Canım panik bakımından demiştim benden iyisin diye.Ben ilacsiz duramıyorum.Benmiii aiii sem bilsen suann oturup terliom vajinam batio tam ortaai o delik ustune oturamiom öle cok asiri degilde korkuomm yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım panik bakımından demiştim benden iyisin diye.Ben ilacsiz duramıyorum.Benmiii aiii sem bilsen suann oturup terliom vajinam batio tam ortaai o delik ustune oturamiom öle cok asiri degilde korkuomm yaaa
Bende dua dua duayla zor bayilcak gibi oluorum cnm yaaa suam daha batioo vajinammm ve rahimim batip batip geviorr niye böleyseCanım panik bakımından demiştim benden iyisin diye.Ben ilacsiz duramıyorum.
Doktorun ne diyor batma olayına danıştın mi? Bu belirtiler doğumdan sonra geçecek belki daha önce de geçebilir .Ben Hamileliğim de ilaç kullanıyorum sonrasinda da kullanacam Bebeğimi emziremicem hem hamilelikte hdm de sonrasında bebeğime zarar veriyorum bir de beni düşün haline şukret canimBende dua dua duayla zor bayilcak gibi oluorum cnm yaaa suam daha batioo vajinammm ve rahimim batip batip geviorr niye böleyse
Sende oldumu o batmalar bem anlamiom.hollandaca konusuorlar ben almanca biliom anlamiom batma diom normal mi bilmiomDoktorun ne diyor batma olayına danıştın mi? Bu belirtiler doğumdan sonra geçecek belki daha önce de geçebilir .Ben Hamileliğim de ilaç kullanıyorum sonrasinda da kullanacam Bebeğimi emziremicem hem hamilelikte hdm de sonrasında bebeğime zarar veriyorum bir de beni düşün haline şukret canim
Bende batma hiç olmadı canim ama gebelikle alakalıdır öncesinde yoktu galibaSende oldumu o batmalar bem anlamiom.hollandaca konusuorlar ben almanca biliom anlamiom batma diom normal mi bilmiom
Ara sira nadir olurdu gecerdi hani ilk iliskiye goronce olurya batma ole ama öle asiri degil gelio gidio ve akintim oluor yaBende batma hiç olmadı canim ama gebelikle alakalıdır öncesinde yoktu galiba
Enfeksiyon da olabilirAra sira nadir olurdu gecerdi hani ilk iliskiye goronce olurya batma ole ama öle asiri degil gelio gidio ve akintim oluor ya
Idralime verdim yok cok sukur sali vermistimEnfeksiyon da olabilir
Saol cnm sende insKızlar hayırlı aksamlar hasta olan arkadaslar gecmis olsn dikkat edin kendinize
Bişey diyimmi ayani şeyi bende ikinci hamileliğimde hissettim ve Allah affetsin aldırmayi bile düşünmüştüm o kadar inançlı olmama rağmen 5 ay boyunca hergün ağladım hergün ama ve esimden o kadar sogumustumki ya suan sen anlatinca aylar öncesine gittim sana bisey diyimmi o kadar normalki hislerin hiç korkma Allahın izniyle ben ilkindede biraz böyle senin anlattiginda gibiydim ay bi doğdu babasına bile vermek istemedim bu ikincide aynı bu anlattıklarını yaşadım ne zaman içim ısındı ilk biliyomusun bundan 3ay onceydi yani doğum yapmama 3 4 hafta kalmıştı bi gün bebek hoc hareket etmedi ama hiç ve bütün gün bekledim çikolata yedim uzandim kalktım yedim içtim müzik açtım yok hareket etmedi dayanamadım doktoru aradım bana acil hastaneye git dedi gittim ilk o zaman sancım çıkmıştı doktor 2cm açılma var demisti o gün nasıl korkmustum dedim bu kadar sıkıntı çektim artık ne olur ona bişey olmasın Allahım dedim sonra doğdu varya suan kucagimda dünya bir yana iki evladım