Bir şikayeti istersen 10 dr.a sor, hepsi farklı konuşur. Kimine normal gelen kimine göre sorundur. Bununda en büyük sebebi baştan savmaktır.
Ben devletteki doktora ne sorsam ilgili bölüme yolluyo demiştim hatırlıyo musun? Çarpıntım var, karfiyolojiye git.. cilbert sorunum var, dahiliyeye git.. böbrek taşım var ağrısı etkiler mi diyorum, ürolojiye git diyo. Yahu ben bunlar için zaten gitmişim. Bana lazım olan bebeği etkileyip etkilemediği. Ona da bi zahmet sen bak dimi.! Oturup para alıyolar ama.. bş dünya hastası var tamam anlıyorum ama bu benim sorunum değil, ben oraya gidiyosam sorularıma cevap alamadıktan sonra anlamı yok.
Özeldeki doktoruma ilk hamileliğimde aşırı çarpıntım var dedim 9 ay boyunca.. Adam normal dedi, hormonlar dedi, psikolojik dedi. Bir kere bile dr.a git demedi, korkutmadı. Ki ben ona panik atağım olduğunu bile söylememiştim. Ama anlayan anlıyor tavırlardan bile.
Sende hiç takma kafana, bel ağrısını ben ilkinde başından itibaren yaşadım, azcık ayakta fazla kalsam iğneler batıyodu. Herkesin bünyesi farklı, bebişte sende sağlıklı olduktan sonra anormal bişey olduğunu sanmıyorum.