• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Pantene doğal sentez şampuan hakkında !!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CaMkeNarIOLsunLutFen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
943
2.013
113
merhaba güzel bayanlar.. 1 haftadır bu şampuanı aldım ve kullanıyorum . Ama saçım daha bir fazla dökülüyor galiba. Sinsi sinsi döküyor saçımı gibime geliyor.saçıma her elimi artığımda saç geliyor. Canlılık ve parlaklık vermesini beğendim ama saçımı döküyor gibime geldi. Konuyu yanlış yete açmışsam ilgili yere taşınabilir.. kullananlar ufakta olsa deneyimlerini paylaşabilirler mi :KK5:

Yorumunuz için teşekkür ederim :KK16: ne tarz şampuanlar bitkisel mi kimyasal mı ?? Ben 10 seneden fazladır bitkisel şampuan kullandım her türlü bitkisellleri ama çok yıprattılar .:
Bitkiseller benimde sacimi cok bakimsiz kirik gorunumlu cali supurgesine benzettiler maalesef pek faydasini goremedim bi donem bebek sampuanda kullandim oda saci gayet iyi temizliyor ama koruma konusunda pek bi etkisi yok cansizlasmaya basladilar bende ne yapicam boyle ne kullanicam derken cocuklugumda kullandigim ve hic bi zararini gormedigim ipege dondum yaklasik 5 senedir de ipek kullaniyorum ilk baslarda pek bi faydasi yok gbiydi ama zamanla kullaninca etkisini gosterdi saclarim cocuklugumdaki gibi canli parlak gorunuyo hatta herkes bana sacina ne yaptin demeye basladi :) kufore sac kesimi icin gittigimde hatta gecen ay kasimin 2 iydi bana sey demisti saclarin nekadar guzel toparlamis boyle ne kullaniyosan ona devam et bence birakma iyi gelmis belli ki demisti :) avuc avuc dokulen saclarim durdu gercekten hatta annemde bana kizim ben seni ipekle buyuttum dedi iyi geliyosa sacina ne gerek var ben falanca marka sampuan kullaniyorum demeye bosver sen sacina iyi geleni kullan demisti neler neler denedim kullandim hepsi ilk basta mukemmel yapti ama sonrasinda etkisini yitirmeye basliyolar gercekten.. ipek ilk basta etkisi yokmus gibi sanki digerlerinden farksiz mis gibi gelsede etkisini zamanla kullaninca goruyosun bende oyle oldu ve cevremde de olumlu tepkiler aliyorum saclarimla ilgili :) bitkisel kullandigimda saclarim cok matlasmisti krem kullansamda fayda etmiyodu yumusamiyodu saclarim tarak girmiyodu tariycam diye catur cutur kirildi saclarim herkes de bana senin saclarin ipek gibiydi naptin sacina noldu sana boyle demeye baslayinca biraktim bitkisel sampuan kullanmayi tresan kullandim otaci kullandim bide organix sampuan kullanmistim zamanla kuruttular saclarimi biraktim bende bitek organix iyiydi gibi sanki ama oda cok pahali evde esimle birlikte kullaniyoruz hic bereketi kalmiyor hemen bitiyor ama oyle cokda muazzam bi etkisi yoktu okadar paraya degmez bence bide kucucuk ml leri soyle 1000 ml lik olsa alinir hic degilse ama nerdee simdiki sampuanlar bile kuculduler gitgide..

Baya uzun yazdim bende :oops:

Çok güzel açıklayıcı yazmışsınız :KK68:
Benimde saçlarım 10 seneden fazladır dökülüyor. O kadar çok saçlarım döküldü ki hemen bitkisellere koştum sayamayacağım kadar o kadar çokki sene 2009 tresnla başladım ilk zamanlar iyiydi sabun kullandım 2 sene ama mahvetmişim iyi geliyor zannederken Aktardaki bütün ısırganla sarımsaklı neyli varsa şampuanlar eczana şampuanları vicy den tutunda Dercos anaphase priorın ducrey bioksin prozinc internetten aldığım saçma sapan keratinli şampuanlar ama daha da kötüye gitti. Sonra düşündüm hiç bir faydası olmad ki. Annem yıllarca elidir panten kullandı çocukken saçlarımı hep panten le yukadı kremiyle birlikte ne kimyasal bitkisel hikaye bence denemedim hiç bir bitkisel kalmadı eve taşıdım bütün şampuanları yağları sonuç o. En son dedim Kerastas alıyım şampuanların en iyisi o iyi gelemezse zaten hiç bir şampuan iyi gelmez para dökmem artık .. ama peş para etmez olan parama oldu mahvetti saçı hiç begenmedim. He Bu arada bebek şampuanı bnde kullandım evet güzel temizliyor ama çalı gibi saçlar bakım parlaklık yok onda da ... geçenlerde annem İpek şampuan almıştı menekşe özlü ince saçlar için kızlarıma kullandım saçları lüle lüle öyle güzel olmustu ki sonra devam etmedim aslında yaramıştı saçlarına bnde kullandım annemde dediğiniz gibi ahım şahım birşey olmadı saçımda ama dökmedi de. Ama hep bir yanılgı yaşıyoruz ucuz şampuanlar saç döker kötü kimyasal içerir diye galiba onun gazına geldim biraz. Banyo da İpek kerastas duruyor şöyle bir baktım kerastas İpek’in yanından bile geçemez bncede ... peki siz İpek şampuanın hangisini kullanıyorsunuz ?

