Ki 12. Haftadaymıssın zaten organlar gelişmiş en riskli dönem geçmiş. Ben basından beri ictim ve icenle de cok tanıstım. Kendine eziyet etme bosuna. Yine karar senin. Unutma ki yasadıgın ataklar mutsuzluk endise bebege oldugu gibi geçiyor. Ve dr un da dedigi gibi kesin kanıtı yok. Aldıgımız risk cok düsük. Hic ilac icmeyenlerde ne sorunlar cikiyor. Ben de icmek istemezdim ama mecburum bu da bir hastalık allahtan gelen. Zaten düsük doz iciyorum o da kesmiyor pek. Her gun dua ederek iciyorum. Sürekli düşünmüyorum birsey olur mu diye. Tevekkül ediyorum. Neler cektigimi görüyor allah da, keyfinden kim içer ki? Ben icmeyip her gün ic sıkıntısı panik atak yasasam ağlasam mutsuz olsam depresyona girsem kadın dogumcu mu ilgilenecek benle? Olan bana olacak. Ki öyle de oldu en basta bırakmaya calısırken cok çektim. Yasamayan asla bilmez doktor bile olsa dedi bana psikiyatirim. Mutsuz anne mutsuz bebek demek dedi. Psikiyatrim o kadar iyi ki, o bana güc ve güven verdi. Genelik zaten kaygılı bir dönem ilacini birakma zaten dozun cok düsük dedi hatta. Kadın dogumcuma da risklerin bana ait oldugunu söyledim. Sükür ki tüm tarama testleri cok güzel gidiyor.