E
Eslem 23
canım benim allahım sana kolaylık feraklık versin eşinide ıslah etsin akıllandırsın inşallah. Eşlerimiz imtahanlarımız olabiliyor bizi anlamıyorlar hele bu konuda hiç anlamıyorlar. Çünkü karşılarında güçsüz bir kadın görmek istemiyorlar. Benimde ne zaman panik atağım nüksetse ve ben bunu eşimle paylaşsam bana olan tavırları anında değişiyır bakışları bile değişiyor. Soğuk soğuk duruyor. Ama iyiysem ve ayaktaysam dolanıyorsam benden iyisi yok. Allah bizi eşlerimize bile kimseye muhtaç etmesin. İyiysen herkes iyi arkadaşım kimse gözünd
E
Eslem 23
canım benim allahım sana kolaylık feraklık versin eşinide ıslah etsin akıllandırsın inşallah. Eşlerimiz imtahanlarımız olabiliyor bizi anlamıyorlar hele bu konuda hiç anlamıyorlar. Çünkü karşılarında güçsüz bir kadın görmek istemiyorlar. Benimde ne zaman panik atağım nüksetse ve ben bunu eşimle paylaşsam bana olan tavırları anında değişiyır bakışları bile değişiyor. Soğuk soğuk duruyor. Ama iyiysem ve ayaktaysam dolanıyorsam benden iyisi yok. Allah bizi eşlerimize bile kimseye muhtaç etmesin. İyiysen herkes iyi arkadaşım kimse gözündeki yaşa içindeki sıkıntıya bakmıyor.
Aynen canım öyle kader diyorum gecıyor um zamanında cok agladm uzuldm her seyı icime attım patlak verdi sonunda daha ıcmden ne uzulmek nede bir damla gozyası gelmiyor kaderim diyorum susuyorum atsan atılmaz satsan satılmaz cocklar var arada