Çocuk sahibi olmak içinde panik olmak içinde çok erken "bence"...
Çocuk sahibi olamiyoruz demeniz için bir yildir korunmadan deniyor olmaniz gerekir..
Eğer kafanizda çok soru işareti varsa kontrollerinizi olun ve yasaminizin keyfini surun:)
Evet kesinlikle kafaya taktıkça ters tepiyor.. Doktora gitsem deli misin kızım derDoktorlar bile bir yıl dolmadan muayene dahi etmiyor. Fazla panik yapmışsınız. Çevremden gördüğüm kadarıyla kafaya taktıkça olmuyor hiç problem olmasa dahi. Ne zaman ki düşünmeyi bırakıyorlar o zaman oluyor.
Biz de evlendigimizden beri korunmuyoruz 9 ay oldu. Hâlâ bekliyoruz insallah olur ya. Sizin daha erken her şeyin bir zamani var. Allah kimsenin kucağıni evlatsiz birakmasin insallahMerhaba arkadaşlar..
Biliyorum bir çoğunuz evet diyecek ama ben yine de fikir almak istedim.. Ben henüz 3 aylık evliyim hatta henüz 3 ayımız dolmadı bile.. Evliliğimizin ilk günden beri bebek sahibi olmayı istiyorum..
Nedendir bilmiyorum evlenmeden önce aslaa bebeğim olmayacak korkusuyla yaşadım.. Çevremde çok fazla örnek olduğundan mıdır nedendir bilemiyorum.. onların uğraşını gördükçe bende korkuyorum sanki o süreçleri bende yaşayacakmışım gibi hissediyorum..
Rabbim kimseyi böyle bir sıkıntıyla imtihan etmesin.. Evlendiğimizden beri adet düzenim değişti , kasık ağrıları , göğüs ağrıları çekiyorum amannn halilelik belirtisimi diye sayfa sayfa geziniyorum.. 3 ayımı bunlarla harcadım resmen...
Amin inşallah... evet biliyorum çok cahilce ama insanların ''morfistan hamile mi?'' diye sormaları beni çok geriyor..Bismillah yeni evlenmişizBi
Biz de evlendigimizden beri korunmuyoruz 9 ay oldu. Hâlâ bekliyoruz insallah olur ya. Sizin daha erken her şeyin bir zamani var. Allah kimsenin kucağıni evlatsiz birakmasin insallah
Cok cok erken bunlari dusunmen icin.sabret gerektigi sekilde davran o konularda olur cocugun.daha cok yenisinMerhaba arkadaşlar..
Biliyorum bir çoğunuz evet diyecek ama ben yine de fikir almak istedim.. Ben henüz 3 aylık evliyim hatta henüz 3 ayımız dolmadı bile.. Evliliğimizin ilk günden beri bebek sahibi olmayı istiyorum..
Nedendir bilmiyorum evlenmeden önce aslaa bebeğim olmayacak korkusuyla yaşadım.. Çevremde çok fazla örnek olduğundan mıdır nedendir bilemiyorum.. onların uğraşını gördükçe bende korkuyorum sanki o süreçleri bende yaşayacakmışım gibi hissediyorum..
Rabbim kimseyi böyle bir sıkıntıyla imtihan etmesin.. Evlendiğimizden beri adet düzenim değişti , kasık ağrıları , göğüs ağrıları çekiyorum amannn halilelik belirtisimi diye sayfa sayfa geziniyorum.. 3 ayımı bunlarla harcadım resmen...
Amin inşallah... evet biliyorum çok cahilce ama insanların ''morfistan hamile mi?'' diye sormaları beni çok geriyor..Bismillah yeni evlenmişiz
İnşallah dediğiniz gibi olur.. Normalde çevreyi pek takan birisi değilim ama iş çocuk olunca insanlar çocuğu var mı diye sordukça acaba geç mi kaldım diyorumCok cok erken bunlari dusunmen icin.sabret gerektigi sekilde davran o konularda olur cocugun.daha cok yenisin
Ne benim ailem ne de eşimin ailesi asla böyle şeyler sormadılar sormazlarda..ama dışarıdaki insanlara dert oluyor..1 ya da 2 kere gördüğüm insanlar benim çocuğumun olup olmadığını soruyor şaşırıyorum..Sorunca su an dusunmuyoruz dersiniz olur biter. Bu insanlar neden yatak odalarina kadar burunlarini sokarlar anlamam. Sinir oluyorum ya. Bana da kaynanam cok ima ediyor ama beni bildigi icin pek bir sey demiyor. Daha erken hayatimizi yasiyoruz diyoruz:)
Ayni korku bende de var doktor bana yumurtalıkların yavaş çalışıyor ama sayısı normal insana göre fazla dediğinden beri yani 5 6 senedir bu korkuyla yaşıyorum ...Merhaba arkadaşlar..
