Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yaklaşık üç ay önce ben de siteye yazmıştım bundan altı ay öncesinde kayınbabamı kaybettim sonrasında kanser olma ölüm korkusu beynimde tümör var korkusu başladı çok yıprandım bu süreçte 10 kg verdim sonra psikryatiye gittim antidepresan yazdı misol 50 mg ardından antidepresan‘ı kullanınca kendimi iki ay çok iyi hissettim sonrasında aynı şeyler düşünceler yeniden tekrar etmeye başlayınca antidepresanı bıraktım ramazan başında bu sefer daha da kötü oldum şu an çok kötü durumdayım ilaca tekrar başlasam mı başlamasam bilemiyorum sürekli fiziksel olarak başımda boynumda ağrılar oluyor ve ben bu ağrıları kötüye yoruyorum doktora gitmeye de korkuyorum bişey çıkacak diye ne yapacağımı bilmiyorum
İlacı neden bıraktın ki aniden bırakılmaz da başa sarar bence hemen ilacına başla Ramazan ayındayız oruç tutacağız diye var gücümle ilacımı içtim birçok çarpıntım oldu senin de yaşadığın semptomların altında kayınpederini kaybetmiş olman yani stres ve üzüntü yatıyor ben de vücudumda en ufak bir ağrı olsa kötüye yoruyorum ilaç içtiğimde bu azalıyor

İlacı neden bıraktın ki aniden bırakılmaz da başa sarar bence hemen ilacına başla Ramazan ayındayız oruç tutacağız diye var gücümle ilacımı içtim birçok çarpıntım oldu senin de yaşadığın semptomların altında kayınpederini kaybetmiş olman yani stres ve üzüntü yatıyor ben de vücudumda en ufak bir ağrı olsa kötüye yoruyorum ilaç içtiğimde bu azalıyor
İlacın yan etkilerinden korkuyorum unutkanlık hafıza kaybı felan yapar diye

Dun akşam eczaneye gittim.ilaci reçetesiz vermiyoruz dedi.bugun doktordan reçeteyi aldım😊senin tanidik falan mı eczanen.yada İstanbul'da farklı sistem
Hayır her zaman aynı eczaneden de almıyorum nereden denk gelirse alırım hepsi farklı eczaneler hatta dün başka bir şehirdeydim orada da reçetesiz aldım aldığım yer de bir kasaba

Eve aldım eşim dalga geçiyor sıra Mr cihazına mı geldi diyor Mr cihazı da alalım mı ?😄
1000058647.webp

Tms denen bir tedavi varmış. Onu denediniz mi? Ya da biorezonans tedavisi. Bunların cok etkili olduğu konuşuluyor. Bende de panik bozukluk var mesela. Emdr a başladım. Henüz bir ilerleme yok ama 3 seans aldım daha. O da etkili diyorlar. Keşke bir çarem olsa da kendimi de sizi de kurtarsam🥺
Merhaba bende emdr tedavisi almak istiyorum sizde işe yaradımı?

Peki 20seans uzun bı süreç.benimkinde beni tanımakla geçti .siz sormadinizmi EMDR neden yapmiyodunuz
Sordum . Bende agorofobi var. Emdr ile biraz iyi olup sonra dışarıya çıkabilirim sanıyordum ben. O ise çaba göstermemekle sucluyordu beni. Kaç kez söylememe rağmen doğru düzgün emdr yapmadı. Konu sıfırlama falan da yapmadı. Bıraktım mecburen. Şimdi terapiye de güvenmiyorum. Başka psikologlardan da almıştım seans. Ya bana işinde iyi olan denk gelmedi ya da terapi bana olmuyor

Sordum . Bende agorofobi var. Emdr ile biraz iyi olup sonra dışarıya çıkabilirim sanıyordum ben. O ise çaba göstermemekle sucluyordu beni. Kaç kez söylememe rağmen doğru düzgün emdr yapmadı. Konu sıfırlama falan da yapmadı. Bıraktım mecburen. Şimdi terapiye de güvenmiyorum. Başka psikologlardan da almıştım seans. Ya bana işinde iyi olan denk gelmedi ya da terapi bana olmuyor
Bence iyi bir terapist bulmanız önemli.bende öyle beni yargılayan birine denk gelmiştim.peki siz kendinizi nasıl görüyorsunuz.cabalamiyo musunuz

Egerki cabalamiyosanizda neden cabalamiyosunuz.ama ben hiç öyle görmüyorum sizi .20seans gitmek de bı çaba.eminimki terapist size uygun değilmiş.umarim en kısa zamanda hepimiz şifaya kavusuruz

Egerki cabalamiyosanizda neden cabalamiyosunuz.ama ben hiç öyle görmüyorum sizi .20seans gitmek de bı çaba.eminimki terapist size uygun değilmiş.umarim en kısa zamanda hepimiz şifaya kavusuruz
Ben haftada 2 seans almıştım hatta. Çünkü emdr ile korkularım biraz azalır rahatça dışarıya çıkabilirim diye düşünüyordum. O emdr yapmadan çıkmamı istiyordu. Emdr ı ben korkularım hafifler diye istemiştim. Bir türlü yapmadı. Sonra 10 mg bir ilaca başladım. Bebeğim de doğdu. Şimdi kendi kendime yerler belirleyip oralara gidiyorum. Emdr in yerini ilaç aldi şuanlık bende.

Back
X