Kızlar benim iki gündür yoğun geçiyor. Hem alışveriş hem haftasonu tatili vs derken işim bitmedi bir türlü. Mesajların hepsini okudum. Yazmak istediğim çok çokkk şey birikti ama hangibirine yazayım bilemedim. Hepimizde birbirimizden bir parça var. gerek hastalık gerekse eşler ve hayatımızla ilgili.
@Eslem 23 sabretmekle en doğru kararı vermişsin şahsen öyle düşünüyorum. Bu düşüncemi yargılayan çok insan var, boşan ayrıl vs demek kolay. Ama herkes kendi çektiğini bilir. Dışardan bakana bunları söylemesi kolay, tamam daha net görüyorlar ama malesef içerden durumlar öyle olmuyor. Ben biraz farklı şeyler yaşadım eş yönüyle ama sonuç itibariyle kadınlık hissediyo musun inciniyo musun dersen çoğu zaman oturup ağlıyorum. Allah bizleri muhtaç etmesin kimseye, kimseyide bize..
F
Fatmae20
yaşadığın her belirtiyi kendine kaygı ediniyorsun arkadaşım. Bende böyle yapıp duruyordum, sonra kaygılarımın üstüne gidememeye başladım. Seninde farkındalığını hissettirmek için yazdım. Farklı psikolojik rahatsızlıklara daha çok davetiye çıkarıyoruz, netten araştırma ben bıraktım. Dişeti sorunları bende fazlasıyla var ilkinde de vardı. Ama herşeyden önemlisi Allahım var. Sonuçta o nasıl yazdıysa öyle yaşıcaz. Hayırlısını versin Rabbim herşeyin. Allah de ötesini bırak..
A
anneelif95
mrb hoşgeldin, hayırlı olsun bebişin. Tekleme konusunda sıkıntılı olanlardan biri de benim. Anksiyete ve panik çocuk yaştan beri var bende. Neredeyse 14 senedir.. artık hangi sorunumun üzerine gitsem başka bi belirti patlak veriyor. 5 6 senedir çarpıntı ömrümü yiyordu zar zor derken ayıldım ve kabullendim şükür, eskiye oranla daha rahat davranabiliyorum ama bu kezee teklemeler çıktı 2 senedir. Hamilelikte tetiklediği için arttı. Daha 1 ay önce korkudan içim içimi yiyerek gittim dr.a şükür normal çıktı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.