Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız.Ben bugün doktorumla görüştüm depresif nöbet dedi ilaçlarımı degistirdi hiç hayattan zevk almıyorum yataktan çıkamıyorum içimden birşey yapmak gelmiyor evden dışarı çıkamıyorum.Gun içinde sürekli atak geliyor cildiracam korkusu yaşıyorum.Benim gibi olan var mı

Arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız.Ben bugün doktorumla görüştüm depresif nöbet dedi ilaçlarımı degistirdi hiç hayattan zevk almıyorum yataktan çıkamıyorum içimden birşey yapmak gelmiyor evden dışarı çıkamıyorum.Gun içinde sürekli atak geliyor cildiracam korkusu yaşıyorum.Benim gibi olan var mı
Zorla da olsa o yataktan çıkmalısın yaşadım biliyorum gayret etmen gerekiyor. Canın isterken bir şey yapmak kolay önemli olan canın istemezken yapman o direnci kırmalısın.

Zorla da olsa o yataktan çıkmalısın yaşadım biliyorum gayret etmen gerekiyor. Canın isterken bir şey yapmak kolay önemli olan canın istemezken yapman o direnci kırmalısın.
Teşekkür ederim Niloya abla çok yorulduğumu hissediyorum 8 senedir ilaç kullanıyorum sürekli birşeyleri kontrol altında tutmak çok zorluyor beni markete bile gidemiyorum oysa eskiden tek başıma defalarca okuduğum şehre gidebiliyordum

Teşekkür ederim Niloya abla çok yorulduğumu hissediyorum 8 senedir ilaç kullanıyorum sürekli birşeyleri kontrol altında tutmak çok zorluyor beni markete bile gidemiyorum oysa eskiden tek başıma defalarca okuduğum şehre gidebiliyordum
Yine gidersin sadece gayret etmen gerekiyor ilaçlar bir yere kadar

Çok şükür iyiyim terapi aldım ara ara yoklasa da umursamıyorum stres olduğumda nabzım yükseliyor akışına bıraktım
Bende 9 aydır iyiydim ama 20 gündür sanki başa sardım gün boyunca anksiyete panik atak ilacımıda düzenli alıyorum normalmi acaba diye size sormak istedim zannedersem sizde ilaç kullanırken dönem dönem tekrarladı rahatsızlığınız

Allah rızası için yardım edin okb var ilk çocuğuma zarar verirmiyim diye düşündüm sonra ya kendime zarar verirmiyim diye düşündüm sonra ya sizofrensem ya psikopatsam 2 gün önceye kadarda delirip hastaneye yatmadan korkuyordum şimdide intihar etme düşüncesi var ya edersem ya çocuğuma kim bakar sonra internette intihar etme düşüncesi olan insan korkmaz diyor ya ben korkmuyorsam diye düşünmeye başladım sanki korkmuyormusum gibi hissediyorum ama kalbim kutkut ciğerim yanıyor 2 yaşında evladım var ben Napicam ilaç verdi kullanmadım çünkü yan etkilerinde intihar riskinin arttırır diye yazıyordu ilk başlarda ondan ötürü icmemistim şimdide ya içersen ya dusuncelerim dahada artarsa diye korkuyorum lütfen birşey söyleyin yaşayan varmı
Merhabalar şimdi nasılsınız

Bende 9 aydır iyiydim ama 20 gündür sanki başa sardım gün boyunca anksiyete panik atak ilacımıda düzenli alıyorum normalmi acaba diye size sormak istedim zannedersem sizde ilaç kullanırken dönem dönem tekrarladı rahatsızlığınız
Bir şeye üzüldüyseniz ya da bir şeyden etkilendiyseniz olmuş olabilir

Depresyon+okb hastası olarak ben de geldim aranıza. Şu an kullandığım 2 ilacım var , önceden anksiyete için xanax kullanıyordum onu bıraktım.
Yaklaşık 1 yıldır depresyondayım, ilk zamanlara göre daha iyiyim ( intihar düşüncelerim vardı, kendime zarar verici davranışlarım oldu ) , ama yine hayat dolu değilim. Kişiliğimden mi yoksa depresyondan mı artık çözemiyorum, asla düzelecek gibi hissetmiyorum.
Merhaba nasıl oldunuz

Back
X