Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Arkadaşlar bugün çatı muayenesi oldum ve bağırdım ağrıdan doktorum sen normal doğum yapabilecek misin diye sordu:KK43: sonra da epidural ile yaparız neyse hissetmezsin dedi.. Pazartesi gününü dolduruyor bebek ve hiç sancı yok . Bu pazartesi fitil vererek doğumu başlatacak doktor.. çatı muayenesi bile zor geldi gerçekten normal doğumu yapabilir miyim:KK43:
Epedural le cnm.bende muayne olamuorum bile yaniii kadin doktru deyince bayiliom ama epeduralle ins agrisiz ama o ikinmayi sordunmu hizedecekmisin

Jaaa ins bisag salim.kucagini alsak bu hamilelik bizu bozdu korku hahha
Kac haftalikken yasar bebekler erken dogumda bana ev doktorum dediki 28 haftalikken ama bileniom
Bende öyle biliyorum ama tamda emin değilim. Allah korusun bizide bebekleride, vaktiyle olsunlar insallah, erken doğum dedim mi kötü hissediyorum bende:(
Arkadaşlar bugün çatı muayenesi oldum ve bağırdım ağrıdan doktorum sen normal doğum yapabilecek misin diye sordu:KK43: sonra da epidural ile yaparız neyse hissetmezsin dedi.. Pazartesi gününü dolduruyor bebek ve hiç sancı yok . Bu pazartesi fitil vererek doğumu başlatacak doktor.. çatı muayenesi bile zor geldi gerçekten normal doğumu yapabilir miyim:KK43:
Yapabilirsin canım önce kendine güven. Bundan daha kötü durumda olup doğuranlar var. Allah büyük yardım ediyor. Zaten dr.lar bir terslik durumunda müdehale etmek için var. İçini ferah tut. Ne kadar kaldı doğuma?

Ben az önce sinir krizi geçirdim. Kaç günün stresi bir yandan, oğlumun inat nöbetleri bir yandan, eşimle ilgili duygusal sorunlar bir yandan, böbrek ağrısı kasık sancısı, uykusuzluk, ev işi derken sonunda patladım. Sakin olması gereken benken, günlerdir ortalıgı sakinleştiren benim. Ama taştım artık. Oturup 2 damla ağladım ve sustum. Susmak zorundaydım çünkü hem kendim hem bebeğim hırpalandı. Onun streside eklendi ama sabır tahammül kalmamıştı inanın.. inşallah birşey olmaz elimden gelen tek şey dua..

Ben az önce sinir krizi geçirdim. Kaç günün stresi bir yandan, oğlumun inat nöbetleri bir yandan, eşimle ilgili duygusal sorunlar bir yandan, böbrek ağrısı kasık sancısı, uykusuzluk, ev işi derken sonunda patladım. Sakin olması gereken benken, günlerdir ortalıgı sakinleştiren benim. Ama taştım artık. Oturup 2 damla ağladım ve sustum. Susmak zorundaydım çünkü hem kendim hem bebeğim hırpalandı. Onun streside eklendi ama sabır tahammül kalmamıştı inanın.. inşallah birşey olmaz elimden gelen tek şey dua..
Eşine mi patladin ?.. Onun dolulugumu

Bende öyle biliyorum ama tamda emin değilim. Allah korusun bizide bebekleride, vaktiyle olsunlar insallah, erken doğum dedim mi kötü hissediyorum bende:KK43: bu pazartesi canım dualarınızi bekliyorum

Yapabilirsin canım önce kendine güven. Bundan daha kötü durumda olup doğuranlar var. Allah büyük yardım ediyor. Zaten dr.lar bir terslik durumunda müdehale etmek için var. İçini ferah tut. Ne kadar kaldı doğuma?

Epedural le cnm.bende muayne olamuorum bile yaniii kadin doktru deyince bayiliom ama epeduralle ins agrisiz ama o ikinmayi sordunmu hizedecekmisin
Epiduralle daha kolay olur dedi doktor psikolojikmen rahat olduğun için doğumu hızlandırıyor diye belirtti.. Anne yorgun olmadığı için daha iyi ikinabiliyor mus

Bende öyle biliyorum ama tamda emin değilim. Allah korusun bizide bebekleride, vaktiyle olsunlar insallah, erken doğum dedim mi kötü hissediyorum bende:KK43:

Allah korusun cnm yaa vktinde 37 38 sede raziyim ins dua edelim

Bak neden ağrıdı biliyomusun kendini sıktın çünkü lütfen sana ve hepinize diyorum çatı muayenesi icin çıkınca kendinize diyinki acimicak gevse gevse rahat ol ay acaba bebeğin saçı gözü burnu nasıl diye kafa dağıtın ben ilk muanede dedim bidaha baktirmam ikincide kendimi bıraktım dedimki sen yapicaksin kasa gevseksin dedim ve o kadar rahat biraktimki doktor bile diyodu çok iyi birakiyosun kasmiyosun ilk olmasına rağmen o yüzden lütfen kasma senin ne eksiğin var yapanlardan milletin doktor çatı dar kemik var demesine rağmen normal yapan var lütfen kendini germe ben iki doğum yaptım bugün 2 ay oldu yani emin ol her açıdan sağlıklı normal doğum ve seni sezeryan olman için sağlık proyblemin yok bebek çok şükür ters değil bol bol comelerek afedersin tuvalete oturur gibi kalk otur ya emin ol ben kendim kadar canı tatlı korkak tirsak acıya dayanıksız tanimadim ama Rabbim çok güzel yardım etti darısı sana benim gibi şu gibi olsun girip bir ıkınmada bebek kucağında ayy dünyaya bedel

