Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 19 haftalikktin demeBendede yürüğünce falan oluyor mide şişliği kalbimi sıkıştırıyor
Bende baya surdu yaaa bugun az iyiyim yada alisti vucudun ara sira bi batioo offfEvet canım 19 haftalığım. Bendede oluyor
Vallah canm ben bır aydır uyeyım Allah hepsinden razı olsun. Normalde ben geceleri kotu olurum oldgmda o an bısey le mesgul olunca kafam dagılıyor ben bazı arkadslarla mjlasyrdm ama onlar pek anlamıyor ınsanı cekmeyen bilmiyor benı kırmak istemiyorlar ama bakıyorm bıkmisımki gibiler ama bu gruptakılere hep mj attım onlarn yazdıklarını okudum ınsan a gercekten destek cunku herkes de aynı sorun var insana guc oluyor keske facede yada bir vhatsap grubuyla goruseblsek bana cok iyi geldıİyiki varsınız nolur iletişimi bırakmayalım. Yanlız olmadığını bilmek insanı bi nebze olsun rahatlatıyor
Aynen öle kimse anlamio abartmayin diorlar yaniVallah canm ben bır aydır uyeyım Allah hepsinden razı olsun. Normalde ben geceleri kotu olurum oldgmda o an bısey le mesgul olunca kafam dagılıyor ben bazı arkadslarla mjlasyrdm ama onlar pek anlamıyor ınsanı cekmeyen bilmiyor benı kırmak istemiyorlar ama bakıyorm bıkmisımki gibiler ama bu gruptakılere hep mj attım onlarn yazdıklarını okudum ınsan a gercekten destek cunku herkes de aynı sorun var insana guc oluyor keske facede yada bir vhatsap grubuyla goruseblsek bana cok iyi geldı
Aynen öle isim bellimo dusundunmu yada birseyler aldinizmiKızım olcak inşallah. Valla kızlar damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar. Çekmeyen bilmez.
Benimde ins kiz olcak ismi elizan ins ben araba aldim kiyaget almaya basladik öle yavas yavasBeyza düşünüyoruz eğer değiştirmezsek bakalım :) henüz kıyafet almadım senin ne olcak
Evet aynı şeyler gerçekten. Eko ekg çok şükür temiz ama bir kere olsun o ek atım bir kaçgünüm zehir oluyor. Birde şimdi hamilelik ve şişkinlik var tabi oda tetikliyormuş sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahN nilay984 Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun hamileliğin, Allah hepimizi vaktiyle sağ salim kurtarsın inşallah.
.. bende 10 yıldan fazladır anksiyete ve panik hastasıyım. Son 1,5 2 senedirde ekstrasistol sorunum var. Daha 10 gün ancak olmuştur bunun için dr.a gideli. Şükür eko ekg temiz çıkıyor. Psikolojik olduğunu bilmek rahatlatıcı ama o ekatım ve tekleme anlarındaki 5 10 saniye bile insanın ödünü koparıyor. Ben teklemeyi dinleyip neden geçmiyo, neden üst üste oluyo diye düşünmeye başlarsam ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Bu ikinci gebeliğim ve şişkinliğim hiç geçmedi, yasadıgımız seyler aynı gibi:) hepimiz öyle ya da böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Yalnız değilsin![]()
Ekatım olduğuda korkup kafaya takarsan üsteliyor mu seninde? Deeiğin gibi hamileyken daha da arttı. Önceden bu derece olmuyordu. Şimdi hep hissediyorum. Önceden çarpıntıya takmıştım 5 6 sene öyle gitti boşu boşuna. Sonra çarpıntıyı sevmeye başladım deli gibi:) şimdide çarpıntı o kadar etkilemiyor ama tekleme çıktı. Neyin üstüne gitsek başka bişey çıkıyor, bu hastalık böyle gıcııık:) bu arada sen kaç yaşındasın?Evet aynı şeyler gerçekten. Eko ekg çok şükür temiz ama bir kere olsun o ek atım bir kaçgünüm zehir oluyor. Birde şimdi hamilelik ve şişkinlik var tabi oda tetikliyormuş sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
