• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

E Eslem 23 canım benim allahım sana kolaylık feraklık versin eşinide ıslah etsin akıllandırsın inşallah. Eşlerimiz imtahanlarımız olabiliyor bizi anlamıyorlar hele bu konuda hiç anlamıyorlar. Çünkü karşılarında güçsüz bir kadın görmek istemiyorlar. Benimde ne zaman panik atağım nüksetse ve ben bunu eşimle paylaşsam bana olan tavırları anında değişiyır bakışları bile değişiyor. Soğuk soğuk duruyor. Ama iyiysem ve ayaktaysam dolanıyorsam benden iyisi yok. Allah bizi eşlerimize bile kimseye muhtaç etmesin. İyiysen herkes iyi arkadaşım kimse gözündeki yaşa içindeki sıkıntıya bakmıyor.

E Eslem 23 canım benim allahım sana kolaylık feraklık versin eşinide ıslah etsin akıllandırsın inşallah. Eşlerimiz imtahanlarımız olabiliyor bizi anlamıyorlar hele bu konuda hiç anlamıyorlar. Çünkü karşılarında güçsüz bir kadın görmek istemiyorlar. Benimde ne zaman panik atağım nüksetse ve ben bunu eşimle paylaşsam bana olan tavırları anında değişiyır bakışları bile değişiyor. Soğuk soğuk duruyor. Ama iyiysem ve ayaktaysam dolanıyorsam benden iyisi yok. Allah bizi eşlerimize bile kimseye muhtaç etmesin. İyiysen herkes iyi arkadaşım kimse gözünd
E Eslem 23 canım benim allahım sana kolaylık feraklık versin eşinide ıslah etsin akıllandırsın inşallah. Eşlerimiz imtahanlarımız olabiliyor bizi anlamıyorlar hele bu konuda hiç anlamıyorlar. Çünkü karşılarında güçsüz bir kadın görmek istemiyorlar. Benimde ne zaman panik atağım nüksetse ve ben bunu eşimle paylaşsam bana olan tavırları anında değişiyır bakışları bile değişiyor. Soğuk soğuk duruyor. Ama iyiysem ve ayaktaysam dolanıyorsam benden iyisi yok. Allah bizi eşlerimize bile kimseye muhtaç etmesin. İyiysen herkes iyi arkadaşım kimse gözündeki yaşa içindeki sıkıntıya bakmıyor.
Aynen canım öyle kader diyorum gecıyor um zamanında cok agladm uzuldm her seyı icime attım patlak verdi sonunda daha ıcmden ne uzulmek nede bir damla gozyası gelmiyor kaderim diyorum susuyorum atsan atılmaz satsan satılmaz cocklar var arada

@y4zy4qmurum canım ben çok yoğunum bebiş gece hiç uyumuyor dokuzda bir başlıyor sabah dörtte zor uyuyor gündüzden oğlum uyutmuyor sersem gibiyim algın bozuldu nerdeyse ve kardeşine çok zarar veriyor beş dakika bile yanlız bırakıyorum uykuya hasretim @Omas sen nasılsın S serra1982 F Fatmae20 sizler nasılsınız
Benim uyku düzenim normal. 2 saatte uyanıyor. Çok yormuyor. Kendimi dinlemeyi unutup hayata devam edersem herşey daha güzel olacak. İşe başlamama 40 gün var. Onu düşünüyorum şimdiden. Panik oluyorum.

Dun gece cok yorlmsdm belim agrıyordu cocklar ve esim ıkıdebır birsey icin mutfağa yolladılar yine esim kalk sunu getir dedi dedim iki dakika sonra getireyım belim agrıyor dedim sinir krizi geçirdi bağırdı cagırdı küfür hakaret esyalara zarar verme hemde cocklarn onunde elimde panik atakla ilgili kitap vardi geldi onu fırlattı deli kıtapı okuyorsun deli sayfalarına bakıyorsun dedi dünyanın kufurınu etti bir odaya çekildi cocklar da herşeyi duydular

Ama ben alişik oldugum icin uzulmedm panıklemedm canı cehenneme dedim ben ona gerızekalımsn demişim lafın arasında o da niye cocklarn yanında benimle boyle konsrsn dedi daha kendi ettigi igrenc kufurlerı saymıyor. Korkumdan eve bir tadilat bir yenı birsey almak istemıyorum cunku sinirlenince herseyı parçalıyor yıkıyor kırıyor elimdeki kitaba bile giz koymuş 6senedr boyleyız ustune uc cocgmz olacak cok sacma ama insan daha işin icinden cıkmıyor suan panik ataklgm varsa evet hamileyim dıye oldu ama onun oncesnde hamılelklermden once hep kavga ediyorduk sureklı kavga sıddet kufur ilk ozaman oldu ondan sonra dra gittim iyileştim ama demek psikolojim hep musaıt nasıl hamile olunca bir daha basladi bekarken hıc sıkıntım olmamistı

Rabbime sıgınmısım cocklarmdan uzak ama benm ahımı kendinden cıkartsın boylelerne birsey olmaz ama olan benm gibilere oluyor adımı deliye cıkardu bende calısyrm dun okulda en cok saatmn oldgu gundu ama ona gore yorgun olamam belim agrıyamaz hersey ini ben agzna goturecem sırf buna inat iyi olmam lazım allah beni kimseye muhtac ettırmesn

Canım seninle hiç konuşmadık daha önce parazit gibi aradan çıktım biraz şimdi ama konuşmak istedim.
İnsanoğlu çok bencil. akrabayı dostu arkadaşı bırak en yakınımız olan eş anne baba abla abi kardeş yani aile bile anlamıyor destek olmuyor. Bencilleşti insanlar. Düşene birde onlar vuruyor marifet sanıp. Allah ıslah etsin.
Dediğin doğru olan bize oluyor yıpranıyoruz yıpratılıyoruz sevdiklerimiz tarafından.

