• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben işyerindeyim, hava iyice kapandı, geceden beri yağmur yağıyor. Eve giderken iyice çoğalmaz inşallah. Sizler nasılsınız? Haftasonu geldi, mutluyum. Yarın akşam da kısmet olursa, bir arkadaşım kanseri atlatmış, onu kutlamaya gideceğiz. Allah herkese sağlık, sıhhat versin.

Kaygınin şiddeti çok değişken. Bu aralar ben de kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Buradan tavsiye ile günde iki tablet pasiflora içiyorum bu aralar. Vitamin takviyeleri de alıyorum. Düşüncelerimle savasmamaya çalışıyorum

Allah hepimize yardımcısı olsun . Zor. Yıllarca çok şiddetli yaşadım hala da zaman zaman yaşıyorum maalesef. İlaç, doktor ve terapi gerekli.

Allah hepimize yardımcısı olsun . Zor. Yıllarca çok şiddetli yaşadım hala da zaman zaman yaşıyorum maalesef. İlaç, doktor ve terapi gerekli.
Amin... Ben de yıllardır çekiyorum. Yaklaşık 15 senedir. Ilaç da kullandım, tedavi olduğumu düşünüyorum. Ama yine çok siddetlenecek diye korkuyorum

Amin... Ben de yıllardır çekiyorum. Yaklaşık 15 senedir. Ilaç da kullandım, tedavi olduğumu düşünüyorum. Ama yine çok siddetlenecek diye korkuyorum
Bir yerden sonra kronikleşiyor canım . Her an olacak gibi oluyor evet. Mesela sokakta başım döndüğü zaman vs.. Eyvah diyorum panik atak mı geliyor. Yada başkya yerde evde vs.. bir şey olunca korkuyorum. Geçecek inşallah daha iyi olacağız.

Back
X