Panik atak

panikanksiyete

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
24
6
86
Yıllardır devam eden panik atagim hakkında önceden konu açmıştım bilirsiniz. Sorun benim artık eve alismis olmam dışarı hiç çıkmak istemiyorum. Hastanelerden çok korkuyorum. Psikiyatristime gidip ilaçlarımı yazdırmak bile işkence benim icin. Çok sacma panik atak ilk başlarda sadece hastanelerde rahatlardim şimdi hastanelere giremiyorum hastane kokusu bile beni panik etmeye yetiyor. Üzerine gitmem gerek biliyorum ama hastaneye falan da yürüyerek deil arabayla biri gotuunce gidebiliyorum. Çok yorgunum... Tavsiyeniz var mi

Allah yardımcın olsun en başta.. sevdiğin yada güvendiğin birisi varsa onunla gitsen sana destek olacak yada yanında güçlü hissedeceğin .. Yada doktorunla bi kopuklukmu var başka bi doktorla devam etsen yola belki arada güven sorunu var doktorunla ve kendini güvende hissetmiyrosun

Panik ataktan kurtulmanın tek çaresi kendini ikna etmek hiçbirşey olmayacağını (olumlu) cümlelerle tekrarlamak. Başkada çaresi yok

Sosyal olmak ve bir ise girmek sizi yuzdeyuz kurtaracak. Evde oturmak panik atagi harlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…