Herkese selamlar ne çok şey yazılmış. Hepsini okudum. Kızlar sakinliğimizi korumamız lazım, önce kwndimiz sonra bebişlerimiz için. Gruptan kimse ayrılsın istemem. Ben daha yeni dahil olmama rapmen bi aile gibi görüyorum burayı çünkü dertdava aynı hepimiz aynı sıkıntı süzgeçindeyiz. Bizi bizden başkası anlamaz asla. Birbirimizin derdini dinleyip yardımcı olmak paha biçilmez bişey bence. Bu sayfaya üye olmamdaki en büyük amaç kendim gibi hisseden arkadaşlarla konuşabilmekti çünkü bu beni rahatlatıyor en azından tek olmadığımı anladım. Bu bir süreç inş geçicek
mutluym
arkadaşım emdr seanslarına yeni başladım senin fayda görmene sevindim umarım bende görürüm 20 haftalık gebeyim bende. Üç kere gittim şimdiye kadar inşallah faydasını görücem.
@Omas arkadaşım ilaçlar herkeste farklı etki yapar birinden fayda görmezsen ötekinden mutlaka görürsün ama illaki fayda bulursun bu konuda asla şüpheye düşme. İlaç son çaren olsun yinede tabi çünkü bebişin çok küçücükmüş. Olsun son çareyse de yapıcak bişey yok. Olumsuz şeyler düşünme bu süreçte en önemli şey bu. Nefes egzersizi yap bilmiyorsan öğren mutlaka.