Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Pantene doğal sentez şampuan hakkında !!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evet panten kimsyaslı çokmuş maalesef kimyasalı Hafif ama bitkisel olmayanlar daha iyi sanırım hiç bir bitkisele güvenmiyorum çünkü. Bu Arada saçım ince telli ve de çabuk yağlanır dipleri yağlı gibi uçlar hafiften kuru. Elidor pembe denemiştim bi kaç kullanımdan sonra yağlanmıştı saçım ama kokusu falan Harika

Ben bioderma kullaniyorum...butun sampuan arayisim bitti diyebilirim simdilik
Ama cocuklugum ipek sampuanla gectihele o bademli sac kremi efsaneydi mor kutuda
İpek candir Benimde cocuklugum ipek sampuanla gectii aah aaah evet mor kutudaki bademliydi dimi oyle hatirliyorum kokusu yapisi mukemmeldi gercekten :) sari sac kremi herdaim ayni hic degismedi hala ve kac sene oldu severek kullaniyorum :)

Ben node p olani kullaniyorum birde uclara node a nin maskesi...sisenin yarisina geldigim her sampuan artik etkisini kaybediyordu ama bunla iyiz su an
Hımm bnm kullandığın node G imiş şimdi baktım. Kurutmuştu yüzümü saçımı. Şampuanın etkisini kaybetmesi kötü. Keşke bnde aradığım şampuanı bulabilsem. İpek’i deneyeceğim bakalım

Node p diplere iyi de uclari biraz kurutuyor gibime geldi o yuzden haftada 2 maske yetiyor...sac kremi kullanmiyorum ben0

Bende çok sampuan değiştiren biriyim..çoğusundan memnum kalmadım..uzun zaman zigavus sarımsaklı şampuan kullandım oda saçlarımı sertlestirdigi için biraktim çünkü hem saç kremi hem bakım yağı kullanmak zorunda kalıyordum..

Şuan komili'nin sampuanini kullanıyorum sanki iyi gibi..

Zigavusu daa kullandım hiç iyi değildi şişenin yarısına gelmesen bıraktım azıcık parlaklık sağlasa barı dimi bitkisel diye semsert yapmak zorunda değil.

Aay ben sac kremi kullanmayi cok severim kullanmazsam saclarim kiriliyo hemen koruyan hcbisey olmadigi icin sac kremi saci hem koruyor besliyor bakim yapiyor hemde yumusacik oluyor
Ben kullanamıyorum maalesef çok yumuşak olur
Ama kızlarıma kullanıyorum , ve muhakkak ipek’in sarı kutudaki saç kremini alıcam tabi kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…