Bende panik atak ve anksiyete hastasıyım benim sorunum hep bir şey olur mu korkusu hata yapma korkusu mükemmeliyetçi olma derdi. Yani hastalık ya da sağlıkla ilgili bir anksiyetem yok ama hayatta yanlış yapmaktan çok korkuyorum. Kimse mükemmel olamaz bunun da farkındayım ama elimde değil işte aşamıyorum. A.depresan ve uyku hapı kullanıyordum gebelik durumu olunca aniden kesmek zorunda kaldık. Şimdi ilaç kullanmaktan da korkuyorum. Hayatta hangi işe başlasam ya yapamazsam endişesi oluyor. Çocukluğumdan beri böyleydim ilkokulda bile bu endişelere sahiptim. Bu nedenle her zaman derece yaptım. Ama hiç bi başarı bana yetmedi hep eksik olduğumu hissettim. Şimdi de her işte böyle endişelerim var hep korkuyorum nasıl aşarım bilmiyorum. Yoğun gelince panik atak geçiriyorum nefes alamıyorum kalkamıyorum. Herkes zorla kalk zorla bi şeyler yap diyor ama mecalim olmuyor. Tabi bunu yaşamayanlar anlamıyor beni sürekli benim elimde olduğunu söylüyorlar. Ama elimde olsa kendime bu acıyı çektirir miyim bilmiyorum Lütfen bana olumlu bir şeyler söyler misiniz. Geliyor sonra geçiyor biliyorum aslında ama atak zamanı sanki geçmeyecek gibi geliyor. Olumlu tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız veya önerilerinizi