• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Saol y4zy4qmurum y4zy4qmurum valla ixi geldin axnen öle Allah var cok sukur herseyde sorun edersek ohooo vucutumuz kimbilir neler yapuo suan bilmedik bunu Rabbim verdi bans mucizemi korur elbett bende biraktim
Interneti
Sende peki yine varmi sorun
@ omas geri gel
Ne isi gördun cnm @ eslem

gunaydin kizlar hafta sonu ailemi ziyarete gittim sehirler arasi yolculuk yaptim otobuste hem giderken hem gelirken cildirmanin esigine geldim.burnum kurur nefes alamam daralirim sicak basar. duadan baska hicbisey gelmiyor elimizden Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar benim iki gündür yoğun geçiyor. Hem alışveriş hem haftasonu tatili vs derken işim bitmedi bir türlü. Mesajların hepsini okudum. Yazmak istediğim çok çokkk şey birikti ama hangibirine yazayım bilemedim. Hepimizde birbirimizden bir parça var. gerek hastalık gerekse eşler ve hayatımızla ilgili.
@Eslem 23 sabretmekle en doğru kararı vermişsin şahsen öyle düşünüyorum. Bu düşüncemi yargılayan çok insan var, boşan ayrıl vs demek kolay. Ama herkes kendi çektiğini bilir. Dışardan bakana bunları söylemesi kolay, tamam daha net görüyorlar ama malesef içerden durumlar öyle olmuyor. Ben biraz farklı şeyler yaşadım eş yönüyle ama sonuç itibariyle kadınlık hissediyo musun inciniyo musun dersen çoğu zaman oturup ağlıyorum. Allah bizleri muhtaç etmesin kimseye, kimseyide bize..
F Fatmae20 yaşadığın her belirtiyi kendine kaygı ediniyorsun arkadaşım. Bende böyle yapıp duruyordum, sonra kaygılarımın üstüne gidememeye başladım. Seninde farkındalığını hissettirmek için yazdım. Farklı psikolojik rahatsızlıklara daha çok davetiye çıkarıyoruz, netten araştırma ben bıraktım. Dişeti sorunları bende fazlasıyla var ilkinde de vardı. Ama herşeyden önemlisi Allahım var. Sonuçta o nasıl yazdıysa öyle yaşıcaz. Hayırlısını versin Rabbim herşeyin. Allah de ötesini bırak..
A anneelif95 mrb hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin. Tekleme konusunda sıkıntılı olanlardan biri de benim. Anksiyete ve panik çocuk yaştan beri var bende. Neredeyse 14 senedir.. artık hangi sorunumun üzerine gitsem başka bi belirti patlak veriyor. 5 6 senedir çarpıntı ömrümü yiyordu zar zor derken ayıldım ve kabullendim şükür, eskiye oranla daha rahat davranabiliyorum ama bu kezee teklemeler çıktı 2 senedir. Hamilelikte tetiklediği için arttı. Daha 1 ay önce korkudan içim içimi yiyerek gittim dr.a şükür normal çıktı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
y4zy4qmurum y4zy4qmurum merhabalar çok çok memnun oldum gerçekten teşekkür ederim çok güzel ifade ediyorsunuz kendinizi Rabbim tüm skntisi olan insanlarımıza şifa versin bu dünyadaki en büyük servetimiz sağlık ah keşke bütün herkese bunun farkındalığını yaşatabilsek.. ya bir tek sanki ben hastalikliymisim gibi sanardim hamilelik beni çıkmaza sokuyor gibi oluyordum ama kendime telkin vermeye basladim çünkü beyine ne verirsen vücut tepkimesi o yönde oluyor düşünmeme üzerinde yoğunlaşmam lazim sonuçta illaki bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz Rabbim hakkıyla imanıyla yaşayıp hayırlı ölüm nasip etsin her gün ölüm korkusunu yaşatan bu panik atak benim şükürüm olmasi lazim çünkü Rabbim derdi sebepsiz vermez mevlana hz demiş ya Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu
almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye
kederlenirsin? bu sebeple Rabbim dertsiz bıraksa bizi ona belki bu denli yaklaşamayız bi sknti bi iğne batsa Allah diyoruz.. Hamdolsun her halimize birbrmize lütfen dua edelim (hamiş bi elif var Rabbim onun da skntilarini gider die dua etseniz bende size karşılıklı etsem ) kabul olmaz mi heleki hamileler birbirine ediyorsa :))

Amin inşallah her ne sebepten olursa olsun inşallah kalıcı olmaz bazı ılaclaar bagmllk yapıyor acaba senin oylemi oldu bagmllk oldu dıyemi ilaci bırakınca kötü oldun bu konuda en iyi dru tercih etmek gerek yeni ilaclar cıkıyor
Doğru söylüyorsun doktorunda iyisi ni bulmak gerekiyor yasadigim şehirde çok fazla seçenek yok kendi çalıştığım hastanenin doktorlarına gidiyorum aslında kendisi Prof. Ama tedavi için şehir dışına çıkmadım

