surdu hamile kalmam iste benim korkum iste bebeye birsey olmasindan falan Allah korusun Rabbim daha iyi bilir
Ben hamılelıkten bir sene önce bir kavga oldu önümde ozaman korkmsdm yemek yemıyordm ve uyuyamyrdm dra gıttm bir ay iki tane çok hafif bir ilaç verdi onu içtim hemen iyileştim kendm ilacı bıraktım daha kurtuldum hamıle kaldım bir yıldan fazla bir zaman sonra yıne 7haftalıkken basladı ilk uc ay ve son aylar kotu oldm ama orta donemde daha ıyıdım ama dogdum lohusalıktan sonra geçti. Ikıncı hamılelkte hıc kotu olmadm bıde bu ucuncu de oldu ilk uc ay kotu oldm suan daha ıyıym enazndan yemek yapablyrm cocklara bakablyrm bunada sukur

Pekı senın rahatsızlığın hamıle kalmadan once varmıydı yoksa sonramı olustu sen zor gunler gecrmsn zor hamıle kalmssn heran bebege bısey olma korkusundan dolayımı kotu oldun kayb

Sen dogum yapınca ıns gecıp gidecek sen suan korkuyorsun dıye bu kadar kafaya takıyorsun korkma Rabbım koruyacak bebegını hıc birsey olmayack

Titreme üşüme bende de var hep grip olcam zannediyorum ama artık çözdüm işi panigin başka manyak versiyonu kusura bakmayın ağzımı Bozuyorum hergün ayrı bir halt var çünkü
Ben panikleyince titreyip sarsılıyorum. Bu kalbime takık durumdan kurtulamıyorum. Teklicek titricek nefes alamıcam korkusu yedi beni.. yatmaya korkuyorum ya..
Hamileliģin sevmediğim yönü o istifralar hele bir bel ağrısı yarım saat anca is yaparsın ağlayarak yatağa atardim kendimi bir de son hafta karnının çok gerilmesi güzel şey hamilelik ya o karnındaki hareketleri izlemek çok zevkli hala videoları açıp bakıyorum Yarabbim ne büyük mucize aslında çok sükretmemiz lazım ama pis şeytan zehir ediyor günlerimizi
Ağrıları hiç sorma.. git gide artıyor doğal olarak. Önce kasıklarz karın.. sonra bel sırt bacaklar.. bazen ağlayasım geliyor bişeye gücüm yetmeyince. Halbuki hamilesin otur oturduğun yerde dimi.. bende hareketleri karnımın üzerinden izliyorum artık fazlasıyla belli oluyor. Şükğr Rabbime

Uyuyamiorum sizinde su kasik agrilari varmi bazen sol bazen sag iki taraflida oluor ve dizlere bacaklara vuruo agri suan bile var benimniye acaba sizinde oluormu oldumu benim surekli ama ya
Bende halen varr geçmiyor malesef. Gece öyle bi sanvı giriyoki uyanıyorum uykumdan. Özellikle sağda oluyo. Sanki etimi koparıyolar içerde.

Yokk cnmmm bende varimm gece uyumadim.bide korkunc ruyalar gördum
Bıktım bu rüyalardan.. oğluma hamileykende böyleydi. 9 ayda bi kere güzel bir rüya görmeden bitti

Kizlar gunaydın dun 11de uyudm sabah 6.30da uyandm gece uc kez falan uyandm birdaha uyudum cok sukur gecen gece gıbı panıklıgım olmadı ama rahat bir uykuda olmadı pasıflora yı icmedim kotu oldgm an ıceyım dedm ama iyimi yaptım kotu mu bilemedim suan cockları gonderı cem. Daha uyuyamam bıraz yuruyus yapıp evı toparlarm ancak
Bende 5te uyandım. Sabah 8e geliyodu dalmışım 9da uyandım. Gece de geç uyuyabildim, kaç kez uyandım bilmiyorum. hiç huzur bulmuyorum valla avaz avaz bağırasım var sinirimden
Sızı gidi uykucular gece gec yatıyorsunuz ama sabah erken kalkmıyorsunuz heralde bu grupta en erkenci uyku problemi encok olan benim
Deliksiz uyku ilk doğumdan sonra tarihe karıştı bende. Gece uyansamda pek giremiyorum eşim söyleniyo.. şimdid köydeyim kv ile aynı odada kaldık sohbet ettik felan. O en geç 11de uyuyo. Ben takıntılarımla idare etmeye çalıştım. Bölük pörçük uyumak enerjisiz bırakıyor insanı. 2 saattir çarpıntılı atıyor kalbim hiç bi işin ucundan tutamıyorum

Bende 5te uyandım. Sabah 8e geliyodu dalmışım 9da uyandım. Gece de geç uyuyabildim, kaç kez uyandım bilmiyorum. hiç huzur bulmuyorum valla avaz avaz bağırasım var sinirimden