Rabbime sıgınmısım cocklarmdan uzak ama benm ahımı kendinden cıkartsın boylelerne birsey olmaz ama olan benm gibilere oluyor adımı deliye cıkardu bende calısyrm dun okulda en cok saatmn oldgu gundu ama ona gore yorgun olamam belim agrıyamaz hersey ini ben agzna goturecem sırf buna inat iyi olmam lazım allah beni kimseye muhtac ettırmesn
Cnm benimde sinirlendiginde yikar dayitir zaten dayinik biri bit oda hep elektrik esya dilu benide sokmaz iraya cocuk idasi yaoa az daha duzeltmedi arkasi i topluom vastayim dun baya kltuydum aciktim dio kalktim inan oturarak ypatim mutfakta yoksa carpio yikior mutfayi batirio taa tavana kadar yag edio bende titusim sevmiom esya cok sever anasi gibi köyude öle esyalari cok dayinik duzeni yok bende aksine cok esya sevemm bis otrma odama masa dolap öke esya yok koltuk o dayitir ah ah amin cnm sabir ve saglik ne diyeyim calisir ama maasi az yetmio biyerede cikamiom alamiom kader sabir imtihsn

Kızlar şuan ek atımlar çok sıklaştı napıyım nolur bana yardım edin evde yanlızım eşim işte beş yaşındaki kızımla oturuyoruz

Kızlar şuan ek atımlar çok sıklaştı napıyım nolur bana yardım edin evde yanlızım eşim işte beş yaşındaki kızımla oturuyoruz
Dışarı çık dolaş biraz .dışarı cikma İmkanın yoksa müzik aç ufak tefek işler yap. Kızınla oyun oynayın.sevdiğin bir arkadaşını arayıp sohbet edebilirsin.Hicbirsey olmaz Allahın izniyle

Canım seninle hiç konuşmadık daha önce parazit gibi aradan çıktım biraz şimdi ama konuşmak istedim.
İnsanoğlu çok bencil. akrabayı dostu arkadaşı bırak en yakınımız olan eş anne baba abla abi kardeş yani aile bile anlamıyor destek olmuyor. Bencilleşti insanlar. Düşene birde onlar vuruyor marifet sanıp. Allah ıslah etsin.
Dediğin doğru olan bize oluyor yıpranıyoruz yıpratılıyoruz sevdiklerimiz tarafından.
Evet malesef öyle.Allah tan baska bir sıgınagmz yok. RABBİM sanada şifalar versin

Nasıl oldun canm ben bugun temzlk yaptım belim koptu yeni oturdm cocklarmda evdeydı belimi suan hısedemyrm bugun hic giremedim inşallah suan ıyısındir

Cnm benimde sinirlendiginde yikar dayitir zaten dayinik biri bit oda hep elektrik esya dilu benide sokmaz iraya cocuk idasi yaoa az daha duzeltmedi arkasi i topluom vastayim dun baya kltuydum aciktim dio kalktim inan oturarak ypatim mutfakta yoksa carpio yikior mutfayi batirio taa tavana kadar yag edio bende titusim sevmiom esya cok sever anasi gibi köyude öle esyalari cok dayinik duzeni yok bende aksine cok esya sevemm bis otrma odama masa dolap öke esya yok koltuk o dayitir ah ah amin cnm sabir ve saglik ne diyeyim calisir ama maasi az yetmio biyerede cikamiom alamiom kader sabir imtihsn
Oyle sabır gerek. Bende sozde yıllar yılı okudum atandım calısyrm ama kader işte birkez bulasmssn daha kurtulamıyorsn.yerı geliyor şiddete de maruz kalıyorum kufurede hepside cocklarmn gözü önünde oluyor ama kurtulmaya calıstm kac kez ama olmadı bende artık kabullendim umursamyrm yapacak birsey yok eve bir cop almam ne de olsa heran kırabilir

Bende alisveris ettik ayaktayim yemek hazirliom belim.kopuor karnimda agriooo buyuk tuvalete cikamadim gaz var kesin öle tuhaf agri yanlarda bazen ortada

Oyle sabır gerek. Bende sozde yıllar yılı okudum atandım calısyrm ama kader işte birkez bulasmssn daha kurtulamıyorsn.yerı geliyor şiddete de maruz kalıyorum kufurede hepside cocklarmn gözü önünde oluyor ama kurtulmaya calıstm kac kez ama olmadı bende artık kabullendim umursamyrm yapacak birsey yok eve bir cop almam ne de olsa heran kırabilir
Ah cnm snein yas kacti esin kac yasinda
Ya kurtuösak ne yaoacaz nere gidecez aman hayat kisa

E Eslem 23 canım hala ara ara devam ediyor. Bir doktor arkadaş var onu aradım sakinleşneye çalış dedi sen dinledikçe artar dedi. Çarpıntıyla birlikte çoğalırsa ek atım kontrole git dedi. Kimseden fayda yok iş sakin olmakta Allah büyük. Bugün çok üzdü çok strese soktu beni bu atımlar.

Back
X