hepsine gittim psikiyatri ilac tedavisi uyguladi psikolog terapi psikologumun dedigi tek sey ilac tedavisine bile gerek yok bilinc altina inip sebebi bulmamiz gerekiyor dedi fakat benim psikologum adem gunesin yetistirdigi bi psikoligdu surekli sehir disi seminerleri yuzunden her ay gorusme sansimiz yoktu yarim kaldi simdi baslayacagimda ayni sey hipnoz degil virusden dolayi bulundugum sehirde hastaneler viruslu hasta dolu bizde telefonla 1.5 saat gorusme yapicaz her hafta ve surekli yaziyor nasil hissettigimi soruyor odevler vericem bu olumsuz dusunceleri olumluya donusturme yetisi bende yok onu yapmaya calisicaz insallah anksiyete dusunme kaygi bozuklugu aslinda ben bi ilac kullandim burdan adini yazmiyim beyne mutluluk hormonu sagliyordu 8 ay ay okadar mutluydumki dünya yansa umrumda degildi

bunu ilacsiz yapmaya calisicam oyuzden hic bir ucret odemeden bile benim dun aksam atagim tuttugu icin beni sakinlestirip yansin dunya dedirten bi psikolog buldum kendime

inanin sanki kuş gbi hafifdim dun gece bugun yine gorusmemiz var Allahin izniyle sorunumu biliyorum bu tedaviyede inaniyorum insallah iae yarayacak ve 8 seans surecek durumu burdan sizlerlede paylasirim