Deliksiz uyku ilk doğumdan sonra tarihe karıştı bende. Gece uyansamda pek giremiyorum eşim söyleniyo.. şimdid köydeyim kv ile aynı odada kaldık sohbet ettik felan. O en geç 11de uyuyo. Ben takıntılarımla idare etmeye çalıştım. Bölük pörçük uyumak enerjisiz bırakıyor insanı. 2 saattir çarpıntılı atıyor kalbim hiç bi işin ucundan tutamıyorum
Canim doktor dun sezaryan tarihini verdi.1 aralıkta inşallah. Dun gece carpinti dan heyecandan uyuyamadım bugün yine içimde korku var.Napcam ben böyle Allahım yardım etsin

Canim doktor dun sezaryan tarihini verdi.1 aralıkta inşallah. Dun gece carpinti dan heyecandan uyuyamadım bugün yine içimde korku var.Napcam ben böyle Allahım yardım etsin
Canım Allahın izniyle tamamlıyosun görevini. En azından hem kendin hem bebeğin için stres duymıcaksın. O içindeyken ona verdiğin stresi düşünmiceksin. Sezaryen olacağı için sakinleştirici de alabiliyosun. O yüzden kendini sıkmamaya çalış bunları düşün. Allahım kısacık zamanda çabucak kucağına almayı nasip edicek inşallah.

Canım Allahın izniyle tamamlıyosun görevini. En azından hem kendin hem bebeğin için stres duymıcaksın. O içindeyken ona verdiğin stresi düşünmiceksin. Sezaryen olacağı için sakinleştirici de alabiliyosun. O yüzden kendini sıkmamaya çalış bunları düşün. Allahım kısacık zamanda çabucak kucağına almayı nasip edicek inşallah.
Desteğin ve duaların için cok sagol canım insan telkin edici şeyler duyunca biraz rahatlıyor.Dün akşam 7 yasindaki kızım çok ağladı ameliyatta sana birsey olursa anne diye.
O bile kaygı yaşıyor ben o ağlarken daha kötü oldum belli etmemeye çalıştım

Sen dogum yapınca ıns gecıp gidecek sen suan korkuyorsun dıye bu kadar kafaya takıyorsun korkma Rabbım koruyacak bebegını hıc birsey olmayack
Evet tevekkul etmemiz lauim Allah korur biliorum ins vaktinde gelir byuturum
Benim babam vefat etti ben 6aylik gelindim aniden kalp krizi yoktu önceden orda girdi bana panik atak iate 2 sene ama herfun jastaneye gittim kalp kriui geviriom diye neler neler sukur au da gecmisti simdi iste endiseler var kafayi takiom birsey olcak diye öle ama bende haata olsam biyerim agrisa öle dusunuom kötumu dye isze

Desteğin ve duaların için cok sagol canım insan telkin edici şeyler duyunca biraz rahatlıyor.Dün akşam 7 yasindaki kızım çok ağladı ameliyatta sana birsey olursa anne diye.
O bile kaygı yaşıyor ben o ağlarken daha kötü oldum belli etmemeye çalıştım
Ins sag salim dogacak birsey olmiyacak sakinlestirici veriorlar ne guzwl
Sen atlattin hamileligi meguzel ins bizde sag aalim atlatsakkk gelse 38.haftamizda bi oh ceksem diom

Ins sag salim dogacak birsey olmiyacak sakinlestirici veriorlar ne guzwl
Sen atlattin hamileligi meguzel ins bizde sag aalim atlatsakkk gelse 38.haftamizda bi oh ceksem diom
Seninde yarısı geçmiş canim sayılı gün çabuk geçiyor sonlara geldikçe insan hem bir an önce doğurayim bu sıkıntılar gecin istiyor hemde ameliyat günü aklina geldikçe korku hissediyor.Güzel Allahım hepimize yardım etsin Allah büyüktür. 18 yaşındakiler doğuruyor da ben niye böyleyim diye kızıyorum kendime. Annem 5 tane doğurmus bizim mahallede komşu 10 tane erkek dogurmus eskiler çık cesaretliler.Allah bize de cesaret versin şifa versin öyle bir şifa versinki hastalıktan eser kalmasın

Seninde yarısı geçmiş canim sayılı gün çabuk geçiyor sonlara geldikçe insan hem bir an önce doğurayim bu sıkıntılar gecin istiyor hemde ameliyat günü aklina geldikçe korku hissediyor.Güzel Allahım hepimize yardım etsin Allah büyüktür. 18 yaşındakiler doğuruyor da ben niye böyleyim diye kızıyorum kendime. Annem 5 tane doğurmus bizim mahallede komşu 10 tane erkek dogurmus eskiler çık cesaretliler.Allah bize de cesaret versin şifa versin öyle bir şifa versinki hastalıktan eser kalmasın
Eskiler bizden saglam vede hastane diktor yokmus kontrol falan yokmus evet dogru özeniom ama bizde basaracaz meraj etme Allah buyuk olcak bitecek ha aci vekmiyecekmisin o anlik sobra gecio ya hastalar Allahim hastalikla imtuhan etmesin onlar hep cekior ya bu guzel sey dogum evlat sahibi olmak diorum 5 dakika sonra panik gelio

Canım sezeryan da sakinlestirici veriyorlar mi benim ilki de epidural sezeryan di sakinlestirici vermediler

Back
X