• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Şöyle mesela arkadaşım msj attı bana burdan bi arkadaş ben tatildeyken dedi ki komşu boğulma tehlikesi geçirmiş yoğun bakımda dua et ben de denize gircem göğüs kısmıma kadar su geldi tamam dedim ben de boğulucam deyip çok duramadan çıktım.
Birileri bişey anlatıyor bu sefer bende korku başlıyor. Haberler örneğin artık izlemiyorum çünkü etkileniyorum. Her olumsuz olaydan etkileniyorum direkt kendime yoruyorum instada bile kötü bişey görsem tamam ya ben de olursam 😔
Gerçekten anlattıklarınızın çoğunda kendimi görüyorum. 🙇🙇🙇

Bazen bitmiş tükenmiş hissi bana da geliyor ne işe yarıyorsun ki hayatta diyorum😔
Aynen ot gibisin diyorum ☹️ biraz sosyal yardımlaşma gönüllülük işleri baktım genelde ünv ögrencisi istiyorlar.... Bilemiyorum Bende sonra diyorum bak çatın var kocan var aç değilsin yiyiyorsun hastanelerde değilsin hasta bakmıyorsun...

Şimdi ben bukadar özlerken göremezken içimde tuhaf bir kaybetmişlik acısı varken nekadar gülsemde içim ağlarken göztaşım ucunda dururken kapı çaldığında koşup o olmadığını görmekden hayatımın neşesi birden yokoluvermişken ben nasıl iyi oluyum göğsümün tam ortasında bişi var gitmeyen boğazımda bi düğüm duygularım kimseye anlatamadığım özlemim anlatmakla bitmez çok üzgünüm 😢😢😢😢😢
Serocum gidip görmek senşn en doğal hakkın canım okurken yüreğim acıdı lütfen git ve gör kardeşin de sonuçta senin canın düzgünce konuşursun anlar sen ablasın onun da psikolojisi iyi değil kuzum kanser atlatmış kolay değil aslında desteğe ihtiyacı var küsme bi konuşmayı dene eğer olmazsa öyle çaresine bakarsın uzak durma canım benim

Ben mesela neden korkuyorsam o zaman atak geçiriyorum. Diyelim ki dışarı çıkacağım ama korku var içimde düşünceler resmen beynime istila ediyor. Bir de fiziksel şikayetler de atağa sebep oluyor. Diyelim anlık başım döndü hemen atak geçiriyorum sanıp fenalaşıyorum. Beni atak esnasında sıcak basar. Dışarıda da çok sıcaklamışsam atak mı geçiriyorum diye kötü oluyorum. Yazarken farkettim de kötü olmaya yer arıyormuşum 😬
Aynı bak hepimizin aynı şeyler

Serocum gidip görmek senşn en doğal hakkın canım okurken yüreğim acıdı lütfen git ve gör kardeşin de sonuçta senin canın düzgünce konuşursun anlar sen ablasın onun da psikolojisi iyi değil kuzum kanser atlatmış kolay değil aslında desteğe ihtiyacı var küsme bi konuşmayı dene eğer olmazsa öyle çaresine bakarsın uzak durma canım benim
Yok aslaa bu acıyı çekicem ama onu affetmicem 😢

Back
X