• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İyi geceler kızlar, ben baya geç girdim bugün. Sabah kv geldi sağolsun çıktık alışverişi yaptık. İşlerimi düzene koydum. Eşime kalsa bunalır sıkılır, onla bişey yapılmıyor. Ağırlaşmadan ve havalar soğumadan en azından çantaya koymam gerekenlerin çoğunu hallettik. Ufak tefek seyler kaldı. Allah vaktiyle sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Eş konusunda benimde kaldıramadığım çok şey oluyor. Birbirimizden farklıyız ama kader böyle yazılmışz şükür ne diyeyim. Bende çok daralıyorumx herşeyim normalmiş gibi herşeyim psikolojikmiş gibi, naz yapıyormuşum gibi felan davranıyor. Sanki 80 yasında insan ruhu var, birlikte hiçbişey yapamıyoruz doğru düzgün. Daha beter durumlara vs hiç girmicem. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin bizide kimseyide..
Hayırlı olsun aldıkların bende senn gibi düşünüyorum az az bir ay en fazla iki aylıkken giyeceği seylerı alacam zıbın pijama eldiven sapka falan bide besik ilk kızmda asırı almsdın gerek yok bence oglumda da cok almadım benm bebeklık hiçbişey kalmadı hepsini dagtmsm suan bir iki yas kıyafetler var. Teyzem dogum yapmsdı hep ona verdim bide baskalarna ihtıyac sahiplerine.

Kizlar günaydın dün cok yorlmsdm belim hala agrıyor gece çok uyanıyorm ama cok sükür panik gibi degil ama son kalkısomda sanki kalbim hızlı attı balkona cıktı dua okudum cok sukur bısey olmadan uyudm

Kızlar bu boğaz kuruluğu kasıntı gıcıklık niye oluyor ya. Bide burun tıkanıklığı. Sanki bu panik ataklıga özelmi yoksa hamilelikten dolayi bu sorunlar ozellıkle uyumaya calisir Ken insanı zorluyor sanki nefesm kesilecek gibi hısssetryor

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben de 5 aylık bi gebeliğim var ama panik atak yaşıyorum kalbim hızlı mi atıyor die sürekli naabiz sayıyorum onun haricinde erken vurular yani teklemeler oluyor sizler nasıl mücadele ediyorsunuz lütfen çok yardıma ihtiyacım var

Kızlar bu boğaz kuruluğu kasıntı gıcıklık niye oluyor ya. Bide burun tıkanıklığı. Sanki bu panik ataklıga özelmi yoksa hamilelikten dolayi bu sorunlar ozellıkle uyumaya calisir Ken insanı zorluyor sanki nefesm kesilecek gibi hısssetryor

Günaydın cnm, ancak okuyabildim yazdıklarınızı ve çok üzüldüm:(hepimiz kocalarımızdan muzdaribimiz bi şekilde malesef, kendisorunlarımız yetmiyormuş gibi birde onların sorunlarını çekmek zorunda kalıyoruz, sanki hamile biz değiliz de onlar!
O kaşıntı gıcık sonrasında öksürük yapıyo bende ve burun tıkanıklığı her daim var zaten, nefes darlığına bağlıyırum ben bu kaşıntı gıcıklığı, çok nefes alma durumundan sanırım böyle bişey oluyo su içsemde yada sıcak bişeyler birkaç dakka işe yarıyo sonra yine aynı gece uykumu mahvediyo.
Burun tıkanıklığı alerjik olabilir, varmıydı alerji durumun senin, benim sanki temizlerken hani tahriş olurya öyle bi kanda geliyo ama hafif

Kizlar günaydın dün cok yorlmsdm belim hala agrıyor gece çok uyanıyorm ama cok sükür panik gibi degil ama son kalkısomda sanki kalbim hızlı attı balkona cıktı dua okudum cok sukur bısey olmadan uyudm

Ahh hep o kendimi yormaların sonucu bende çekiyorum bu ağrıları artık yapmıcam çünkü hasta olunca kimsenin umrunda olmuyo, hele o kocalar yok mu elden ayaktan düşünce düşman oluyolar.

O kalp atışları bende de oluyo hamileliğe bağlı sanırım nefes darlığından dolayı ama panik atak değilim ben ,sizinki psikilojik tabi:( hatta ben o an farketmiyorum bile attığını,, geçen dr randevumda tansiyonu ölçerken farketti dr um çok yüksek çıktı atışlarım,,Allah hepinizin yardımcısı olsun canlar.innşş bu günlerde geçecek

y4zy4qmurum y4zy4qmurum dün bütün günüm bu ek arımlarla geçti çok şükür gece uyuyabildim dualarla. Nasıl olcak bu iş bilmiyorum
A anneelif95 aramıza hoşgeldin bende beş aylık hamileyim hatta 21. Haftamdayım iki yıldır ek atımlarım oluyor fakat gebelikte arttı sanırım. Dün mesela akşama kadar oldu. Çok korktum ve kaygılandım dinledikçede artıyor sanki bugün daha iyiyim inşallah öyle böyle atlatıcaz kızlar Allaha sığınıp duadan başka kime sığıncaz.

