Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cinsiyeti belli mi seninkinin.normal doğum mu yapacaksın
Kiz cnm simdilik normal aklimda ama bakalim ben panik atakim diye bana sezaryanada israr etsem yaparlar ama normal dogum ama epiduralli yani 2cm olmadan vuracaklar ama su ikinmayi hizedersinn dio o nasil birsey Omas Omas ikinma hizsi nasil epedural aldigim halde

Desteğin ve duaların için cok sagol canım insan telkin edici şeyler duyunca biraz rahatlıyor.Dün akşam 7 yasindaki kızım çok ağladı ameliyatta sana birsey olursa anne diye.
O bile kaygı yaşıyor ben o ağlarken daha kötü oldum belli etmemeye çalıştım
Allah korusun canım, sağ salim alıcaksın kucağına Allahın izniyle. Çocuklarda ister istemez etkileniyor.
Canım sezeryan da sakinlestirici veriyorlar mi benim ilki de epidural sezeryan di sakinlestirici vermediler
Spinalde veriliyor diye biliyorum canım. Hikayelerin içinde okumuştum bi de. Peki ilkinde nasıl geçirdin doğum anlarını?

Canım oncelı
Evet tevekkul etmemiz lauim Allah korur biliorum ins vaktinde gelir byuturum
Benim babam vefat etti ben 6aylik gelindim aniden kalp krizi yoktu önceden orda girdi bana panik atak iate 2 sene ama herfun jastaneye gittim kalp kriui geviriom diye neler neler sukur au da gecmisti simdi iste endiseler var kafayi takiom birsey olcak diye öle ama bende haata olsam biyerim agrisa öle dusunuom kötumu dye isze
Canım öncelikle basın sagolsun zaten panık atak durduk yere olmuyor muhakkak bır yasantı sonucu olusu yor. Sen elinden geldgnce mesgul ol bısey ler le duanı da yap zaten cogu gitti dogumadan sonrada gececk yada en kotu azalıp sonrada bıtecek

Kiz cnm simdilik normal aklimda ama bakalim ben panik atakim diye bana sezaryanada israr etsem yaparlar ama normal dogum ama epiduralli yani 2cm olmadan vuracaklar ama su ikinmayi hizedersinn dio o nasil birsey Omas Omas ikinma hizsi nasil epedural aldigim halde
Ikınma hissini 1,5 saat yaşadığım için ömrümce unutamam sanırım. Normalde o derece uzun sürmüyor ben susuz kaldım dr taaa doğuma başlayınca farketti. Beni mahvetti. Ama epiduralde o ıkınma hissi olmazsa bile dr.lar yönlendiriyormuş. Onların söylediği aralıklarda ıkınmak gerekiyormuş.

Bende 5te uyandım. Sabah 8e geliyodu dalmışım 9da uyandım. Gece de geç uyuyabildim, kaç kez uyandım bilmiyorum. hiç huzur bulmuyorum valla avaz avaz bağırasım var sinirimden

Deliksiz uyku ilk doğumdan sonra tarihe karıştı bende. Gece uyansamda pek giremiyorum eşim söyleniyo.. şimdid köydeyim kv ile aynı odada kaldık sohbet ettik felan. O en geç 11de uyuyo. Ben takıntılarımla idare etmeye çalıştım. Bölük pörçük uyumak enerjisiz bırakıyor insanı. 2 saattir çarpıntılı atıyor kalbim hiç bi işin ucundan tutamıyorum
Sen hep koye gidiyormusun kotuyken ınsan baska evde olsa daha tedırgın oluyor ama bazen baskalarn yanında kendını bastırablyrsn yada konusunca da insana ıyı geleblyor

Benmde esım telefonla ugrasma ma kızıyor ben cocuklarn odasnda yatıyorm o yuzden giriyorm Yanı yoksa ınsan gece gece tek bısey le ugrasamyr

Sen hep koye gidiyormusun kotuyken ınsan baska evde olsa daha tedırgın oluyor ama bazen baskalarn yanında kendını bastırablyrsn yada konusunca da insana ıyı geleblyor
Şükür kv ile arkadaş gibiyiz. Evlendiğimden beri birlikte oturduk. Taşınmalarımız kısa süreliydi hep. Bir de diğer torunlar yurtdışında. Benim oğluş da elinde büyüdü. Ona hiç dayanamazlar. 2 haftada bir gelir bize 2 gün durup döner.Kp evde oldugundan. Ben zaten kendi annemden pek annelik görmedim. Burda geçenki yaşadığım ağrı sancı yüzünden tedirginlik oluştu. Yine öyle mi olur ki diye felan. Onu bastırmaya çalışıyorum. Anksiyete ve panik konusunda ilk zamanlar cok destek verdi bana sağolsun. Sonradan ben pek anlatıp bunaltmamaya calıstım.. oğluma da değişiklik oluyor gelmek

