- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.081
Ahahha valla o abla gibisin sen de ben arım seni kk danGeçmiş olsun canım sen gez dur bakalım çok alındım sana kötüyken ara iyiyken sorma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahha valla o abla gibisin sen de ben arım seni kk danGeçmiş olsun canım sen gez dur bakalım çok alındım sana kötüyken ara iyiyken sorma
Geçmiş olsun canım, bu ara benim de midede biraz problemler var böyle kasılıyor arada sıradaSero ilaç tedavisini olman lazım artık
Çalışmıyorum canım afedersiniz ishal oldum biraz refloru karıştırdım yoğurtla yedim niloya sağolsun ilaç içemeyen ben herşeyi içiyom artık
Valla şart sürünmeye devamkeee :)Sero ilaç tedavisini olman lazım artık
Çalışmıyorum canım afedersiniz ishal oldum biraz refloru karıştırdım yoğurtla yedim niloya sağolsun ilaç içemeyen ben herşeyi içiyom artık
Ahhh o mideee süründürüyo bi tutuncaGeçmiş olsun canım, bu ara benim de midede biraz problemler var böyle kasılıyor arada sırada
Üç gündür kasılıp duruyor sero abla öyle aman aman stres de olmadım ama anlamadimAhhh o mideee süründürüyo bi tutunca
Ben çok oturaklıyım dans oyun hiç oynayamam çok sakin bir yapım var aman kırarım aman günah olur diye susarım çok ince düşünürüm sizin yazdıklarınızı okudumda konuşkan insanlar da depresyona girebiliyormuş bende ben sakinim suskunum diye girdim sanıyodum :) ee tabi hayat şartları ve bizi üzen insanların etkisi büyük ne diyim Rabbim sağlığımızı ruhumuzu korusunKızlar zumba da yapabilirsiniz neşelendiriyor. Bir de Seda Meriç ise müthiş
Ooo dans en sevdiğim bayadir oynamiyorum yaKızlar zumba da yapabilirsiniz neşelendiriyor. Bir de Seda Meriç ise müthiş
Amin canım ben konuşkanımdır ya öyle suskun bir yapım yok benimBen çok oturaklıyım dans oyun hiç oynayamam çok sakin bir yapım var aman kırarım aman günah olur diye susarım çok ince düşünürüm sizin yazdıklarınızı okudumda konuşkan insanlar da depresyona girebiliyormuş bende ben sakinim suskunum diye girdim sanıyodum :) ee tabi hayat şartları ve bizi üzen insanların etkisi büyük ne diyim Rabbim sağlığımızı ruhumuzu korusun![]()
Ee hadi kalk madem 25 dk oldu yaptım öyle terledim ki ama çok iyi geliyor.Ooo dans en sevdiğim bayadir oynamiyorum ya![]()
Sen artık düğünde bol bol oynarsın.Ooo dans en sevdiğim bayadir oynamiyorum ya![]()
Yok bebegim nikah olcak düğün yapmicaz, kinam da evde olacak evde dokecez kurtlarimiziSen artık düğünde bol bol oynarsın.En son kızıma hamileyken 7 aylıktım kuzenimin kınasında hiç durma oynamıştım herkes otur artık yerine yoksa doğurcan dediydiler
düşün hamileyken panikataktan eser yoktu.
Korona var zaten nikah en iyisi kendi kınamı hatırladım da kız arkadaşlarımla ne eğlenmiştik.Yok bebegim nikah olcak düğün yapmicaz, kinam da evde olacak evde dokecez kurtlarimizi![]()
Heyecan dorukta Niloya ve libido hshsjsjsKorona var zaten nikah en iyisi kendi kınamı hatırladım da kız arkadaşlarımla ne eğlenmiştik.
Valla 10 sene oldu hala libido tavanHeyecan dorukta Niloya ve libido hshsjsjs![]()
Diyosun ooo süperValla 10 sene oldu hala libido tavan![]()
Ha ha geçer geçer süper tabikisiDiyosun ooo süpernasıl geçecek su 15 gün yaa
![]()
Özellikle regl olmayacağım zamana aldık nikah tarihini gerisini sen düşün :))Ha ha geçer geçer süper tabikisibalayındayken regldim ben heba olduydu
gezdik yedik oturduk
![]()