Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar bu hastalığı yaşayanlar sizce benim yaşadığım ne.bende şöyle bir sorun var başladığım işi bitiremeyecek olmam hastalanacak gibi hissediyorum.mesela dün tatile çıkacağız valizleri hazırlamam eşyaları yerleştirmem evi temizlemem gerekiyor.başaramama korkusu sardı beni daha öncede yaşadım bu tarz durumlarda aynı şeyleri başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum kalbim hızlı hızlı atıyor depresyonda gibiyim kendimi çok çaresiz hissediyorum gibi şeyler.neyse bu şekilde işlerimi bitirdim ve çıktık bir gün sonra normale döndüm sizce bu anksiyete veya panik atak gibi birsey mi .mesela başım ağrıyor beyin kanaması geçireceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor öleceğimi kalp krizi geçireceğimi felan düşünüyorum
Anksiyete canım bende de şu şekilde oluyor mesela uzak bir yere gideceksek ya trafik kazası geçiririz evimize dönemezsek diyorum senin yaşadıklarının aynılarını yaşadım hem de aynısını ama artık onların sadece boş düşünce olduğunu biliyorum. Elde değil geliyor ama çok fazla dikkate almazsan gidiyor. Onlar sadece bir düşünce diyeceksin umarım başarırsın eğer devam ederse terapi almanı öneririm.

Anksiyete canım bende de şu şekilde oluyor mesela uzak bir yere gideceksek ya trafik kazası geçiririz evimize dönemezsek diyorum senin yaşadıklarının aynılarını yaşadım hem de aynısını ama artık onların sadece boş düşünce olduğunu biliyorum. Elde değil geliyor ama çok fazla dikkate almazsan gidiyor. Onlar sadece bir düşünce diyeceksin umarım başarırsın eğer devam ederse terapi almanı öneririm.
Evet mesela tatile giderkenacaba geri dönebilicek miyim eve.diye düşünüyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum başımın dönme nedeni kalbimin sıkışması hep psikoloji K diyorum en son yoğun şekilde 5 6yıl önce yaşamıştım tüm testleri yaptırdım hiç birsey
Çıkmadı cnm araştırdım bitki çayı içeceğim sakinleştirici özelliği olan adaçayı veya nane çayı

.

Eklentiler

• Screenshot_20200722_134313.webp
    Screenshot_20200722_134313.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 29
Evet mesela tatile giderkenacaba geri dönebilicek miyim eve.diye düşünüyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum başımın dönme nedeni kalbimin sıkışması hep psikoloji K diyorum en son yoğun şekilde 5 6yıl önce yaşamıştım tüm testleri yaptırdım hiç birsey
Çıkmadı cnm araştırdım bitki çayı içeceğim sakinleştirici özelliği olan adaçayı veya nane çayı
Baş dönmesi kalp sıkışması kol uyuşması saymakla bitmez zaten en başta yaşadıklarımı yazmıştım bunların düşünce olduğunu bilirsen uzaklaşıyor. Ama bunu terapiden önce asla başaramadım.

Baş dönmesi kalp sıkışması kol uyuşması saymakla bitmez zaten en başta yaşadıklarımı yazmıştım bunların düşünce olduğunu bilirsen uzaklaşıyor. Ama bunu terapiden önce asla başaramadım.
Ne güzel niloya maşallah. Darısı başımıza. Yarın randevum var. Karnıma ağrılar giriyor şimdiden heyecandan.

Düzenlenler var canım. Bana da psikiyatrist demişti ki ilaçla birlikte terapi alırsan iyi olursun. Umudum o yönde. Tabi herkesin bütçesi uygun olmuyor terapi almak için. Allah yardımcımız olsun.

Ne güzel niloya maşallah. Darısı başımıza. Yarın randevum var. Karnıma ağrılar giriyor şimdiden heyecandan.
İnşAllah canım umarım iyi bir Dr a denk gelirsin. Ha ha neden heyecan yapıyorsun gerçekten anlatınca rahatlıcaksın bal göreceksin. Bikaç gündür arada yine geliyor mesela diyorum acaba Ms belirtisi olabilir mi yahut mide kanseri belirtisi sonra üzerinde durmuyorum ama itiraf edeyim bacağım ağrıyor diye Kalp Damar Cerrahına gittim klimanın çarpmasından kaynaklı olduğunu bile bile ama olsun içim rahat etti en azından merdiven çıkarken soluk soluğa kalmamın kilomdan kaynaklı olduğunu anlamış oldum.

İnşAllah canım umarım iyi bir Dr a denk gelirsin. Ha ha neden heyecan yapıyorsun gerçekten anlatınca rahatlıcaksın bal göreceksin. Bikaç gündür arada yine geliyor mesela diyorum acaba Ms belirtisi olabilir mi yahut mide kanseri belirtisi sonra üzerinde durmuyorum ama itiraf edeyim bacağım ağrıyor diye Kalp Damar Cerrahına gittim klimanın çarpmasından kaynaklı olduğunu bile bile ama olsun içim rahat etti en azından merdiven çıkarken soluk soluğa kalmamın kilomdan kaynaklı olduğunu anlamış oldum.
Gereksiz heyecanım vardı hep zaten. Sanki yarın sınavım var gibi karın ağrısı yaşıyorum. İnşallah terapiyle bunları da atlatırım. Sen de daha iyi olacaksın. Bir kerede böyle olmadık. Zaman lazım iyileşmeye.