Benmde esım telefonla ugrasma ma kızıyor ben cocuklarn odasnda yatıyorm o yuzden giriyorm Yanı yoksa ınsan gece gece tek bısey le ugrasamyr
Benim eşimde aynı, sürekli telefonda oluşuma kızıyor. Anlatıyorum, tamam anlıyorum diyo ama 2 gün sonra yine aynı. Ne desek diyelim anlamıcaklar, yaşamadan

Benim eşimde aynı, sürekli telefonda oluşuma kızıyor. Anlatıyorum, tamam anlıyorum diyo ama 2 gün sonra yine aynı. Ne desek diyelim anlamıcaklar, yaşamadan
Ya sordum vende ikinma ya hissedeceksin diorlar ondan ya beklio seyi gitsin diye etkisi ilacin yada kesiirlar ilaci hissediormusun ben ama hissetmek istemiom ama o ikinma nasil bir aci acisi varmi yani onu anlamak istiom

Allah korusun canım, sağ salim alıcaksın kucağına Allahın izniyle. Çocuklarda ister istemez etkileniyor.

Spinalde veriliyor diye biliyorum canım. Hikayelerin içinde okumuştum bi de. Peki ilkinde nasıl geçirdin doğum anlarını?
İlkini iyi geçirdim panigim tutmadı gayet rahattim ama sanki hiç yasamamisim gibi heyecan basıyor

Canım oncelı

Canım öncelikle basın sagolsun zaten panık atak durduk yere olmuyor muhakkak bır yasantı sonucu olusu yor. Sen elinden geldgnce mesgul ol bısey ler le duanı da yap zaten cogu gitti dogumadan sonrada gececk yada en kotu azalıp sonrada bıtecek
Ins yaa ins gecer haftay ins 20 haftalik kac aylik oluor yami ben bilmiomda ins

F Fatmae20 Valla canım epidural yapmadım ama yapanlar hissediyomuş, Afedersin büyük tuvaletinde kabiz olursun ya ikinirsin işte oyle pek açıklayıcı yazdım kusura bakma ama:olamaz: birde doktor sana diyo nefes al ve ikin diyo o arada ikiniyo sun seni yonlendiriyo doktor hiç korkma ben doktor evet aslı ikin dedi ya Allah sen yardım et diye bütün gücümle bir ikindim bebek çıktı ben nefesimi tuttum var gücüne ikinci ikinmada doğdu bebek ne kadar var gücünü tek seferde kullanırsanız 10 saniyede bebek doguyo

Kızlar bu arada EMDR yöntemini kullanip memnun kalan oldumu 2milyondan fazla kişi tercih edip iyileşmiş bugün hep onu araştırıyorum baya etkili ve kısa seansta biten bi yöntem mis

F Fatmae20 Valla canım epidural yapmadım ama yapanlar hissediyomuş, Afedersin büyük tuvaletinde kabiz olursun ya ikinirsin işte oyle pek açıklayıcı yazdım kusura bakma ama:olamaz: birde doktor sana diyo nefes al ve ikin diyo o arada ikiniyo sun seni yonlendiriyo doktor hiç korkma ben doktor evet aslı ikin dedi ya Allah sen yardım et diye bütün gücümle bir ikindim bebek çıktı ben nefesimi tuttum var gücüne ikinci ikinmada doğdu bebek ne kadar var gücünü tek seferde kullanırsanız 10 saniyede bebek doguyo
Hee öke aco yok yani sen almadigin halde iyidi ins bende iki ikinmakla cikar ya duam hep o ki inaniom duam.kabul olcak hamilelerin olurmus ya ins

Ya sordum vende ikinma ya hissedeceksin diorlar ondan ya beklio seyi gitsin diye etkisi ilacin yada kesiirlar ilaci hissediormusun ben ama hissetmek istemiom ama o ikinma nasil bir aci acisi varmi yani onu anlamak istiom
Ikınmanın sancısı yok canım. Dr gelipte doğuma başlıyoruz desin yeter. Hemen ona konsantre oluyosun. Bir an önce doğsun istiyosun.
İlkini iyi geçirdim panigim tutmadı gayet rahattim ama sanki hiç yasamamisim gibi heyecan basıyor
Yaşanmışlık olsa da tekrar tekrar panik yapıyoruz. İnşallah sağlıcakla hemen kurtulcaksın canım.

Kızlar bu arada EMDR yöntemini kullanip memnun kalan oldumu 2milyondan fazla kişi tercih edip iyileşmiş bugün hep onu araştırıyorum baya etkili ve kısa seansta biten bi yöntem mis
Çok duydum ama araştırmadım kuzum. Doğumdan sonra bende araştırıp kendim için uygun bir tedaviye başlamak istiyorum Allahın iizniyle inşallah. Böyle olmuyor

Çok duydum ama araştırmadım kuzum. Doğumdan sonra bende araştırıp kendim için uygun bir tedaviye başlamak istiyorum Allahın iizniyle inşallah. Böyle olmuyor
Bende istiorum gudecem ins yoksa cicuk agladiginda hasta oldugunda panikten ben giderim hastaneye yok yok zaten böle korkuyla yasanmio hocalarla konusuom ama iste imanin gucszlugu böle edior

Back
X