• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik atak yaşayanlar lütfen yazın ölüyorum

tedavı görmüyormusunuz kendı kendıne aşılacak bişi değil burdan yapılacak en mantıklı tavsıye tedavı

Tedavisiz gecmez.. ve emin olun tedavi oldukca guzel sonuclar alicaksiniz.. derhal bir uzmana basvurun..

Psikiyatriye gidin hemen...Bende geçirdim ve gerçekten çok zor bir dönemdi hayatım alt üst olmustu...su an iyiyim şükürler olsun...Allah im sana da şifa versin İnsallah...

gitmem gerekli galiba evet, teşekkür ederim
Git canım git iyi olacaksın korkma...ataklara da alisirsin bana hala arada bir geliyor ama onu göndermeyi öğrendim kendimi rahatlayabiliyorum.Tabi ilaçların büyük etkisi oldu.Su an iyiyim şükürler olsun.

Bende panik ataktım 2 yıl önce yaşımın küçük olmasına rağmen.antidepresan kullandım 6 ay şimdi daha iyiyim. Doktora gorunmenizde fayda var.kendi kendine geçemez bence

nefes alamıyorum gibi hislerim var ve çok mutsuzum, aranızda panik ataklı var şu anda
Panik atak psikolojinin en alt hastalığı hiç sıkıntı yapma ölmüyorsun :) sadece öyle hissediyorsun kendin çözemiyorsan psikiyatr öneririm. Ama sıkıntı yapacak bi durum yok rahat ol ;) geçmiş olsun

ben yaşadım, asla antidepresana başlama daha kötü yapıyor.
yapman gereken şeyler her gün 1 saat yürüyüş, uğraşacak mutlu olduğun aktiviteler. atak krizleri geldiğinde burundan nefes alıp ağızdan verme ve gün içinde melisa ve papatya çayı içme.
Tedavisi budur..

panik atak belirtileri nelerki:KK17:
kalp krizi ne benziyor ataklar ama sadece psikolojik, aşırı kaygı korku heyecan vs den başlıyor ordan devam sonra atak tutunca eyvaaah kalpmi var ölüyormuyum diye acile koşturmalar, tabi bu arada genelde tansiyonda oynar, sonrasındada halsizlikten 2-3 pert olunuyor, tecrübeyle sabit

Merhaba ..
Aynı vahim şey bende de var , zor bi durum sizi anlıyorum ..
Beni rahatlatan en büyük şey , atak geçirdiğimi anladığım anda hemen bi buzdolabı poşetini elime alıyorum ve ağzını sıkıp nefesi poşetin içinden çekiyorum ve dışarı salıyorum. Bunu rahatlayana kadar yapıyorum . Derin derin nefes alın mutlaka.. Beni rahatlatıyor .

Atak geçirdiğimde nefesim daralır , kalp çarpıntım başlar , terlerim ve nefessiz kalıp ölecekmişim gibi hissederim ...
Bu sırada poşet atağı atlatmama ya da hafifletmeme çok yardımcı oluyor.

Çok geçmiş olsun

kalp krizi ne benziyor ataklar ama sadece psikolojik, aşırı kaygı korku heyecan vs den başlıyor ordan devam sonra atak tutunca eyvaaah kalpmi var ölüyormuyum diye acile koşturmalar, tabi bu arada genelde tansiyonda oynar, sonrasındada halsizlikten 2-3 pert olunuyor, tecrübeyle sabit
:KK45::KK45:bende ortaya karışık durum o zaman
hem panik atak hemde kalp

nefes alamıyorum gibi hislerim var ve çok mutsuzum, aranızda panik ataklı var şu anda
geçmiş olsun öncelikle.nefes alıyorsunuz merak etmeyin alamasak zaten yaşamamız mümkün değil.bende geçirdiğim için bu rahatsızlığı sizi çok iyi anlıyabiliyorum sizi.1 yıl tedavi oldum bende sonra bıraktım ilaçları zamanla geçiyor kendi kendinizi telkin edin ve bir uzmana başvurun.

Back
X