- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.301
niloya bende ayni seyleri yasiyorum tansiyon hastasimiyim diye surekli tetikde geziyorum artk surekli kafamda bi tuhaflk gun icinde geciyo unutyorum bazen sora a diyorum gecti bi bakyorum aklma gelince geri basliyo ben korkudan tansiyonumuda ölcemiyorum o aleti elime alinca daha buyuk bi panik geliyo doktor bana ölcmiceksin dedi en son ama bu seferde ya doktor yanlyosa ya bende tansiyon varsa doktor bilemediyse diye kendimi yiyorum. sabah uyaniyorum hemen aceba basimda o his varmi diye sora bi ter bosalyo zorla kalkiyorum yoktur yoktur diye diye hersabah sıcak su limon her aksam sarimsak yutmakdan artk yoruldum doktor dedi panik aninda dusebilirde cikabilirde bu tansiyon hastasi oldugn anlamina gelmiyo dedi ama iste gelde bunu kabullen hatta artk seyi dusunyorum doktora gitsem tansiyon ilaci verse buseferde o bana dokunursa kalbime zarar verirse offf bu dusunceler neden normale donmuyo ben bide ilaclari braktm iyice garip dusunceler sardi beniBen emara gitmiyorum şuan ecrrnnaz a Dr emar vermiş olsun çekinsin dün akşam telkin aşamasına geçemedim bile aniden oldu bazen ansızın geliyor ya öyle bazen geleceğini anladığımda telkinle geçiriyorum ama bu seferki öyle değildi gece üşüyorum ben bazen kızımı da wc ye götürürken üşüyor muyum şimdi üşüyecek miyim yatağa yattığımda boynumdan beynime üşüme ağrı bir girdi anlatmak mümkün değil inan o şiddetli başıma basınç hissi ilaçları nasıl içtiğimi limon sıktım içtim biraz rahatladım balkona çıktım sonra içeri girdim yattım yeniden oldu tansiyonumu ölçtüm fırlamış zaten ilk ölçseydim kimbilir kaçtı evde tansiyon hapı bulunduruyorum hemen onu içtim bir de zanax![]()