Canım ben 33 yaşımdayım. Sen kaç yaşındasın. 27 yaşımda ilk anne oldum bu ikinci gebeliğim. Yaklaşık on yıldır panik ataklıyım anksiyete kaygı bozukluğu. Önceden hep çarpıntı olurdu ve beni çok korkuturdu. Aman hızlımı attı aman yavaşladımı kalbimi dinlerdim devamlı şimdide öyle devamlı kendimi dinliyorum. Ancak son iki yıldır bu ekstrasistol denen illet olmaya başladı. Ben sigara kullanmam çay kahve içmem. Organik beslenmenin delisiyim. Ama kalbimde bişeymi var diye diye bu ek atımların sahibi oldum. Hikameyiz çok benzer seninle ve evet ek atımları dinledikçe daha sık oluyor. Kısır döndüye sürükleniyosun resmen. Gitmediğim doktor kalmadı ek atımlar tehlikesiz çünkü kalbinde bir sorun yok demeleri bir kaç ay götürüyor sonra yine aynı döngünün içinde buluyosun kendini. Allah beterinden saklasın.Ekatım olduğuda korkup kafaya takarsan üsteliyor mu seninde? Deeiğin gibi hamileyken daha da arttı. Önceden bu derece olmuyordu. Şimdi hep hissediyorum. Önceden çarpıntıya takmıştım 5 6 sene öyle gitti boşu boşuna. Sonra çarpıntıyı sevmeye başladım deli gibi:) şimdide çarpıntı o kadar etkilemiyor ama tekleme çıktı. Neyin üstüne gitsek başka bişey çıkıyor, bu hastalık böyle gıcııık:) bu arada sen kaç yaşındasın?
Resmen beni anlatmışsın ya :) aynen önce çarpıntı sonra çarpıntıya alışınca tekleme 2 senedir.. bende sigara kullanmadım hiç, 27 yasındayım 28e az kaldı:) ikinci bebiş.. çay kahve tiryakisi değilim. En büyük sorun çok evhamlıyım ve yetiştirişim kötüydü.. çocukluktan gelen sıkıntılar artarak bu hale getirmiş beni..Canım ben 33 yaşımdayım. Sen kaç yaşındasın. 27 yaşımda ilk anne oldum bu ikinci gebeliğim. Yaklaşık on yıldır panik ataklıyım anksiyete kaygı bozukluğu. Önceden hep çarpıntı olurdu ve beni çok korkuturdu. Aman hızlımı attı aman yavaşladımı kalbimi dinlerdim devamlı şimdide öyle devamlı kendimi dinliyorum. Ancak son iki yıldır bu ekstrasistol denen illet olmaya başladı. Ben sigara kullanmam çay kahve içmem. Organik beslenmenin delisiyim. Ama kalbimde bişeymi var diye diye bu ek atımların sahibi oldum. Hikameyiz çok benzer seninle ve evet ek atımları dinledikçe daha sık oluyor. Kısır döndüye sürükleniyosun resmen. Gitmediğim doktor kalmadı ek atımlar tehlikesiz çünkü kalbinde bir sorun yok demeleri bir kaç ay götürüyor sonra yine aynı döngünün içinde buluyosun kendini. Allah beterinden saklasın.
Aynen aynen aynen. Çocukluk sıkıntılı yetiştirme. Bende çok hassas ve evhamlı biriyim. Hep kötü düşünürüm hep olumsuzResmen beni anlatmışsın ya :) aynen önce çarpıntı sonra çarpıntıya alışınca tekleme 2 senedir.. bende sigara kullanmadım hiç, 27 yasındayım 28e az kaldı:) ikinci bebiş.. çay kahve tiryakisi değilim. En büyük sorun çok evhamlıyım ve yetiştirişim kötüydü.. çocukluktan gelen sıkıntılar artarak bu hale getirmiş beni..