- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi CaMkeNarIOLsunLutFen
-
Evet panten kimsyaslı çokmuş maalesef kimyasalı Hafif ama bitkisel olmayanlar daha iyi sanırım hiç bir bitkisele güvenmiyorum çünkü. Bu Arada saçım ince telli ve de çabuk yağlanır dipleri yağlı gibi uçlar hafiften kuru. Elidor pembe denemiştim bi kaç kullanımdan sonra yağlanmıştı saçım ama kokusu falan HarikaBen bu dediğinizi kullandım, birkaç kez kullanıp bıraktım daha doğrusu.
Kozmetik ürün satan bir yer bana dedi niye bundan alıyorsunuz pantene şampuanlar arasında en çok kimyasal içerenlerden bir diye, kullanırken saç derimin kuruduğunu hissettim, öyle kaldı kullanasım gelmedi o kadınında dediği hiç çıkmaz aklımdan.
Saçın kuruysa beslensin diyorsan elidorun bu yeni serisinde kahverengi olan bir şey yağlıydı şu an hatırlayamıyorum, tavsiye ederim. Kokusu şahane değil başta işede yaramadığını düşündüm ama kullandıkça saçımın toparladığını farkettim, nemi arttı hatta şöyle diyim çabuk yağlanmasını sağlıyor ve daha sağlıklı gözüküyor saç.
Evet İpek kremler çok iyi herkes beğeniyor annemde yağ hazinesinin kremini kullanıyor memnun
İpek candirBen bioderma kullaniyorum...butun sampuan arayisim bitti diyebilirim simdilik
Ama cocuklugum ipek sampuanla gectihele o bademli sac kremi efsaneydi mor kutuda
BİOderma yeşil amlajı olanını kullanmıstım su gibiydi sls yoktu sanırım içinde hafif bir şampuandı.Ben bioderma kullaniyorum...butun sampuan arayisim bitti diyebilirim simdilik
Ama cocuklugum ipek sampuanla gectihele o bademli sac kremi efsaneydi mor kutuda
Ben node p olani kullaniyorum birde uclara node a nin maskesi...sisenin yarisina geldigim her sampuan artik etkisini kaybediyordu ama bunla iyiz su anBİOderma yeşil amlajı olanını kullanmıstım su gibiydi sls yoktu sanırım içinde hafif bir şampuandı.
Hımm bnm kullandığın node G imiş şimdi baktım. Kurutmuştu yüzümü saçımı. Şampuanın etkisini kaybetmesi kötü. Keşke bnde aradığım şampuanı bulabilsem. İpek’i deneyeceğim bakalımBen node p olani kullaniyorum birde uclara node a nin maskesi...sisenin yarisina geldigim her sampuan artik etkisini kaybediyordu ama bunla iyiz su an
Node p diplere iyi de uclari biraz kurutuyor gibime geldi o yuzden haftada 2 maske yetiyor...sac kremi kullanmiyorum ben0Hımm bnm kullandığın node G imiş şimdi baktım. Kurutmuştu yüzümü saçımı. Şampuanın etkisini kaybetmesi kötü. Keşke bnde aradığım şampuanı bulabilsem. İpek’i deneyeceğim bakalım
Bn hiiççç sevmem saç kremini pek maskede yapmamNode p diplere iyi de uclari biraz kurutuyor gibime geldi o yuzden haftada 2 maske yetiyor...sac kremi kullanmiyorum ben0
Ama arada lazim ya...sac kremi bende sevmiyorum ama 1 2 kez maske şartBn hiiççç sevmem saç kremini pek maskede yapmam
Zigavusu daa kullandım hiç iyi değildi şişenin yarısına gelmesen bıraktım azıcık parlaklık sağlasa barı dimi bitkisel diye semsert yapmak zorunda değil.Bende çok sampuan değiştiren biriyim..çoğusundan memnum kalmadım..uzun zaman zigavus sarımsaklı şampuan kullandım oda saçlarımı sertlestirdigi için biraktim çünkü hem saç kremi hem bakım yağı kullanmak zorunda kalıyordum..
Şuan komili'nin sampuanini kullanıyorum sanki iyi gibi..
Saçım küt uzun değil pek sert olmuyor uçları. Yıka ve çık yapmıyorum yeter valla üstüne düşmeyecemAma arada lazim ya...sac kremi bende sevmiyorum ama 1 2 kez maske şart
Bu Arada hangi maskeyi kullanıyorsunuz ??Ama arada lazim ya...sac kremi bende sevmiyorum ama 1 2 kez maske şart
Tabi o zaman daha kolay oluyor benim son kat belimde mecbur lazim yaniSaçım küt uzun değil pek sert olmuyor uçları. Yıka ve çık yapmıyorum yeter valla üstüne düşmeyecem
Biodermanin Node aBu Arada hangi maskeyi kullanıyorsunuz ??
Aay ben sac kremi kullanmayi cok severim kullanmazsam saclarim kiriliyo hemen koruyan hcbisey olmadigi icin sac kremi saci hem koruyor besliyor bakim yapiyor hemde yumusacik oluyorBn hiiççç sevmem saç kremini pek maskede yapmam
Ben kullanamıyorum maalesef çok yumuşak olurAay ben sac kremi kullanmayi cok severim kullanmazsam saclarim kiriliyo hemen koruyan hcbisey olmadigi icin sac kremi saci hem koruyor besliyor bakim yapiyor hemde yumusacik oluyor
Sari krem cok guzel ben vazgecemiyorum gercekten :)))
Ben kullanamıyorum maalesef çok yumuşak olur
Ama kızlarıma kullanıyorum , ve muhakkak ipek’in sarı kutudaki saç kremini alıcam tabi kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?