30 yaşındayım 8 seneden beri böyleyim.... sen kullanmadan sorunsuz geçıyor mu hamileliğin ? Önceden kullanıyormuydunHayir cnm ama.kullanan var galiba cebap yazarlar sana yasin kac bu ara mezamandir bölesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yaşındayım 8 seneden beri böyleyim.... sen kullanmadan sorunsuz geçıyor mu hamileliğin ? Önceden kullanıyormuydunHayir cnm ama.kullanan var galiba cebap yazarlar sana yasin kac bu ara mezamandir bölesin
Sorunsuzmu hergun birseyler agrilar gecen hastameye gittim.kalbim.icin ama sukur diyelim ama.dogumdan sonra piskatriye gidecem30 yaşındayım 8 seneden beri böyleyim.... sen kullanmadan sorunsuz geçıyor mu hamileliğin ? Önceden kullanıyormuydun
İnşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olurSorunsuzmu hergun birseyler agrilar gecen hastameye gittim.kalbim.icin ama sukur diyelim ama.dogumdan sonra piskatriye gidecem
Hayırlı olsun aldıkların bende senn gibi düşünüyorum az az bir ay en fazla iki aylıkken giyeceği seylerı alacam zıbın pijama eldiven sapka falan bide besik ilk kızmda asırı almsdın gerek yok bence oglumda da cok almadım benm bebeklık hiçbişey kalmadı hepsini dagtmsm suan bir iki yas kıyafetler var. Teyzem dogum yapmsdı hep ona verdim bide baskalarna ihtıyac sahiplerine.İyi geceler kızlar, ben baya geç girdim bugün. Sabah kv geldi sağolsun çıktık alışverişi yaptık. İşlerimi düzene koydum. Eşime kalsa bunalır sıkılır, onla bişey yapılmıyor. Ağırlaşmadan ve havalar soğumadan en azından çantaya koymam gerekenlerin çoğunu hallettik. Ufak tefek seyler kaldı. Allah vaktiyle sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Eş konusunda benimde kaldıramadığım çok şey oluyor. Birbirimizden farklıyız ama kader böyle yazılmışz şükür ne diyeyim. Bende çok daralıyorumx herşeyim normalmiş gibi herşeyim psikolojikmiş gibi, naz yapıyormuşum gibi felan davranıyor. Sanki 80 yasında insan ruhu var, birlikte hiçbişey yapamıyoruz doğru düzgün. Daha beter durumlara vs hiç girmicem. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin bizide kimseyide..
Kızlar bu boğaz kuruluğu kasıntı gıcıklık niye oluyor ya. Bide burun tıkanıklığı. Sanki bu panik ataklıga özelmi yoksa hamilelikten dolayi bu sorunlar ozellıkle uyumaya calisir Ken insanı zorluyor sanki nefesm kesilecek gibi hısssetryor
Kizlar günaydın dün cok yorlmsdm belim hala agrıyor gece çok uyanıyorm ama cok sükür panik gibi degil ama son kalkısomda sanki kalbim hızlı attı balkona cıktı dua okudum cok sukur bısey olmadan uyudm
Ja kuruluk sonra agiz da tuhaf tat yaralar cikti dudagimda falan brnde korku panik geldi bu durum yuzunden kafayi yiecem bide sonuclai beklemek ama Rabbime siginiom birsey cinmiyacakKızlar bu boğaz kuruluğu kasıntı gıcıklık niye oluyor ya. Bide burun tıkanıklığı. Sanki bu panik ataklıga özelmi yoksa hamilelikten dolayi bu sorunlar ozellıkle uyumaya calisir Ken insanı zorluyor sanki nefesm kesilecek gibi hısssetryor
Canım seninki hamilelikle ilgilidir. benim bu hastalıkla 7 yıllık bir gecmisim var ilacı bırakınca şikayetler artıyor hamilelik ve lohusalık da tetikliyor tabiki inşallah geçer hepimizinkiHicmi azalmadı. Ben hep hamilelikte ilgili sanıyorum belki lohusalık dasın dıye. İnsallah gecer kurtulursun
Ja kuruluk sonra agiz da tuhaf tat yaralar cikti dudagimda falan brnde korku panik geldi bu durum yuzunden kafayi yiecem bide sonuclai beklemek ama Rabbime siginiom birsey cinmiyacak
