- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.393
- 83
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.181
Canım inan dedim inandırdım kendimi. Ya tamam olabilir dedim bir psikiyatr danışayım belki 3 ay bekle der eski ilacına döndürürüm ya da işte şimdi baska hafif bi ilaç verir bebekte sorun çıkarmayacak ne bileyim işte aldım 10 gün sonraya neyse. Eşime söyledim pek destek olmadı psikiyatriye görünmeme. Çözüm sende vb vb gereksiz motivasyon konuşmaları. İnan en çok ondan destek bekliyodum en azından tamam canım bi git konuş bakalım desin ama yok gene ilaç karşıtı psikiyatri karşıtı konuşmalarını yaptı baya yıkıldım yani.Canim asil boyle yaparsan kendine zarar verirsin. Hamilelik doneminde de kullanilan ilaclar var bir gorus onlardan kullan ve kendini birakma. Rabbim sana bir mucize vermis sakin isyan etme. Suna inan ki hepimizi anlamayan birileri cikiyor. Bizim yasadiklarimizi normal hastalik gibi bir sey degil anlamamalarina sasirmiyorum ben. O yuzden biraz toparlan ve psikiyatriye git. Kendin ve bebegin icin bunu yapmalisin.
annem de devamlı benim kayınvalidem yanımdaydı bana şöyle dediler böyle yaptılar sen kendini şanslı say benim yanımdasın vb diyo ama bi yandan arkamdan konuşuyo böyle olursa ben nası bakacam ben de yaşlıyım vs vs... off çok bunaldim sağolun burasi da olmasa konuşacak kimsem yok.
eşim yanımda olmayacak gibi duruyor ilaç konusunda özellikle bakalım ben de meraklısı degilim ilacın ama hissediyorum eski günlere dönüyorum başında engel olmak istiyorum yoksa Allah korusun bu süreç bende kötü oluyor sosyal hayat kalmıyor konuşma kalmıyor ruh gibi oluyorum. Bi tarafta ölü bi anne(ben) bi yanda bebek nası olur bunu anlamıyorlar henüz.