Ja kuruluk sonra agiz da tuhaf tat yaralar cikti dudagimda falan brnde korku panik geldi bu durum yuzunden kafayi yiecem bide sonuclai beklemek ama Rabbime siginiom birsey cinmiyacak

Hicmi azalmadı. Ben hep hamilelikte ilgili sanıyorum belki lohusalık dasın dıye. İnsallah gecer kurtulursun
Canım seninki hamilelikle ilgilidir. benim bu hastalıkla 7 yıllık bir gecmisim var ilacı bırakınca şikayetler artıyor hamilelik ve lohusalık da tetikliyor tabiki inşallah geçer hepimizinki

Aklına kötü bişey getirme canım hepsi hamileliğin yan etkileri, içini ferah tut, olumlu düşün
Ai ins ins su dis et iltihabida var hamile kalmadan gjdecektim korkumdan gidemedim bayiliom kalbim varya fena doktor bakmio korkuo benden eh hamile kaldim.cok sukur daha da kötulesti su interneti hic bakmiom artik orda dis eti iltihabi meler yol acar yazio kötu hastaliklar cikio ben suanda bayilacam size yazmasam varya gidecem

Dua et canım bolca. Bendede tekleme devam ediyor. Duaya allaha sıpınıyorum. Beş yaşında kızım var ona bakıp ağlayasın geliyor gep...

Ai ins ins su dis et iltihabida var hamile kalmadan gjdecektim korkumdan gidemedim bayiliom kalbim varya fena doktor bakmio korkuo benden eh hamile kaldim.cok sukur daha da kötulesti su interneti hic bakmiom artik orda dis eti iltihabi meler yol acar yazio kötu hastaliklar cikio ben suanda bayilacam size yazmasam varya gidecem

Canım malesef diş eti problemi hamilelikte tam bir kabus bende de kanama vardı, ben yumuşak kıllı bir fırçayla çok bastırmadan günde 2-3 kez fırçalıyorum, bu ağız bakım suları var fırçaladıktan sonrada gargara yapıyorum bayağa işe yaradı, karbonatlı su yada tuzlu su yada kekiği kaynatıp onun suyuyla da gargara yapabilirsin iyi geliyo.
Düzenli yaparsan kendiliğinden çözülür.

Canım malesef diş eti problemi hamilelikte tam bir kabus bende de kanama vardı, ben yumuşak kıllı bir fırçayla çok bastırmadan günde 2-3 kez fırçalıyorum, bu ağız bakım suları var fırçaladıktan sonrada gargara yapıyorum bayağa işe yaradı, karbonatlı su yada tuzlu su yada kekiği kaynatıp onun suyuyla da gargara yapabilirsin iyi geliyo.
Düzenli yaparsan kendiliğinden çözülür.
Ai cnm saol ins yapacam kekikte var tuzlada ins ya biktim su dis eti probleminden bi sag salim doguralimda gidecem ins

Ya kizlar ben bu inzerneti bakmiyacam.su disöerim.bugun kanadi sis bazilari iltihap biliom okudum enfeksion iltihap erken dogum riskini edior yazio ama disciyi gotsem.o korkudan ben cocugu sara veririm dogumu bekliyecem ama bölede korkuttular a beni rahatlatacak jirdey diyin ya

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben de 5 aylık bi gebeliğim var ama panik atak yaşıyorum kalbim hızlı mi atıyor die sürekli naabiz sayıyorum onun haricinde erken vurular yani teklemeler oluyor sizler nasıl mücadele ediyorsunuz lütfen çok yardıma ihtiyacım var
y4zy4qmurum y4zy4qmurum dün bütün günüm bu ek arımlarla geçti çok şükür gece uyuyabildim dualarla. Nasıl olcak bu iş bilmiyorum
A anneelif95 aramıza hoşgeldin bende beş aylık hamileyim hatta 21. Haftamdayım iki yıldır ek atımlarım oluyor fakat gebelikte arttı sanırım. Dün mesela akşama kadar oldu. Çok korktum ve kaygılandım dinledikçede artıyor sanki bugün daha iyiyim inşallah öyle böyle atlatıcaz kızlar Allaha sığınıp duadan başka kime sığıncaz.
N nilay984 duam sizinle insallah hamilelerin duası kabul olur derler o yüzden birbrmize dua edersek insallah düzeliriz çok tesk ederim incelik yapıp yazdığınız için hosbulduk :)) tek yöntem kendini dinlemeyeceksin ben onu farkettim ne zamann dinlesem hemen kendini gösteriyor Allah bu hastalığı düşmanıma vermesin ;((

N nilay984 duam sizinle insallah hamilelerin duası kabul olur derler o yüzden birbrmize dua edersek insallah düzeliriz çok tesk ederim incelik yapıp yazdığınız için hosbulduk :)) tek yöntem kendini dinlemeyeceksin ben onu farkettim ne zamann dinlesem hemen kendini gösteriyor Allah bu hastalığı düşmanıma vermesin ;((
N nilay984 dua et olur mu canım benim için lütfen arada burdan konuşmak ii gelir aynı aydayız bide çok sevindim vala

Back
X