- 9 Temmuz 2024
- 216
- 17
- 18
- 39
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.881
Birazdaha iyi hissediyorum çok şükürNasıl iyileşme var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdaha iyi hissediyorum çok şükürNasıl iyileşme var mı
ŞükürBirazdaha iyi hissediyorum çok şükür
Nniloya nasıl oldun toparlandınmı ben iyiydim yine bi kaç gündür başladı sıkıntılarYine bir gece yatağa yattım sol tarafımda omzundan aşağısı tutmuyor gibiydi aslında sebebi duş aldıktan sonra hava çok sıcak olduğu için ıslak saçla camın altına yattığım cereyanda kaldığım için öyle olmuştu. Ama ben internette araştırma yaptım belirtiler Ms hastalığını gösteriyordu. Sabah öyle panikle kalktım ki tansiyonumu bile yükselttim. Eşim işe gidiyordu bende Ms belirtileri var ben hastaneye gidiyorum kızımı kucakladım. Annemlere gittim kızımı kardeşime bıraktım. Annemi de uyandırdım. Anne dedim bende Ms belirtileri var öyle bir inandırdım ki kendimi annem de çok üzüldü. Derhal bir özel hastaneye gittik nörolojiye de randevu almıştım evden çıkmadan. Dr muayene yaptı hiç öyle durmuyor ama yapalım tahlilleri emar çekelim dedi. Emar bölümüne gittik yalvar yakar araya alındım. Emardan korkan ben hiç korku yok öğreneceğim sonuç çok korkutuyordu.5 dk sonra doktorun ekranına gitti. Doktorun odasına gittik. Dr emarı açtı tertemiz normal bir insan beyni nasılsa aynı öyle dedi. Ms olsan bak buralar böyle olmaz falan diye ekranda gösterdi. Emar da çektik seni inandırabilirsek ne ala dedi. Yaşadığın bir panikatak ben Ms olmadığım içinok rahatlamıştım. Annemle eve yaramazlık yapmış çocuk edasıyla döndüm.
Beni bir iyileşiyorum sonra yine kötü oluyorum gerçekten çok yoruldum artıkNniloya nasıl oldun toparlandınmı ben iyiydim yine bi kaç gündür başladı sıkıntılar
Bende aynı işte 1 haftadır iyiyidim 3 gündür yine kötüBeni bir iyileşiyorum sonra yine kötü oluyorum gerçekten çok yoruldum artık
Zaten tam iyi olmayı bekleme ara ara yokluyor bunlar normal benim de yokluyor zamanla azalacak inşallah düğün telaşımız vardı çocuk hasta oldu derken bu ara yoğunluktan pek uğramadı bugün ara ara geldi yine atakNniloya nasıl oldun toparlandınmı ben iyiydim yine bi kaç gündür başladı sıkıntılar
Benimde son günlerde baya geldi siz atak gelince ne yapıyorsunuz bana dışarı çık hava al falan diyorlar ben dışarı bile çıkmaya korkuyorum bayılırım diyeZaten tam iyi olmayı bekleme ara ara yokluyor bunlar normal benim de yokluyor zamanla azalacak inşallah düğün telaşımız vardı çocuk hasta oldu derken bu ara yoğunluktan pek uğramadı bugün ara ara geldi yine atak
İnşallah tamamen geçer hepimizinkiZaten tam iyi olmayı bekleme ara ara yokluyor bunlar normal benim de yokluyor zamanla azalacak inşallah düğün telaşımız vardı çocuk hasta oldu derken bu ara yoğunluktan pek uğramadı bugün ara ara geldi yine atak
Ben de evde kötü hissediyorum dışarı çıkıyorum ama önceden tam tersiydi evde yatmak istiyordumBenimde son günlerde baya geldi siz atak gelince ne yapıyorsunuz bana dışarı çık hava al falan diyorlar ben dışarı bile çıkmaya korkuyorum bayılırım diye
Niloya şeninde gün boyu süren çarpıntın oluyomuZaten tam iyi olmayı bekleme ara ara yokluyor bunlar normal benim de yokluyor zamanla azalacak inşallah düğün telaşımız vardı çocuk hasta oldu derken bu ara yoğunluktan pek uğramadı bugün ara ara geldi yine atak
Niloya senınde gün boyu süren çarpıntın oluyormu oluyorsa kendini nasıl sakinleştiriyosunİnşallah tamamen geçer hepimizinki
Her zaman çarpıntı olmuyor iç sıkıntısı var benim de şimdi de bipolar olabilir miyim diyorumNiloya şeninde gün boyu süren çarpıntın oluyomu
Niloya senınde gün boyu süren çarpıntın oluyormu oluyorsa kendini nasıl sakinleştiriyosun
Enim bu kaygılı dönemlerde sürekli oluyor oda beni korkutoyorHer zaman çarpıntı olmuyor iç sıkıntısı var benim de şimdi de bipolar olabilir miyim diyorum
Merhabalar şimdi nasılsınızDepresyon+okb hastası olarak ben de geldim aranıza. Şu an kullandığım 2 ilacım var , önceden anksiyete için xanax kullanıyordum onu bıraktım.
