Panik bozukluk ve gebelik

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
34
arkadaslar merhaba forum da aslında fazlasıyla bu konu hakkında yazanların yazılarını okudum, ama tamda konuyu yaşayan birilerinin paylaşımları yok, panik bozuklugu olup hamilelik geciren varsa lütfen yazabilir mi ? Özellikle ilac tedavisi görmüşler

Son düzenleme:
Maalesef konumuzla alakalı bir bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum.
Hayırlı ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı ümit ediyorum

ben yasadim. hamileligimin 7. ayinda ilac kullanmaya basladim zira kullanmassam bebege daha cok zarari olacagini soyledi dr.um. simdi oglum 5 yasinda. Allaha sukur bi sorunu olmadi. Biran once saglikla kucagina alirsin ins.

ben yasadim. hamileligimin 7. ayinda ilac kullanmaya basladim zira kullanmassam bebege daha cok zarari olacagini soyledi dr.um. simdi oglum 5 yasinda. Allaha sukur bi sorunu olmadi. Biran once saglikla kucagina alirsin ins.
Henüz hamile değilim ama 2 yıldır evliğim istiyorum cesaret edemihlrjm suan ilacta kullanıyorum paylasmın iicn cok teşekkürler

Nisan bende senın durumunla aynıyım((((
Belkide cokta takıldıgımız icin bu haldeyiz rahatlamak bi nasip olmadı ki ilacsız bi senem gecmiyor artık önceden böyle değildim iyice yerlesti hayatıma allah yardımcımız olsun canım ama imkansız değil allahın izniyle

Ben çocukdenemeyebıle korktum ( hap kullanıp eğerbebwgım sakat doğarsa kafayı yerım. Benım yuzumden dıye

Ben çocukdenemeyebıle korktum ( hap kullanıp eğerbebwgım sakat doğarsa kafayı yerım. Benım yuzumden dıye
Haklısın bende piskolog ve dogum doktorlarıyla konustum beni rahatlatmak icin eger cok zorlanırsan ilac kullanabiliyoruz rahat olmamı söylediler ama ben durmadım okudum sakatlık ihtimali beni de cok etkiliyır o yüzden bende yetltenemiyorum, 3 ay ilacsız durdum şimdi yine başladım mesela hemen nefes aclıgım başladı

Ne yapıcaz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…