y4zy4qmurum y4zy4qmurum merhabalar çok çok memnun oldum gerçekten teşekkür ederim çok güzel ifade ediyorsunuz kendinizi Rabbim tüm skntisi olan insanlarımıza şifa versin bu dünyadaki en büyük servetimiz sağlık ah keşke bütün herkese bunun farkındalığını yaşatabilsek.. ya bir tek sanki ben hastalikliymisim gibi sanardim hamilelik beni çıkmaza sokuyor gibi oluyordum ama kendime telkin vermeye basladim çünkü beyine ne verirsen vücut tepkimesi o yönde oluyor düşünmeme üzerinde yoğunlaşmam lazim sonuçta illaki bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz Rabbim hakkıyla imanıyla yaşayıp hayırlı ölüm nasip etsin her gün ölüm korkusunu yaşatan bu panik atak benim şükürüm olmasi lazim çünkü Rabbim derdi sebepsiz vermez mevlana hz demiş ya Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu
almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye
kederlenirsin? bu sebeple Rabbim dertsiz bıraksa bizi ona belki bu denli yaklaşamayız bi sknti bi iğne batsa Allah diyoruz.. Hamdolsun her halimize birbrmize lütfen dua edelim (hamiş bi elif var Rabbim onun da skntilarini gider die dua etseniz bende size karşılıklı etsem ) kabul olmaz mi heleki hamileler birbirine ediyorsa :))
Senin hamileligin kaç aylık canim Allah sıkıntılarimizi en kisa zamanda giderir inşallah.Bir gün otobusle hastaneye psikiyatri kontrolune gidiyordum yine beynime korku dolu düşüncelerim hakim olmuştu .birden önde giden otobusun arkasında bir yazı gozume çarpti.Allah var gam yok.

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza ben de 5 aylık bi gebeliğim var ama panik atak yaşıyorum kalbim hızlı mi atıyor die sürekli naabiz sayıyorum onun haricinde erken vurular yani teklemeler oluyor sizler nasıl mücadele ediyorsunuz lütfen çok yardıma ihtiyacım var
Canım geçmiş olsun ben tekleme olunca öksürüyorum derin nefes alıyorum geçiyor.ilaç kullandın mı kaç yıllık panik ataksın

Bugün üç gün oldu ek atımlar devam ediyor kızlar. Korktukça daha geliyor. Takmıyım diyorum duaya sığınıyorum ama bilinç altı atamıyor sanırım bir gün içinde 25- 30 kere yaşıyorum bunu.

Kizlar dua ediom hep bu bizim hastalik cok zor degil elden ayaktan dusmuoz sukur ama gunahiiz dökuluo cok sukur
Ama ben 5 gundir kabisiz yardim edin ne yiyecem
Bana dua edin neolur su iltihap gecsin doguma kadar idare etsin yaptircam hpeisni sökturcm

Kizlar dua ediom hep bu bizim hastalik cok zor degil elden ayaktan dusmuoz sukur ama gunahiiz dökuluo cok sukur
Ama ben 5 gundir kabisiz yardim edin ne yiyecem
Bana dua edin neolur su iltihap gecsin doguma kadar idare etsin yaptircam hpeisni sökturcm
Canım kabızlık için bol yeşillik kayısı kurusu komposto bol su ic sabahları aç karnına 1 bardak ılık su ic.

@Eslem 23 canım benim allahım sana kolaylık feraklık versin eşinide ıslah etsin akıllandırsın inşallah. Eşlerimiz imtahanlarımız olabiliyor bizi anlamıyorlar hele bu konuda hiç anlamıyorlar. Çünkü karşılarında güçsüz bir kadın görmek istemiyorlar. Benimde ne zaman panik atağım nüksetse ve ben bunu eşimle paylaşsam bana olan tavırları anında değişiyır bakışları bile değişiyor. Soğuk soğuk duruyor. Ama iyiysem ve ayaktaysam dolanıyorsam benden iyisi yok. Allah bizi eşlerimize bile kimseye muhtaç etmesin. İyiysen herkes iyi arkadaşım kimse gözündeki yaşa içindeki sıkıntıya bakmıyor.
mrhb erkekler hasta kadın sevmezler mallesef

Benim cnm.testtürlu bem 14 de bi kapandim sonra 16 da acildim suan 4 senedirkapaliyim.sukur sen
Ben açığım bu hastalıktan sonra kapanma planlarım vardı hep erteledim.şimdi doğumdan sonra kapanirım diyordum doğum da oldu seytan işte tekrar açılırsam alisamazsam diye tereddüt ediyorum.sıcaklarda sıkıntıya dayanamazsam diyorum.sen zorlandinmi

Ben açığım bu hastalıktan sonra kapanma planlarım vardı hep erteledim.şimdi doğumdan sonra kapanirım diyordum doğum da oldu seytan işte tekrar açılırsam alisamazsam diye tereddüt ediyorum.sıcaklarda sıkıntıya dayanamazsam diyorum.sen zorlandinmi
Hic sorlanmion cok guzel hafiflion
Bebis nasil ciktinizmi hastaneden senin agrin nasil

Saol y4zy4qmurum y4zy4qmurum valla ixi geldin axnen öle Allah var cok sukur herseyde sorun edersek ohooo vucutumuz kimbilir neler yapuo suan bilmedik bunu Rabbim verdi bans mucizemi korur elbett bende biraktim
Interneti
Sende peki yine varmi sorun
@ omas geri gel
Ne isi gördun cnm @ eslem
Benim bunda da var sorun. İki dişimde hatta. Birinin dolgusu düşmüştü kırıldı yarısı.. diğeri de dolgulu dişimi yanındaydı, tedavide boşluk bırakmışlar orası oyuldu. Dişeti kanaması zaten oluyor. Allah hayırlısıyla doğumdan sonra yaptırmak nasip etsin insallah

Back
X