Yaklaşık 1 yıldır depresyondayım, ilk zamanlara göre daha iyiyim ( intihar düşüncelerim vardı, kendime zarar verici davranışlarım oldu ) , ama yine hayat dolu değilim. Kişiliğimden mi yoksa depresyondan mı artık çözemiyorum, asla düzelecek gibi hissetmiyorum.
Eğer paxera 40 etki etmiyorsa ve ilacı kullanalı 6 hafta olduysa değişiklik yoksa durumunda o ilaç senin ilacın değildir doz azaltıp başka ilaca geçirmesi lazım başka doktora gitti remeron hiç fayda etmedi mi buradan bir arkadaşla konuşuyoruz onun paxeraya ek remeron mu ya da muadili mi neydi o iyi gelmiş ona sana etki etmedi mi ne şikayetlerin varMerhaba şu an Paxera 40 mg lamıctal 50 mg sabah akşam gece remeron 15 mg kullanıyorum ayrıca Ativan da alıyorum en son kontrolümde doktor ek olarak fulsac yazdı içmedim ben paxeranın degısmesı gerektıgını düşünüyorum ama doktor degıstıremem sadece ek yapabılırım dıyor bu kadar çok ilaç içilir mi bilmiyorum kafam çok karısık
Titreme isteksızlık kendıne zarar verme korkusu ıcımde bı heyecan var hıcbır şey yapamıyorum uyuyım vakıt gecsın dıyorum başka türlü vakıt gecıremıyorum doktor paxerayı kesemem ek ilaç verebılırım dıyor fulsac yazdı ek kullanmadım kafam çok karışık özelde gıtmedıgım doktor kalmadı devlettekıler de hemen yatırmak ıstıyor uzun sürdü dıyeEğer paxera 40 etki etmiyorsa ve ilacı kullanalı 6 hafta olduysa değişiklik yoksa durumunda o ilaç senin ilacın değildir doz azaltıp başka ilaca geçirmesi lazım başka doktora gitti remeron hiç fayda etmedi mi buradan bir arkadaşla konuşuyoruz onun paxeraya ek remeron mu ya da muadili mi neydi o iyi gelmiş ona sana etki etmedi mi ne şikayetlerin var
Neden paxerayı kesmiyor ki bu kadar ilacın yanına neden ek fulsacTitreme isteksızlık kendıne zarar verme korkusu ıcımde bı heyecan var hıcbır şey yapamıyorum uyuyım vakıt gecsın dıyorum başka türlü vakıt gecıremıyorum doktor paxerayı kesemem ek ilaç verebılırım dıyor fulsac yazdı ek kullanmadım kafam çok karışık özelde gıtmedıgım doktor kalmadı devlettekıler de hemen yatırmak ıstıyor uzun sürdü dıye
Bılmıyorum anlamadım ben de kesemem ek verebılırım dıyorNeden paxerayı kesmiyor ki bu kadar ilacın yanına neden ek fulsac
Başka doktor da mı aynı şeyi söylüyorBılmıyorum anlamadım ben de kesemem ek verebılırım dıyor
Başka gıtmedıgım doktor kalmadı en son ıkı doktor ortak kararla lamıctal ekledı ondan sonra da düzelme olmayınca ek olarak fulsac verebılırım dedı kesemem dedıBaşka doktor da mı aynı şeyi söylüyor