Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sero ilaç tedavisini olman lazım artık

Çalışmıyorum canım afedersiniz ishal oldum biraz refloru karıştırdım yoğurtla yedim niloya sağolsun ilaç içemeyen ben herşeyi içiyom artık
Geçmiş olsun canım, bu ara benim de midede biraz problemler var böyle kasılıyor arada sırada

Kızlar zumba da yapabilirsiniz neşelendiriyor. Bir de Seda Meriç ise müthiş

Eklentiler

• IMG_20200724_212045.webp
    IMG_20200724_212045.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar zumba da yapabilirsiniz neşelendiriyor. Bir de Seda Meriç ise müthiş
Ben çok oturaklıyım dans oyun hiç oynayamam çok sakin bir yapım var aman kırarım aman günah olur diye susarım çok ince düşünürüm sizin yazdıklarınızı okudumda konuşkan insanlar da depresyona girebiliyormuş bende ben sakinim suskunum diye girdim sanıyodum :) ee tabi hayat şartları ve bizi üzen insanların etkisi büyük ne diyim Rabbim sağlığımızı ruhumuzu korusun:(

Ben çok oturaklıyım dans oyun hiç oynayamam çok sakin bir yapım var aman kırarım aman günah olur diye susarım çok ince düşünürüm sizin yazdıklarınızı okudumda konuşkan insanlar da depresyona girebiliyormuş bende ben sakinim suskunum diye girdim sanıyodum :) ee tabi hayat şartları ve bizi üzen insanların etkisi büyük ne diyim Rabbim sağlığımızı ruhumuzu korusun:KK43:
Amin canım ben konuşkanımdır ya öyle suskun bir yapım yok benim

Ooo dans en sevdiğim bayadir oynamiyorum ya😂😂
Sen artık düğünde bol bol oynarsın. 😁En son kızıma hamileyken 7 aylıktım kuzenimin kınasında hiç durma oynamıştım herkes otur artık yerine yoksa doğurcan dediydiler 😂düşün hamileyken panikataktan eser yoktu.

Sen artık düğünde bol bol oynarsın. 😁En son kızıma hamileyken 7 aylıktım kuzenimin kınasında hiç durma oynamıştım herkes otur artık yerine yoksa doğurcan dediydiler 😂düşün hamileyken panikataktan eser yoktu.
Yok bebegim nikah olcak düğün yapmicaz, kinam da evde olacak evde dokecez kurtlarimizi💃

Back
X