Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim sağolunTedaviyle kontrol altına alinabilen bi hastalik. Çok geçmiş olsun
gitmem gerekli galiba evet, teşekkür ederimPsikiyatriye gidin hemen...Bende geçirdim ve gerçekten çok zor bir dönemdi hayatım alt üst olmustu...su an iyiyim şükürler olsun...Allah im sana da şifa versin İnsallah...
Git canım git iyi olacaksın korkma...ataklara da alisirsin bana hala arada bir geliyor ama onu göndermeyi öğrendim kendimi rahatlayabiliyorum.Tabi ilaçların büyük etkisi oldu.Su an iyiyim şükürler olsun.gitmem gerekli galiba evet, teşekkür ederim
Panik atak psikolojinin en alt hastalığı hiç sıkıntı yapma ölmüyorsun :) sadece öyle hissediyorsun kendin çözemiyorsan psikiyatr öneririm. Ama sıkıntı yapacak bi durum yok rahat olnefes alamıyorum gibi hislerim var ve çok mutsuzum, aranızda panik ataklı var şu anda
ab, pa ve okb liyim şükret bacım şükreeet hemde çook uzun yıllardır.nefes alamıyorum gibi hislerim var ve çok mutsuzum, aranızda panik ataklı var şu anda
kalp krizi ne benziyor ataklar ama sadece psikolojik, aşırı kaygı korku heyecan vs den başlıyor ordan devam sonra atak tutunca eyvaaah kalpmi var ölüyormuyum diye acile koşturmalar, tabi bu arada genelde tansiyonda oynar, sonrasındada halsizlikten 2-3 pert olunuyor, tecrübeyle sabitpanik atak belirtileri nelerki![]()
kalp krizi ne benziyor ataklar ama sadece psikolojik, aşırı kaygı korku heyecan vs den başlıyor ordan devam sonra atak tutunca eyvaaah kalpmi var ölüyormuyum diye acile koşturmalar, tabi bu arada genelde tansiyonda oynar, sonrasındada halsizlikten 2-3 pert olunuyor, tecrübeyle sabit
geçmiş olsun öncelikle.nefes alıyorsunuz merak etmeyin alamasak zaten yaşamamız mümkün değil.bende geçirdiğim için bu rahatsızlığı sizi çok iyi anlıyabiliyorum sizi.1 yıl tedavi oldum bende sonra bıraktım ilaçları zamanla geçiyor kendi kendinizi telkin edin ve bir uzmana başvurun.nefes alamıyorum gibi hislerim var ve çok mutsuzum, aranızda panik ataklı var şu anda