• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

E Eslem 23 canım hala ara ara devam ediyor. Bir doktor arkadaş var onu aradım sakinleşneye çalış dedi sen dinledikçe artar dedi. Çarpıntıyla birlikte çoğalırsa ek atım kontrole git dedi. Kimseden fayda yok iş sakin olmakta Allah büyük. Bugün çok üzdü çok strese soktu beni bu atımlar.
Dua oku canm niye boyle olduki

Oku cnm ayetel kursi oku
Benimde baya akintim var kizlar ya kremsi rengi böle baya gelio sirtimda fena agrio bugun yoruldum

Çok okuyorum dua allah kabul etsin inşallah.
F Fatmae20 sen kalp doktoruna ek atımlar içinmi gitmiştin. Sonuçlarını aldınmı. Akıntın belki ayaklarını üşüttüysen ondan olabilir

Çok okuyorum dua allah kabul etsin inşallah.
F Fatmae20 sen kalp doktoruna ek atımlar içinmi gitmiştin. Sonuçlarını aldınmı. Akıntın belki ayaklarını üşüttüysen ondan olabilir
Usuttum biliorum da ne bielyim seninde oluormuydu
Benim carpinti sonra tek tek atimlar hersey icin yA daralmalar yok alamdim

Kizlar bende bugun cok yoruldum belim kolum ayağım agrıyor hele ayağa kalkınca dogrulunca fazla yorulmamak gerekiyor ama işte ne yapsanda yoruluyo insan

İyi geceler kızlar, ben baya geç girdim bugün. Sabah kv geldi sağolsun çıktık alışverişi yaptık. İşlerimi düzene koydum. Eşime kalsa bunalır sıkılır, onla bişey yapılmıyor. Ağırlaşmadan ve havalar soğumadan en azından çantaya koymam gerekenlerin çoğunu hallettik. Ufak tefek seyler kaldı. Allah vaktiyle sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Eş konusunda benimde kaldıramadığım çok şey oluyor. Birbirimizden farklıyız ama kader böyle yazılmışz şükür ne diyeyim. Bende çok daralıyorumx herşeyim normalmiş gibi herşeyim psikolojikmiş gibi, naz yapıyormuşum gibi felan davranıyor. Sanki 80 yasında insan ruhu var, birlikte hiçbişey yapamıyoruz doğru düzgün. Daha beter durumlara vs hiç girmicem. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin bizide kimseyide..

N nilay984 canım sen nasıl oldun? Benim hamilelikte tetiklendi bu durum. Taktıkça ya da olduğunu farkettikçe tekrar tekrar oluyor. Kaç kez sabahladım, gözüm kendiliğinden kapanıp dalmadan uyuyamıyordum artık. Oturarak uyuyodum yatınca daha cok hissettiğim için. Korkma vs demicem çünkü korkmasanda takmasanda atımı farkettiğin müddetçe devamı geliyor. O yüzden senin dikkatini cok ceken biseye yönelmen en iyisi. Ama şunu unutma, bu atımlar herkeste var, bizim o an içimize dolan korku bizi bu duruma getiriyor. Ne kadar üstünde durmasakta tekrarlıyor. Geçecek Allahın izniyle.

Carsamba belki cnm bilsem
Neler aldin bana da bizede söle bilelim cnm
Ben öyle herşeyi alayım taraftarı değilim valla. İlkinde de az ve öz götürdüm. Bunda da öyle yapcam Allahın izniyle.
Bebek için 2 takım 2 zıbın şapka, eldiven, çorap aldım. Evde de var 1 takımda ondan koyarım. Battaniye ince ve kalın. Tekrar cıktıgımda da bez, ıslak mendil, krem vs alır koyarım.
Kendim için gecelik, alt üst pijama takımı, eşofman aldım. Daha çanta hazırlmaya geçmedim. Yavaş yavaş hem yıkar ütülerim hemde eksikleri gördükçe tamamlarım. Son halini yazarım yine sizede. Daha bismillah bugün başladım almaya, o da kv sayesinde. Gelmese ertelerdim biraz daha galiba :)

Ben öyle herşeyi alayım taraftarı değilim valla. İlkinde de az ve öz götürdüm. Bunda da öyle yapcam Allahın izniyle.
Bebek için 2 takım 2 zıbın şapka, eldiven, çorap aldım. Evde de var 1 takımda ondan koyarım. Battaniye ince ve kalın. Tekrar cıktıgımda da bez, ıslak mendil, krem vs alır koyarım.
Kendim için gecelik, alt üst pijama takımı, eşofman aldım. Daha çanta hazırlmaya geçmedim. Yavaş yavaş hem yıkar ütülerim hemde eksikleri gördükçe tamamlarım. Son halini yazarım yine sizede. Daha bismillah bugün başladım almaya, o da kv sayesinde. Gelmese ertelerdim biraz daha galiba :)
Tm haber et ya sendede oluormu idralin gelince böle asaya dogru baski oluor tutamiyacakmisin gibi hiz olior wc ye gisiom sonra.ama.iste geldigimde baya baski idralime bebek mi bastirio

Kızlar hamile kalmak çok istiyorum ama panikatak war hap kullanıyorum :( siz ne kadar cesaretlisiniz de hamile kalmıssınız imrendim size

Insan cok iatior evlat ama gelde dogum korkusu ooo varya ah ah ama ins kalirsin lardes
Korkumdan denemiyoruz bilee daha hala korunuyoruz :) 9 ay geçsin doğumdan korkmuom ben... 9 ay boyınca ilaçsız nasıl durucam ya da ilaç kullanırsam çocuğa bişi olur mu diye korkuyorym

Korkumdan denemiyoruz bilee daha hala korunuyoruz :) 9 ay geçsin doğumdan korkmuom ben... 9 ay boyınca ilaçsız nasıl durucam ya da ilaç kullanırsam çocuğa bişi olur mu diye korkuyorym
Doktoruna tanisman lazim cnm ama iyisi valla dogumdan korkmuon imrendim 9ay hamilelik ya iste dedigim gibi doktoruna sor bence az dozda verir

Back
X