Bak neden ağrıdı biliyomusun kendini sıktın çünkü lütfen sana ve hepinize diyorum çatı muayenesi icin çıkınca kendinize diyinki acimicak gevse gevse rahat ol ay acaba bebeğin saçı gözü burnu nasıl diye kafa dağıtın ben ilk muanede dedim bidaha baktirmam ikincide kendimi bıraktım dedimki sen yapicaksin kasa gevseksin dedim ve o kadar rahat biraktimki doktor bile diyodu çok iyi birakiyosun kasmiyosun ilk olmasına rağmen o yüzden lütfen kasma senin ne eksiğin var yapanlardan milletin doktor çatı dar kemik var demesine rağmen normal yapan var lütfen kendini germe ben iki doğum yaptım bugün 2 ay oldu yani emin ol her açıdan sağlıklı normal doğum ve seni sezeryan olman için sağlık proyblemin yok bebek çok şükür ters değil bol bol comelerek afedersin tuvalete oturur gibi kalk otur ya emin ol ben kendim kadar canı tatlı korkak tirsak acıya dayanıksız tanimadim ama Rabbim çok güzel yardım etti darısı sana benim gibi şu gibi olsun girip bir ıkınmada bebek kucağında ayy dünyaya bedel
Çokk teşekkür ederim bayagi motive oldu söyledikleriniz dualarınızi bekliyorum

Kızlar bende bugun gıttm dra hersey normal dedı kramplarn olursa magnezyum ıceblrsn dedı bıde gece uyumamaya her gece yatmadan bır saat once iki olecek pasıflora ıc her gun ıcsem de sorun degl dedı uc hafta sonra renkli ultrason gel dedi

Bide birsey soracağım ben hâlâ bebeğe alışamadım sürekli karnmdaki bebeği zorunlu taşıyorum ve bu doğumda zorunlu hissi taşıyorum (biliyorum büyük bir nimet çocuk sahibi olmak Rabbim in hediyesi emaneti bizlere) ama ben hiç hazır hissetmiyorum sanki hamileliğim süresince bebeği hiç sevemedim karımda:(hiç heyecanı yok anne olmanin o yüzden doğumda bana eziyet geliyor sanki nereden çıktı bu der gibi ( haşa bunlar isyan değil Rabbim verdi ise baş göz üstüne en iyi şekilde rehberlik etmeye çalışacağım bebeğe ama içimdeki duygular da böyle..ne yapmam lazım nasıl düşünmeliym bilmiyorum hamilelikte doğumda çekilmez bir eziyet gibi

Eşine mi patladin ?.. Onun dolulugumu
Beni bu hale getiren liste o kadar kabarıkki.. sustukların büyür içinde misali... büyüyüp gidiyor anlayanda olmayınca işte kendi kendimize dolup taşıyoruz..
.. sakin olmaya çalıştıkça olamadım. Şimdide sağ tarafım sertelip geçiyor. Hırsımı alamıyorum ya avaz avaz ağlayasım geliyor.

Beni bu hale getiren liste o kadar kabarıkki.. sustukların büyür içinde misali... büyüyüp gidiyor anlayanda olmayınca işte kendi kendimize dolup taşıyoruz..
.. sakin olmaya çalıştıkça olamadım. Şimdide sağ tarafım sertelip geçiyor. Hırsımı alamıyorum ya avaz avaz ağlayasım geliyor.
bazen ağlamak o kadar iyi geliyor ki yeni doğmüş gibi hissediyor insan..kendinizi tutmayın bence

Jaa yardimm kizlar vajinamm batio tam ortasi delik olan yer oturamiom ustune dusunun niye korkuom agliom

Kızlar bende bugun gıttm dra hersey normal dedı kramplarn olursa magnezyum ıceblrsn dedı bıde gece uyumamaya her gece yatmadan bır saat once iki olecek pasıflora ıc her gun ıcsem de sorun degl dedı uc hafta sonra renkli ultrason gel dedi
Gözünaydın canım, inşallah iyi gelir ilaçta
bazen ağlamak o kadar iyi geliyor ki yeni doğmüş gibi hissediyor insan..kendinizi tutmayın bence
O an için kendimi tutmasam daha çok kasılcaktım. Ama sonunda oturdum ağladım. Bazen inanır mısın ağlamak bile rahatlatmıyor:KK42: azcık anlayış hoşgörü bekliyor insan en azından hamilelikte..

Bide birsey soracağım ben hâlâ bebeğe alışamadım sürekli karnmdaki bebeği zorunlu taşıyorum ve bu doğumda zorunlu hissi taşıyorum (biliyorum büyük bir nimet çocuk sahibi olmak Rabbim in hediyesi emaneti bizlere) ama ben hiç hazır hissetmiyorum sanki hamileliğim süresince bebeği hiç sevemedim karımda:KK43:hiç heyecanı yok anne olmanin o yüzden doğumda bana eziyet geliyor sanki nereden çıktı bu der gibi ( haşa bunlar isyan değil Rabbim verdi ise baş göz üstüne en iyi şekilde rehberlik etmeye çalışacağım bebeğe ama içimdeki duygular da böyle..ne yapmam lazım nasıl düşünmeliym bilmiyorum hamilelikte doğumda çekilmez bir eziyet gibi
Senin doğum ne zaman canım vaktin gelmişti galiba

Canım sakin olmaya çalış ama fazla tutma kendini ağlayabiliyorsan ağla aglamak ta bir çeşit terapi gibidir.Ağlamak isteyip aglayamamak içini boşaltmamak daha kötü. Icine atmak daha sonra farklı belirtilerle kendini gösteriyor

Back
X