Dua oku canm niye boyle olduki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua oku canm niye boyle olduki
Usuttum biliorum da ne bielyim seninde oluormuydu
Benimde suan belim kopuor sekilde omzum da öleKizlar bende bugun cok yoruldum belim kolum ayağım agrıyor hele ayağa kalkınca dogrulunca fazla yorulmamak gerekiyor ama işte ne yapsanda yoruluyo insan
Neresi tam o cene agrisi abow bem neler celtim kullagimin yanim sonra asasi aiii cikti sanmistim iltihapmis ti ama yaoacak sey yokKizlar cenem agriyo benim korkuyorum
Carsamba belki cnm bilsem
Ben öyle herşeyi alayım taraftarı değilim valla. İlkinde de az ve öz götürdüm. Bunda da öyle yapcam Allahın izniyle.Carsamba belki cnm bilsem
Neler aldin bana da bizede söle bilelim cnm
Tm haber et ya sendede oluormu idralin gelince böle asaya dogru baski oluor tutamiyacakmisin gibi hiz olior wc ye gisiom sonra.ama.iste geldigimde baya baski idralime bebek mi bastirioBen öyle herşeyi alayım taraftarı değilim valla. İlkinde de az ve öz götürdüm. Bunda da öyle yapcam Allahın izniyle.
Bebek için 2 takım 2 zıbın şapka, eldiven, çorap aldım. Evde de var 1 takımda ondan koyarım. Battaniye ince ve kalın. Tekrar cıktıgımda da bez, ıslak mendil, krem vs alır koyarım.
Kendim için gecelik, alt üst pijama takımı, eşofman aldım. Daha çanta hazırlmaya geçmedim. Yavaş yavaş hem yıkar ütülerim hemde eksikleri gördükçe tamamlarım. Son halini yazarım yine sizede. Daha bismillah bugün başladım almaya, o da kv sayesinde. Gelmese ertelerdim biraz daha galiba :)
Insan cok iatior evlat ama gelde dogum korkusu ooo varya ah ah ama ins kalirsin lardesKızlar hamile kalmak çok istiyorum ama panikatak war hap kullanıyorumsiz ne kadar cesaretlisiniz de hamile kalmıssınız imrendim size
Korkumdan denemiyoruz bilee daha hala korunuyoruz :) 9 ay geçsin doğumdan korkmuom ben... 9 ay boyınca ilaçsız nasıl durucam ya da ilaç kullanırsam çocuğa bişi olur mu diye korkuyorymInsan cok iatior evlat ama gelde dogum korkusu ooo varya ah ah ama ins kalirsin lardes
Doktoruna tanisman lazim cnm ama iyisi valla dogumdan korkmuon imrendim 9ay hamilelik ya iste dedigim gibi doktoruna sor bence az dozda verirKorkumdan denemiyoruz bilee daha hala korunuyoruz :) 9 ay geçsin doğumdan korkmuom ben... 9 ay boyınca ilaçsız nasıl durucam ya da ilaç kullanırsam çocuğa bişi olur mu diye korkuyorym
SEn ilaç kullanıyormusun ?Doktoruna tanisman lazim cnm ama iyisi valla dogumdan korkmuon imrendim 9ay hamilelik ya iste dedigim gibi doktoruna sor bence az dozda verir
Hayir cnm ama.kullanan var galiba cebap yazarlar sana yasin kac bu ara mezamandir bölesinSEn ilaç kullanıyormusun ?