Başınız sağolsun. Doktora gitmekte fayda var ne kadar faydalarını görmüş olmasam da28 yaşında bir çocuk annesi ve çok şükür sağlığım yerinde. en azindan böyle düşünmek istiyorum. herşey dedemin olum haberini almamla başladi. o günden sonra geceleri uyumaz oldum. en ufak kalbim çarpsa eyvah ölüyorum dedim. şuan bile uyuyamadım. esim destekçim ama oda bazen abarttigimi düşünüyor gün içinde ve iki gece eşim işte oldugu için yalnız kalıyorum oğlumla.... akrabalarım benden uzakta zaten bağlı da sayılmayız.gidip gelme arama sorma yok bizde... Burda arkadaşmda yok yalnızlık beni delirtiyor... benim gibi olan arkadaşlar varsa destek beklerim en azından yalnız olmadığımı bilirim buralarda yeniyim şimdiden teşekkür ederim.
Ben varım28 yaşında bir çocuk annesi ve çok şükür sağlığım yerinde. en azindan böyle düşünmek istiyorum. herşey dedemin olum haberini almamla başladi. o günden sonra geceleri uyumaz oldum. en ufak kalbim çarpsa eyvah ölüyorum dedim. şuan bile uyuyamadım. esim destekçim ama oda bazen abarttigimi düşünüyor gün içinde ve iki gece eşim işte oldugu için yalnız kalıyorum oğlumla.... akrabalarım benden uzakta zaten bağlı da sayılmayız.gidip gelme arama sorma yok bizde... Burda arkadaşmda yok yalnızlık beni delirtiyor... benim gibi olan arkadaşlar varsa destek beklerim en azından yalnız olmadığımı bilirim buralarda yeniyim şimdiden teşekkür ederim.
Allah razı olsun evet sorun yok o konularda benimki tamemen dedemden sonra oldu o büyüttü bnei yukarıda çok detay vermedim ama benim için çok özeldi ondan sonra psikolojik sıkıntılar yaşadım hayattan zevk alamıyorum kimsem yok sanki tek kalmaktan nefret eder oldum evde durmayı seven ben evden kaçmak ister hale geldim.Öncelikle basınız sağolsun.Şurada yerimi alayım al benden de o kadar, 1,5 aydır modum böyle benim de ve bende başka bir şehirdeyim herkes uzak ve bebeğim var. Kaygı, ölüyorum bitiyorum hisleri, zevk alamama gibi.. hormonlariniza baktırdınız mı? Ben yeni kan verdim tiroid de sıkıntı var gibi yarın gözükeceğim
Yalnız değiliz.. Zor bir travma olmuş tabi sizin için rabbim sabırlar, içinize ferahlık versin. Bende sorunu bulmaya çalışıyorum sürekli elim kalbim de kalktığım anda başlıyor sanki çarpıntım. Nefes darlığı ağlama hissi yemeği bile zevkle yiyemiyorum. Size İzzet güllüyü izleminizi öneririm YouTube' dan bu konu üzerine bir çok videosu var faydasıni gören de çok.Allah razı olsun evet sorun yok o konularda benimki tamemen dedemden sonra oldu o büyüttü bnei yukarıda çok detay vermedim ama benim için çok özeldi ondan sonra psikolojik sıkıntılar yaşadım hayattan zevk alamıyorum kimsem yok sanki tek kalmaktan nefret eder oldum evde durmayı seven ben evden kaçmak ister hale geldim.
Acile gittim bunun için bişey çıkmadi sadece ritim bozukluğu var dendi psikologa gitmedim dağa doğrusu gittim aile danışmanı gibi biseydi dini konularda daha dikkat etmemi söylemişti
Dağa gitmeyin tabi tek başınıza ama daha demek istediyseniz o başkaAcile gittim bunun için bişey çıkmadi sadece ritim bozukluğu var dendi psikologa gitmedim dağa doğrusu gittim aile danışmanı gibi biseydi dini konularda daha dikkat etmemi söylemişti
Manevi danışmanlık birimine mi gittiniz ?Acile gittim bunun için bişey çıkmadi sadece ritim bozukluğu var dendi psikologa gitmedim dağa doğrusu gittim aile danışmanı gibi biseydi dini konularda daha dikkat etmemi söylemişti
Çok üzülüyorum kudra biz yıllarca eğitim alıyoruz ben kendimi yetersiz görüyorum danışmanım -terapistim diyemiyorum. İnsanlar bir kaç saat ders alıp danışmanlık yapıyorKendi kendinize teşhis koymayın gözünüzü seveyim. Acil de teşhis konulacak bir yer değil. En fazla bişey bulamadık panik atak olabilir demişlerdir. Aile danışmanı mevzusuna hiç girmiyorum, orası oldukça komik. Doktora gidin, gerçek bir doktora.
Onlarda değil, onlara koşa koşa gidenlerde kabahat.Çok üzülüyorum kudra biz yıllarca eğitim alıyoruz ben kendimi yetersiz görüyorum danışmanım -terapistim diyemiyorum. İnsanlar bir kaç saat ders alıp danışmanlık yapıyor
Onlarda değil, onlara koşa koşa gidenlerde kabahat.
Devlet hastanesine git desen doktor dinlemiyor diyen tipler ne olduğu belirsiz, diplomasızların kapısında kuyruk oluyorlar.
Böyle bir konuda kesinlikle hekim tavsiyesi almalısınız. Aile danışmanının uzmanlık alanı bile değilAcile gittim bunun için bişey çıkmadi sadece ritim bozukluğu var dendi psikologa gitmedim dağa doğrusu gittim aile danışmanı gibi biseydi dini konularda daha dikkat etmemi söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?