Ai ins ins su dis et iltihabida var hamile kalmadan gjdecektim korkumdan gidemedim bayiliom kalbim varya fena doktor bakmio korkuo benden eh hamile kaldim.cok sukur daha da kötulesti su interneti hic bakmiom artik orda dis eti iltihabi meler yol acar yazio kötu hastaliklar cikio ben suanda bayilacam size yazmasam varya gidecemAklına kötü bişey getirme canım hepsi hamileliğin yan etkileri, içini ferah tut, olumlu düşün
Ai ins ins su dis et iltihabida var hamile kalmadan gjdecektim korkumdan gidemedim bayiliom kalbim varya fena doktor bakmio korkuo benden eh hamile kaldim.cok sukur daha da kötulesti su interneti hic bakmiom artik orda dis eti iltihabi meler yol acar yazio kötu hastaliklar cikio ben suanda bayilacam size yazmasam varya gidecem
Ai cnm saol ins yapacam kekikte var tuzlada ins ya biktim su dis eti probleminden bi sag salim doguralimda gidecem insCanım malesef diş eti problemi hamilelikte tam bir kabus bende de kanama vardı, ben yumuşak kıllı bir fırçayla çok bastırmadan günde 2-3 kez fırçalıyorum, bu ağız bakım suları var fırçaladıktan sonrada gargara yapıyorum bayağa işe yaradı, karbonatlı su yada tuzlu su yada kekiği kaynatıp onun suyuyla da gargara yapabilirsin iyi geliyo.
Düzenli yaparsan kendiliğinden çözülür.
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben de 5 aylık bi gebeliğim var ama panik atak yaşıyorum kalbim hızlı mi atıyor die sürekli naabiz sayıyorum onun haricinde erken vurular yani teklemeler oluyor sizler nasıl mücadele ediyorsunuz lütfen çok yardıma ihtiyacım var
y4zy4qmurum dün bütün günüm bu ek arımlarla geçti çok şükür gece uyuyabildim dualarla. Nasıl olcak bu iş bilmiyorum
A anneelif95 aramıza hoşgeldin bende beş aylık hamileyim hatta 21. Haftamdayım iki yıldır ek atımlarım oluyor fakat gebelikte arttı sanırım. Dün mesela akşama kadar oldu. Çok korktum ve kaygılandım dinledikçede artıyor sanki bugün daha iyiyim inşallah öyle böyle atlatıcaz kızlar Allaha sığınıp duadan başka kime sığıncaz.
y4zy4qmurum dün bütün günüm bu ek arımlarla geçti çok şükür gece uyuyabildim dualarla. Nasıl olcak bu iş bilmiyorum
A anneelif95 aramıza hoşgeldin bende beş aylık hamileyim hatta 21. Haftamdayım iki yıldır ek atımlarım oluyor fakat gebelikte arttı sanırım. Dün mesela akşama kadar oldu. Çok korktum ve kaygılandım dinledikçede artıyor sanki bugün daha iyiyim inşallah öyle böyle atlatıcaz kızlar Allaha sığınıp duadan başka kime sığıncaz.
N nilay984 duam sizinle insallah hamilelerin duası kabul olur derler o yüzden birbrmize dua edersek insallah düzeliriz çok tesk ederim incelik yapıp yazdığınız için hosbulduk :)) tek yöntem kendini dinlemeyeceksin ben onu farkettim ne zamann dinlesem hemen kendini gösteriyor Allah bu hastalığı düşmanıma vermesin ;((y4zy4qmurum dün bütün günüm bu ek arımlarla geçti çok şükür gece uyuyabildim dualarla. Nasıl olcak bu iş bilmiyorum
N nilay984 dua et olur mu canım benim için lütfen arada burdan konuşmak ii gelir aynı aydayız bide çok sevindim valaN nilay984 duam sizinle insallah hamilelerin duası kabul olur derler o yüzden birbrmize dua edersek insallah düzeliriz çok tesk ederim incelik yapıp yazdığınız için hosbulduk :)) tek yöntem kendini dinlemeyeceksin ben onu farkettim ne zamann dinlesem hemen kendini gösteriyor Allah bu hastalığı düşmanıma vermesin ;((