Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Narincim ben de perşembe günü olan seansımı iptal etmiştim salı günü saat 2'ye aldım.
Yok canım o değil yeni bir arkadaş katılmıştı aramıza. Hatta sen telefonla alacaksın 250 TL biraz pahalı geldi seans ücreti demiştin. Bu arada sevindim canım. Ama maşallah sana terapi yaradı. Burdan o enerjini alabiliyorum 🤗

Yok canım o değil yeni bir arkadaş katılmıştı aramıza. Hatta sen telefonla alacaksın 250 TL biraz pahalı geldi seans ücreti demiştin. Bu arada sevindim canım. Ama maşallah sana terapi yaradı. Burdan o enerjini alabiliyorum 🤗
Bence hem terapi hem yaptığı aktiviteler işe yaradı maşallah çok iyi gördüm darısı hepimizin başına inşallah 🧿 Niloş ve ben sağlık imtihanımızı çok zor geçirdik rabbim o günleri bir daha göstermesin Amiiiiin🤲🏻

Niloş maşallah güzellik seni takip ediyom çaktırmadan hiç bu kader iyi görmemiştim şükürler olsun rabbime🤲🏻Tatilde dikkat et kendine yeter🌸
İnstagrama da koycam foto görürsün diğer instaya koydum da diğerine de koycam
İyi olmama gelince genelde yazın daha iyi oluyorum canım ben geçen sene de eşim izni bitince kötü olmuştum. Sen de iyisin kuzum storylerini gördüm maşallah 😘🥰🌺

İnstagrama da koycam foto görürsün diğer instaya koydum da diğerine de koycam
İyi olmama gelince genelde yazın daha iyi oluyorum canım ben geçen sene de eşim izni bitince kötü olmuştum. Sen de iyisin kuzum storylerini gördüm maşallah 😘🥰🌺
Ay semoş bizim kaderimiz aynı balım sanki öz kardeş gibiyiz.Umarım tatilden dönüncede böyle olursun hep böyle ol rabbim seni nazarlardan korusun🧿

Bence hem terapi hem yaptığı aktiviteler işe yaradı maşallah çok iyi gördüm darısı hepimizin başına inşallah 🧿 Niloş ve ben sağlık imtihanımızı çok zor geçirdik rabbim o günleri bir daha göstermesin Amiiiiin🤲🏻
Amin canım ben de en dipleri gördüm. İnşallah kısa zamanda hepimiz iyi oluruz.

Gerideki sayfalara baktım buldum S Sns34 bakalım işe yarayacak mı haber et kız bizi 😁

Amin canım amin evet çok zor bir dönemdi aklıma gelince bile kalbim tak tak atıyor yeniden aynı şeyleri yaşama korkusu sarıyor bunun hakkında salı günü terapide konuşucaz evet terapinin faydasını gördüm arkamda bana destek olan bir doktorumun olması bana güven veriyor. Kim derdi ki o eski özgüvenine dönecek Niloya ne oldum değil ne olacağım demeli insan özgüvenli hayalleri olan bir benden sürekli yatakta yatan ağlayan bir Niloya müzik dinlemek ne kelime fırsat buldukça uyuyan bir Niloya

Amin narincim kafanı hep meşgul et yoksa geliyor lanet olası pis düşünceler🤣başta ben yapamıyordum mideme vuruyordu lanet olası şimdi ilaçların desteği ile iyiyim çok şükür🤲🏻Sen ilaç kullanıyormuydun
Evet canım kullanıyorum. Citoles 10 mg. Bir kaç gün sonra bir ay olacak kullanmaya başlayalı. Ondan önce faverin adlı depresyon ilacını kullanıyordum. Doktorumun söylediğini göre yanlış ilaçla tedavi edilmeye çalışılmışım. Bakalım hem terapi hem de yeni ilacım işe yaracak mı?

Back
X