Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Günaydın arkadaşlar geceniz nasıl geçti çok sükür ben birkez uyansamda sorun olmadan geçti surup ta falan kullanmadm bunada şükür

Benmde oluyor ozellıkle sag kasıgımda ben fazla umursamamaya calısıyorm Dr magnezyum verdi cok rahatsz olursan ıc diye senınde ondandır ıcıyormusun düzenli
Senn dogum tarihi 15nisan benm 22nisan ben sezeryan olacam dıye 38.haftada olacak 8nısandan sonra

Günaydın kızlar. Benim gecem kötü geçti biraz. Giremedim.

Z Zynp23657 canım dualarımız seninle. Hastanedesindir büyük ihtimalle. Belki doğumun bile olmuştur. Çok merak ediyorum seni. Allah kolaylıklar versin inşallah.

E Eslem 23 Sanırım senin anlattığın gibi birşey yaşadım. Bir iki gündür stresli geçmişti günlerim. Gecede tekleme oluyodu. Bu gece birden dalmışım, 5 dk sonra bir uyandım sanki nefesim kesilmiş gibiydi. Kalbim çıkcak gibi atıyodu. Nefes alamıcak kadar hızlıydı. Kendime gelemedim. Eşimde korkuyla kalktı su getirdi. Sakinleşene kadar mahvoldum.

Merhabalar arkadaşlar. Bende 19 haftalık hamileyim ve on yıldır pa hastasıyım. Yanlız kalmaktan çok korkuyorum. Yanlız kalınca kendimi dinlemeye başlıyorum arada ekstrasistol oluyor bende. Doktor bir zararı yok demişti ama olmuyor. Hep kaygılı endişeli ve stresliyim. Bebeğim etkilenmez inşallah bu süreçten. Allah yardımcımız olsun

Merhabalar arkadaşlar. Bende 19 haftalık hamileyim ve on yıldır pa hastasıyım. Yanlız kalmaktan çok korkuyorum. Yanlız kalınca kendimi dinlemeye başlıyorum arada ekstrasistol oluyor bende. Doktor bir zararı yok demişti ama olmuyor. Hep kaygılı endişeli ve stresliyim. Bebeğim etkilenmez inşallah bu süreçten. Allah

Geçmiş olsun insallah etkilenmez Allah yardım eder bizde aynı süreçten geçiyoruz ilaç kullandın mı hic
Yanında kim var calisiyormusun

İstanbulda yanlızım eşim çalışıyır. Beş yaşında kızım var. Oda okula gidiyor. Cipralex kullanmıştım daha önceleri. Şimdi belediyenin paikolojik danışmanlık merkezine gidiyorum. Yeni başladım henüz iki seans gittim inşallah faydasını görücem. Benim gibi olan yaşayan varmı acaba kendimi kalp hastası sanıyorum. Bütün belirtileri yaşıyorum ancak doktor kalp sağlam diyor. Çok şülür. Ama tüm bunları nasıl yaşıyorum vücuduma nasıl yaşatıyorum amlamıyorum üzgünüm çokk

E Eslem 23 Sanırım senin anlattığın gibi birşey yaşadım. Bir iki gündür stresli geçmişti günlerim. Gecede tekleme oluyodu. Bu gece birden dalmışım, 5 dk sonra bir uyandım sanki nefesim kesilmiş gibiydi. Kalbim çıkcak gibi atıyodu. Nefes alamıcak kadar hızlıydı. Kendime gelemedim. Eşimde korkuyla kalktı su getirdi. Sakinleşene kadar mahvoldum.
Benmde oyle oluyor sorun uyumakta degl uyanmakta ben o an da ne su ne yiyecek bısey goreblrm su ıcmeye calssam boglackmsm gıbı. Dr asırı kaygı dan oluyor dedi bıraz evın ıcınde yuruseydın balkona falan cksaydn sakınlesne kadar

İstanbulda yanlızım eşim çalışıyır. Beş yaşında kızım var. Oda okula gidiyor. Cipralex kullanmıştım daha önceleri. Şimdi belediyenin paikolojik danışmanlık merkezine gidiyorum. Yeni başladım henüz iki seans gittim inşallah faydasını görücem. Benim gibi olan yaşayan varmı acaba kendimi kalp hastası sanıyorum. Bütün belirtileri yaşıyorum ancak doktor kalp sağlam diyor. Çok şülür. Ama tüm bunları nasıl yaşıyorum vücuduma nasıl yaşatıyorum amlamıyorum üzgünüm çokk
Gecmis olsun canm hepimizde var birseyler yalnız degl sn

Merhabalar arkadaşlar. Bende 19 haftalık hamileyim ve on yıldır pa hastasıyım. Yanlız kalmaktan çok korkuyorum. Yanlız kalınca kendimi dinlemeye başlıyorum arada ekstrasistol oluyor bende. Doktor bir zararı yok demişti ama olmuyor. Hep kaygılı endişeli ve stresliyim. Bebeğim etkilenmez inşallah bu süreçten. Allah yardımcımız olsun

Canım senden daha yogun yaşayanlar var emin ol mesela ben .Bu da sana teselli olsun canim. Dun gece hiç uyumadim bugün carpinti kusma başladı kontrolüme bile gidemedim.

Eslem hadi bakalım sana yoldas cıktı aynı haftadasiniz gebelikle ilgili ortak paylasimlariniz çok olacak

Back
X