Panik atak

Sakuer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
4
4
6
28 yaşında bir çocuk annesi ve çok şükür sağlığım yerinde. en azindan böyle düşünmek istiyorum. herşey dedemin olum haberini almamla başladi. o günden sonra geceleri uyumaz oldum. en ufak kalbim çarpsa eyvah ölüyorum dedim. şuan bile uyuyamadım. esim destekçim ama oda bazen abarttigimi düşünüyor gün içinde ve iki gece eşim işte oldugu için yalnız kalıyorum oğlumla.... akrabalarım benden uzakta zaten bağlı da sayılmayız.gidip gelme arama sorma yok bizde... Burda arkadaşmda yok yalnızlık beni delirtiyor... benim gibi olan arkadaşlar varsa destek beklerim en azından yalnız olmadığımı bilirim buralarda yeniyim şimdiden teşekkür ederim.

Acile gittim bunun için bişey çıkmadi sadece ritim bozukluğu var dendi psikologa gitmedim dağa doğrusu gittim aile danışmanı gibi biseydi dini konularda daha dikkat etmemi söylemişti

Başınız sağolsun. Doktora gitmekte fayda var ne kadar faydalarını görmüş olmasam da Bende iyisini araştırıyorum. Bana göre geçici sizin durumunuz çünkü dedenizin vefatı sizde şok etkisi yaratmış. Bende de kalabalık ortamlarda çok heyecanlandığım zamanlarda kafa titremesi oluyor mesela ama bunu kendi kendime yarattığımın farkındayım sadece beni rahatlatacak doktor şart sizde de öyle. Ya da zamana bırakın biraz temiz hava alın ailenizle dışarı çıkın yakınlarınız olmasa da kendiniz de çıkabilirsiniz ben sürekli yürüyüş yaparım en az 2 saat çok iyi geliyor gerçekten

Teşekkürler evet yürüyüş gerçekten kendimi iyi hissetmeme yarıyor benim bu zamana kadar hiç bu kadar yakın birinin vefat ettiğine şahit olmamıştım dediğiniz doğru insallah atlatırım

Öncelikle basınız sağolsun.Şurada yerimi alayım al benden de o kadar, 1,5 aydır modum böyle benim de ve bende başka bir şehirdeyim herkes uzak ve bebeğim var. Kaygı, ölüyorum bitiyorum hisleri, zevk alamama gibi.. hormonlariniza baktırdınız mı? Ben yeni kan verdim tiroid de sıkıntı var gibi yarın gözükeceğim

Ben varım

Allah razı olsun evet sorun yok o konularda benimki tamemen dedemden sonra oldu o büyüttü bnei yukarıda çok detay vermedim ama benim için çok özeldi ondan sonra psikolojik sıkıntılar yaşadım hayattan zevk alamıyorum kimsem yok sanki tek kalmaktan nefret eder oldum evde durmayı seven ben evden kaçmak ister hale geldim.

Benim annemde bypass ameliyatı sonrası bir türlü iyilesemedi yapılmadık tetkik tahlil kalmadı sonunda psikolojik olduğuna karar verildi ve bir psikiyatriye götürdük ve panik atak teşhisi konuldu. İlaç tedavisi sonrası iyileşti annem psikolojik deyip geçmemek lazım her şeyi etkiliyor. Annem sürekli kalp krizi geçiriyordu (kalp krizi sanıyordu meğer değilmiş) acilleri yol etmiştik ama şimdi iyi çok şükür.

Psikolojik destek almak en guzeli. Ben uyurken panik atak geciriyordum, ve inanin artik uyumaya korkar olmustum. Belli bir sure ilac kullandim aalinda terapiye de gitmem gerekirdi ama yurtdisina geldim diye terapiye gidemedim. Bu bile bana o kadar yardim etti ki. Doktor size cok iyi gelicek merak etmeyin ❤

Yalnız değiliz.. Zor bir travma olmuş tabi sizin için rabbim sabırlar, içinize ferahlık versin. Bende sorunu bulmaya çalışıyorum sürekli elim kalbim de kalktığım anda başlıyor sanki çarpıntım. Nefes darlığı ağlama hissi yemeği bile zevkle yiyemiyorum. Size İzzet güllüyü izleminizi öneririm YouTube' dan bu konu üzerine bir çok videosu var faydasıni gören de çok.
Bende darlandığım zaman açıp rahatlıyorum

Acile gittim bunun için bişey çıkmadi sadece ritim bozukluğu var dendi psikologa gitmedim dağa doğrusu gittim aile danışmanı gibi biseydi dini konularda daha dikkat etmemi söylemişti

ahahah aile danışmanı nasıl dini konuda sizi dikte edebilir ya ? bu kesinlikle etik değil haberiniz olsun, iş anlamaz birine gitmişsiniz.

Dağa gitmeyin tabi tek başınıza ama daha demek istediyseniz o başka Neyse psikiyatri anca teşhis koyup yardımcı olur size burası ya da “dini konularda daha dikkatli ol ( ne demekse)” tavsiyesi verem sözümona danışman değil. O kişinin de okumuş etmiş gerçek danışman değil de etraftan duyduğunuz hoca olduğuna da eminim

Kendi kendinize teşhis koymayın gözünüzü seveyim. Acil de teşhis konulacak bir yer değil. En fazla bişey bulamadık panik atak olabilir demişlerdir. Aile danışmanı mevzusuna hiç girmiyorum, orası oldukça komik. Doktora gidin, gerçek bir doktora.

Manevi danışmanlık birimine mi gittiniz ?

Çok üzülüyorum kudra biz yıllarca eğitim alıyoruz ben kendimi yetersiz görüyorum danışmanım -terapistim diyemiyorum. İnsanlar bir kaç saat ders alıp danışmanlık yapıyor

Çok üzülüyorum kudra biz yıllarca eğitim alıyoruz ben kendimi yetersiz görüyorum danışmanım -terapistim diyemiyorum. İnsanlar bir kaç saat ders alıp danışmanlık yapıyor
Onlarda değil, onlara koşa koşa gidenlerde kabahat.
Devlet hastanesine git desen doktor dinlemiyor diyen tipler ne olduğu belirsiz, diplomasızların kapısında kuyruk oluyorlar.

Böyle bir konuda kesinlikle hekim tavsiyesi almalısınız. Aile danışmanının uzmanlık alanı bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…