Gereksiz heyecanım vardı hep zaten. Sanki yarın sınavım var gibi karın ağrısı yaşıyorum. İnşallah terapiyle bunları da atlatırım. Sen de daha iyi olacaksın. Bir kerede böyle olmadık. Zaman lazım iyileşmeye.
Yok yok heyecanlanacak bir durum yok umarım iyi bir terapisttir. Denk gelmedi mi de gelmiyor. Bundan önceki bana iyi gelmemişti mesela tesadüfen Medical Park hastanesine gitmiştim. O vasıtayla tanıma imkanı buldum.

Ben terapi ile düzeldim öncesinde Dr Dr geziyordum. 2 günde 1 hastanedeydim ailem bıkmıştı.
Ben yaklaşık 5 altı yık önce yaşadım yoğun şekilde birsürü tarihlim test yaptırdım hiç birsey çıkmadı sonra sürekli hera y kan tahlilleri yaptırırdım hiç birsey çıkmazdı daha sonra düzelmiştim bu pandomim döneminde tekrar başladı

Ben yaklaşık 5 altı yık önce yaşadım yoğun şekilde birsürü tarihlim test yaptırdım hiç birsey çıkmadı sonra sürekli hera y kan tahlilleri yaptırırdım hiç birsey çıkmazdı daha sonra düzelmiştim bu pandomim döneminde tekrar başladı
Pandemi sürecinde sağlıklı i insanlar bile panikatak oldu bizi sarsması çok normal

Kızlar bu hastalığı yaşayanlar sizce benim yaşadığım ne.bende şöyle bir sorun var başladığım işi bitiremeyecek olmam hastalanacak gibi hissediyorum.mesela dün tatile çıkacağız valizleri hazırlamam eşyaları yerleştirmem evi temizlemem gerekiyor.başaramama korkusu sardı beni daha öncede yaşadım bu tarz durumlarda aynı şeyleri başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum kalbim hızlı hızlı atıyor depresyonda gibiyim kendimi çok çaresiz hissediyorum gibi şeyler.neyse bu şekilde işlerimi bitirdim ve çıktık bir gün sonra normale döndüm sizce bu anksiyete veya panik atak gibi birsey mi .mesela başım ağrıyor beyin kanaması geçireceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor öleceğimi kalp krizi geçireceğimi felan düşünüyorum
Var var hepsi var kuzum. Şuan bile kalbim sıkışıyor yani sıcak ve nefes almakta çok zorluk cekiyorum

Bazen hayatınızda yoluna gitmeyen bazı şeyler olur. Biraz duygusallaşırsınız belki de ağlarsınız. Hafif sarsılırsınız düşecek gibi olursunuz. Dersiniz acaba yine eskisi gibi kötü olur muyum? Ama artık siz eski kişi değilsinizdir. Hayatta yaşadığınız acılar sizi olgunlaştırmıştır. Ne kadar yaralarınız olsa da daha çok gülümsersiniz, daha çok neşe saçarsınız. Bu demek değildir ki çok iyisiniz bu iyi olma yollarında yürüme taktiğidir. Belki de yaşadıklarımız hayatta bizi daha güçlü olmamız için yaşadığımız olaylardır. Hani bardağın dolu tarafından bakınız derler ya evet her olumsuzluk karşısında bir ders çıkartır ve yolunuza bir seviye daha atlayarak devam edersiniz. Siz siz olma yolunda güçlü ya da güçsüz adımlarla ilerlersiniz.

Bugün spor yaptım 10bin adımımı tamamladım. Akşam ise yarım saat zumba + 15 dk egzersiz ile bugün ki sporumu tamamladım. Ardından Garnier'in kömür maskesini yapıp Achromin yüz rengini dengeleyici kremimi sürdüm ve yattım. Önceden panikataktan pilim bitirken şimdi yoğunluktan pilim bitiyor. 😁

Şuan size de destek olabilecek tavsiye olarak okuduğum kitabımı söyliyim. Doğan Cüceloğlu "Savaşçı" henüz başlardayım.

Gün içinde ara ara panikatak gelmiyor mu geliyor. Aldırış etmeyip yapacak olduklarımı yapıyorum. Ama mutlaka içinizden gelmese bile az da olsa aktivite yapın. Sonra sonra aktiviteleri kendiniz çoğaltmaya başlayacaksınız. Bakmışsınız ki gün içinde hiç boş vaktiniz yok. Bu arada bu kitabım bitmeden sıraya alınacak bir kitap daha koydum. Daha doğrusu yazar Prof. Dr. Kemal Sayar mutlaka makalelerini okumanızı öneririm yahut TV de çeşitli yayınlara katıldığı oldu onları mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Dinlerken huzur buluyorsunuz. Sırada onun kitaplarını almayı planlıyorum.

İnşallah bana da iyi gelir canım. Bunaldım bu durumdan.
Narincim günaydın terapiden çıkınca yaz canım ben de sonucu merak ediyorum. Ama ilk günde hemen büyük bir etki bekleme seninle ilgili bilgileri öğrenecek notunu alacak seni anlamaya çalışacak yine sana anlatımları da olacaktır tabii ki

Bugün hiç yataktan çıkmak istemiyor olsa da canım amaa çıkıcam alışverişe gidicem. Bıraksam kendimi tüm gün yatarım. Ama bunu yapmayacağım. Dışarı çıkıp alışveriş yapıcam. Uzun süredir koronadan korkumdan dolayı avmler dışında çarşıya girmiyordum ama bugün maskemi takıp sosyal mesafeyi koruyup gidicem.

Back
X