Bayan sorunlu
Sırf senin için girdim artık sayfaya yazmıyorum bakmıyorum, o kadar kirici ve konuya baska yerden bakip yazmissinki pes hala daha beter durumlarda görme dileğiyle yazmışsın bizlere çok üzüldüm emin ol. Senin sıkıntın hastalığın paylaşımın değil ki mesele anlamiyosunuz işte bak sorun derdimiz sıkıntımız hastaligimiz paylaşımı değil, sorun benim için ilacccccc ben emin ol suan senden daha kötü durumdayım ve 2 aylık bebeğimle mücadele veriyorum doktora ilaç tedavisine başlamayi düşünüyorum ve sen ilaç o kadar yüksek dozda alıp iyilesmiyorum diyosan emin ol ben ve benim gibilerin kalan umutları gidiyor bu hastalığı en iyi sen bilirsin ben sana desem ki ay o kadar yüksek doz aliyo sun iyilesmedinmi dahada iyilesmezsin desem ne hissedersiniz? .. Elini vicdanına koy ve düşün etrafımizda hastalikliymisiz gibi bakan o kadar göz bile ne kadar mutsuz ediyo bizi dimi ağızlarını acmadi karı halde sanki hicbizaman iyilesmicez gibi. Her ne olursa olsun suan ben sana yaşadığım hastalıkları sıkıntıları yazsam emin ol döner dersin ki benimki neymiş ki ben hastalık paylaşımından bahsetmiyorum burda sürekli girip insanlara yardimci olmaya calisanlardan biri bendim çünkü bende çok sıkıntı yaşadım ama hicbizaman iyi.olmadım iyi olmucam demedim çünkü ilacsiz gecirmek çok zor sen yaşadın biliyorsun bak ilaca sığındın dimi ama ilaç da istediğin sonucu vermeyince nasıl uzuluyorsun şimdi bende senin gibiyim ilaca baslicam ve sen iyilesmedim deyince aklımda bintane soru oluştu bugün biliyomusun, dedim ilaç bile iyi etmiyosa ben ney ile iyilesicem çünkü tek başıma üstesinden gelemiyorum, benim kızdığıım tek şey ilaç içip te dahada kötüye gidiyorum artık umudum yok iyilesemicem demendi, sen gibi ben gibiler ilaç iyilestirmiyo dersek eee nerden umut beklicez Allaha sığınıp ilaç ve doktorlara gidiyoruz. Sen bambaşka yere cekiyo sun olayı konu senin hastaligini onun benim bunun hastaligini paylaşması değiil (!) Konu ilaç kullanip ta ondanda umudumuzu kesip diri diri gorulmek gibi bişey bende çoğu zaman üstesinden gelemedim ama herkese dedim dayan in geçer sıkın disinizi geçer dedim biri çıksın desinki sen beni korkuttun diye. Allahım inşallah sanada bizlere de şifa verir ben burda hicbizaman kimseye kalp kırıcı konusmadim konusmamda farkındaysan bunca zaman o kadar sıkıntıni yazınca hep destek oldum sana eğer ki bencil olsaydım doğum yapalı 2 ay olmasına rağmen hala burdaki arkadaşlara destek olmazdım. Ilac kullaniyosak insanlara dozu bu kadar yükseldi ama dahada.kötüye gidiyorum demek yerine, arkadaşlar bende ilaç tedavisine devam ediyorum henüz istediğim sürece ulaşmadı bakalım inşallah iyi olucak deyip geçmek daha ferahlatici en azından ilaç konusunda içimiz kararmaz çünkü suan benim Allahtan sonra tek umudum ilaç ile duzelmek umarım ne demek istediğimi anlamissindir Allaha emanet olun en kisa.zamanda Allah hepimize şifa versin hayırlı günler hepinize selametle kalın.