bir yana o kadar sıkıntılı zaman geçirdim Gala geciriyorum ama hicbizaman doğdu doğali ona soğukluk hissetmedim kv kucağına alınca diyorum ay bişey olmasın biran önce kucağıma alıp sarmaliyorum hiç korkma suan hepsini yaşadım sonuç kocaman bir evlat aşkı hepsi psikolojik geçiciBide birsey soracağım ben hâlâ bebeğe alışamadım sürekli karnmdaki bebeği zorunlu taşıyorum ve bu doğumda zorunlu hissi taşıyorum (biliyorum büyük bir nimet çocuk sahibi olmak Rabbim in hediyesi emaneti bizlere) ama ben hiç hazır hissetmiyorum sanki hamileliğim süresince bebeği hiç sevemedim karımdahiç heyecanı yok anne olmanin o yüzden doğumda bana eziyet geliyor sanki nereden çıktı bu der gibi ( haşa bunlar isyan değil Rabbim verdi ise baş göz üstüne en iyi şekilde rehberlik etmeye çalışacağım bebeğe ama içimdeki duygular da böyle..ne yapmam lazım nasıl düşünmeliym bilmiyorum hamilelikte doğumda çekilmez bir eziyet gibi
Canım sonuçta rahim büyüyor genişlemek için yer arıyor bu arada sinirler ve kaslarda sıkışıyor ama bu durum kimisinde cok hissediliyor kimisinde hiç hissedilmiyor farklı şekillerde belirti verebiliyor bende de sürekli aşağıya doğru çekilme hissi oluyorIdralime verdim yok cok sukur sali vermistim
Bana bana yollaaay4zy4qmurum Keşke elimizden konuşmaktan daha fazlası gelebilse ben artık yavaş yavaş alisiyorum insanlarin insafsizliklarina aman demeyi ogrenmedigimiz sürece bazi insanlardan insanlık beklemek boş sende sıkma canını canını sıkanın canı cehenneme de gitsin kiralık katil tutup sana gondereyim mi canim
![]()
Sen ilaç iciyodun dimi ama iyisin çok şükür değilmi ilacın faydası oldu yaniCanım sonuçta rahim büyüyor genişlemek için yer arıyor bu arada sinirler ve kaslarda sıkışıyor ama bu durum kimisinde cok hissediliyor kimisinde hiç hissedilmiyor farklı şekillerde belirti verebiliyor bende de sürekli aşağıya doğru çekilme hissi oluyor
Senin 20 haftalliklen oluirmuydu suam olmasi normal gunun bitior cok sukur seninCanım sonuçta rahim büyüyor genişlemek için yer arıyor bu arada sinirler ve kaslarda sıkışıyor ama bu durum kimisinde cok hissediliyor kimisinde hiç hissedilmiyor farklı şekillerde belirti verebiliyor bende de sürekli aşağıya doğru çekilme hissi oluyor
Senin 20 haftalliklen oluirmuydu suam olmasi normal gunun bitior cok sukur senin
Evet canım ilaç kullanıyorum tamamen düzelmedim ama faydası oldu.Doktor doğumdan sonra dozunu arttıracak daha iyi olurum diye düşünüyorum.tek ümidim doğum sonrasıSen ilaç iciyodun dimi ama iyisin çok şükür değilmi ilacın faydası oldu yani
Sen kimi vurdurucan kız yalnız hapishane de dön atlet cigara siz karsilicaksinizBana bana yollaaa
Aynen doz ile alakası çok bunun ve benden tavsiye sonrasında panik atak sayfalarında gezme Allahın izniyle bende 2 3 aya kadar baslicam ilaca ve hastalık adına herkesle görüşmeyi kesicem sadece kendime ve cocuklarima yogunlasicam kimsenin sıkıntı hastalık derdini dinlemeyip bende anlatmicam yoksa insan zor toparlaniyor yok suram ağrıdı nefesim kesildi ay bu oldu derler insan yine kendini dinlerEvet canım ilaç kullanıyorum tamamen düzelmedim ama faydası oldu.Doktor doğumdan sonra dozunu arttıracak daha iyi olurum diye düşünüyorum.tek ümidim doğum sonrası