- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.361
O neden oluyor biliyor musun haberlerde duyuyoruz ya ondan ben de arkamda biri yürüdüğü zaman korkuyorum biri baksa korkuyorum özellikle haberlerde duyduysam daha çok oluyorYa kızlar bu anksiyete zıkkımı yine geldi bana sokakta insan görünce bana bakınca felan tedirgin oluyorum ben sonra diyorum şizofren miyim ben ya neden korkuyorum diyeBöyle hisseden var mı ?
Ben varımYa kızlar bu anksiyete zıkkımı yine geldi bana sokakta insan görünce bana bakınca felan tedirgin oluyorum ben sonra diyorum şizofren miyim ben ya neden korkuyorum diyeBöyle hisseden var mı ?
Bugün nasıldın canımBen varım
Bugün biraz kaygı birazda boşvermişlik varBugün nasıldın canım
Sen nasılsınBugün nasıldın canım
Aa kabul ediyorlardı önceden ben tlfla almıştım hatta randevuBugün biraz kaygı birazda boşvermişlik var
Hastane ileri Bi tarihi kabul etmedi tekrar giriş işlemleri gerekiyormuş ne yapsam bilemiyorum
Başımın sağ tarafı ağrıyor bakalım yarın Nörolojiye gidicem inşallah ne dicekSen nasılsın
Özel hastanemiydi cnmAa kabul ediyorlardı önceden ben tlfla almıştım hatta randevu
Yok devletteydi emar çekenlere ulaşıyordum tlfla konuşup yeni randevu alıyordum ama hastaneden hastaneye değişiyor mesela başka bir devlet hastanesinde gelip yeniden buradan randevu almalısınız demişlerdiÖzel hastanemiydi cnm
Evet tekrar giriş kayıt falan gerekiyormuşYok devletteydi emar çekenlere ulaşıyordum tlfla konuşup yeni randevu alıyordum ama hastaneden hastaneye değişiyor mesela başka bir devlet hastanesinde gelip yeniden buradan randevu almalısınız demişlerdi
Anladım doğrudurEvet tekrar giriş kayıt falan gerekiyormuş
Offf cidden bi bu eksikti dediğim herşey oluyor anlamıyorum yaBen varım
Bende öyleyim yaa aşırı etkileniyorum bi haber görsem duysam neden bu kadar hassasiz anlamıyorumO neden oluyor biliyor musun haberlerde duyuyoruz ya ondan ben de arkamda biri yürüdüğü zaman korkuyorum biri baksa korkuyorum özellikle haberlerde duyduysam daha çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?