Hadi ya akraba değiller yani. ilginc dogrusu. Akrabalarinizin sormamasi cok iyi cunku akraba olunca insan daha da cok dert ediyor ve üzülüyor..Ne benim ailem ne de eşimin ailesi asla böyle şeyler sormadılar sormazlarda..ama dışarıdaki insanlara dert oluyor..1 ya da 2 kere gördüğüm insanlar benim çocuğumun olup olmadığını soruyor şaşırıyorum..
Benim adet dönemlerimde çok sancılı geçer.. Muhakkak acillik oluyordum.. Acillik olmamak için çok fazla ağrı kesici kullanıyordum özellikle lise dönemlerimde...Doktora sorduğumda ilacın bir zararı olmaz dedi.. ama ben nedense o ilaçların bende olumsuz bir şey bıraktığını düşündüm hep..Çok şükür evlendikten sonra ağrılarım geçti..Ayni korku bende de var doktor bana yumurtalıkların yavaş çalışıyor ama sayısı normal insana göre fazla dediğinden beri yani 5 6 senedir bu korkuyla yaşıyorum ...
Sadece 1 kere eşimin teyzesi imada bulundu .. Görümcem evlenir evlenmez 2 çocuk sahibi olunca benim geç kaldığımı düşünmüş olmalı :)Hadi ya akraba değiller yani. ilginc dogrusu. Akrabalarinizin sormamasi cok iyi cunku akraba olunca insan daha da cok dert ediyor ve üzülüyor..
Ben bi agri kesici ya alirim ya almam hastayken cnmBenim adet dönemlerimde çok sancılı geçer.. Muhakkak acillik oluyordum.. Acillik olmamak için çok fazla ağrı kesici kullanıyordum özellikle lise dönemlerimde...Doktora sorduğumda ilacın bir zararı olmaz dedi.. ama ben nedense o ilaçların bende olumsuz bir şey bıraktığını düşündüm hep..Çok şükür evlendikten sonra ağrılarım geçti..
Canım senin durumunda olan birini tanımıyorum.. Ya aslında her şey nasip kaderimizde anne olmak varsa Allah onu nasip edecek eğer yoksa yumurtalar ne kadar çalışkan olursa olsun yine olmuyor yine olmuyorBen bi agri kesici ya alirim ya almam hastayken cnm
Benim durumumda olan birinin cocgu oluyor mu biliyo musun ? ben pek boyle seyleri anlamiyorum nisanliyim etrafimda da dusuk yapan gec olanlar var korkuuorum
Yanlis yapiuoruz bence ama elimizde degil malesef
Canım senin durumunda olan birini tanımıyorum.. Ya aslında her şey nasip kaderimizde anne olmak varsa Allah onu nasip edecek eğer yoksa yumurtalar ne kadar çalışkan olursa olsun yine olmuyor yine olmuyorBenim kuzenim 4 ay 5 ay üzerine adet gören bir kızdı.. Doktora gitmişti doktor asla çocuğun olmaz ştı.. Ardından evlendi evlenir evlenmez hamile kaldı ve şu an 2 tane çocuğu var..
Aynen Allah " Ol " derse oluverir ama insan uzuluyo yine de malesef Allah gercekten isteyenlere bizkere hayirli sagkikli evlatlar nasip etsin insallahCanım senin durumunda olan birini tanımıyorum.. Ya aslında her şey nasip kaderimizde anne olmak varsa Allah onu nasip edecek eğer yoksa yumurtalar ne kadar çalışkan olursa olsun yine olmuyor yine olmuyorBenim kuzenim 4 ay 5 ay üzerine adet gören bir kızdı.. Doktora gitmişti doktor asla çocuğun olmaz demişti kızcağız yıkılmıştı.. Ardından evlendi evlenir evlenmez hamile kaldı ve şu an 2 tane çocuğu var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?