Benimde saçlarım 10 seneden fazladır dökülüyor. O kadar çok saçlarım döküldü ki hemen bitkisellere koştum sayamayacağım kadar o kadar çokki sene 2009 tresnla başladım ilk zamanlar iyiydi sabun kullandım 2 sene ama mahvetmişim iyi geliyor zannederken Aktardaki bütün ısırganla sarımsaklı neyli varsa şampuanlar eczana şampuanları vicy den tutunda Dercos anaphase priorın ducrey bioksin prozinc internetten aldığım saçma sapan keratinli şampuanlar ama daha da kötüye gitti. Sonra düşündüm hiç bir faydası olmad ki. Annem yıllarca elidir panten kullandı çocukken saçlarımı hep panten le yukadı kremiyle birlikte ne kimyasal bitkisel hikaye bence denemedim hiç bir bitkisel kalmadı eve taşıdım bütün şampuanları yağları sonuç o. En son dedim Kerastas alıyım şampuanların en iyisi o iyi gelemezse zaten hiç bir şampuan iyi gelmez para dökmem artık .. ama peş para etmez olan parama oldu mahvetti saçı hiç begenmedim. He Bu arada bebek şampuanı bnde kullandım evet güzel temizliyor ama çalı gibi saçlar bakım parlaklık yok onda da ... geçenlerde annem İpek şampuan almıştı menekşe özlü ince saçlar için kızlarıma kullandım saçları lüle lüle öyle güzel olmustu ki sonra devam etmedim aslında yaramıştı saçlarına bnde kullandım annemde dediğiniz gibi ahım şahım birşey olmadı saçımda ama dökmedi de. Ama hep bir yanılgı yaşıyoruz ucuz şampuanlar saç döker kötü kimyasal içerir diye galiba onun gazına geldim biraz. Banyo da İpek kerastas duruyor şöyle bir baktım kerastas İpek’in yanından bile geçemez bncede ... peki siz İpek şampuanın hangisini kullanıyorsunuz ?
Dermatolojik durum mu var acaba çok saç dökülüyorsaa

Dermatolojik durum mu var acaba çok saç dökülüyorsaa
Canım ben 2009 senesinde sarı saçlarımı siyaha boyadım ondan sonda başladı ne olduysa şimdi kronikleşti galiba bir toparlıyor bir dökülüyor kaç senedir eski saçım kalmadı .. dr a çok gittim hiç birşey çıkmadı zaten zayıftı saçlarım bnde mahvettim hemen bitkisellere sarıldım çok şampuan değiştirdim sonuç bu. Şimdi sadece yıllarca tek bir şampuan kullanmak istiyorum bıktım Artık. Ama bitkisel istemiyorum :110:

Canım ben 2009 senesinde sarı saçlarımı siyaha boyadım ondan sonda başladı ne olduysa şimdi kronikleşti galiba bir toparlıyor bir dökülüyor kaç senedir eski saçım kalmadı .. dr a çok gittim hiç birşey çıkmadı zaten zayıftı saçlarım bnde mahvettim hemen bitkisellere sarıldım çok şampuan değiştirdim sonuç bu. Şimdi sadece yıllarca tek bir şampuan kullanmak istiyorum bıktım Artık. Ama bitkisel istemiyorum :110:
Uzuldum ya zeytinyağı iyi gelir ve benzerleri çok klişe olacak ama zamanla eskisinden iyi olur hakiki yağlar alın ama öyle 8 TL ye filan değil onlar uçucu yağ böyle kaliteli alın sarımsakla karıştırın surun

Ben aksine sampuan nekadar pahaliysa okadar kimyasal icerdigine inaniyorum :KK48: uygun fiyatli sampuanlar daha az kimyasal iceriyor diye dusunuyorum.. kerstase icin kuafor bi tanidigim soyle demisti kimyasal dolu bi urun ozellikle kuaforlerde bulunmasinin amaci da kuaforde saca yapilan onca islemden sonra bu urun bi nebze olsun saci yatistirip yumusatiyor diye soylemisti fazla kimyasal oldugu icin bukadar pahali oldugunu dusunuyorum ben bence okadar oaraya degmez bi urun :) ben ipek in orkidelisini kullandim yag terapisini kullandim suan da zayif ve koparak dokulen saclar icin olani kullaniyorum yaninda bide sari krem ♥️ Sampuan danda kremden de cok memnunum bitince yag terapisini alabilirim tekrar cok daha yumusak yapiyo saclarimi cunku :)

Ben aksine sampuan nekadar pahaliysa okadar kimyasal icerdigine inaniyorum :KK48: uygun fiyatli sampuanlar daha az kimyasal iceriyor diye dusunuyorum.. kerstase icin kuafor bi tanidigim soyle demisti kimyasal dolu bi urun ozellikle kuaforlerde bulunmasinin amaci da kuaforde saca yapilan onca islemden sonra bu urun bi nebze olsun saci yatistirip yumusatiyor diye soylemisti fazla kimyasal oldugu icin bukadar pahali oldugunu dusunuyorum ben bence okadar oaraya degmez bi urun :) ben ipek in orkidelisini kullandim yag terapisini kullandim suan da zayif ve koparak dokulen saclar icin olani kullaniyorum yaninda bide sari krem ♥️ Sampuan danda kremden de cok memnunum bitince yag terapisini alabilirim tekrar cok daha yumusak yapiyo saclarimi cunku :)
İpek ne markası ve ne kadar ben ucuz diye almıyorum :(

Evet keastasa hiç de iyi değil saç yaşken nasıl canlı anlatamam ama kurumaya başlayıncaya saçı ben kadar da mahvetmiş anlıyorsunuz. BAKAlım o zmn bnde önce zayıf ve koparak olan çeşitinden başlayayım bitki özlüydü sanırım. Yag hazinesi de güzeldir ama çok yumuşak yapar şimdi saçımı zaten çook inçe tellilier orkide özlüsü nasıl peki ? Onu da düşünebilirim .. bu arada yardımlarınz için çok çok teşekkürler :dua::KK15:

İpek ne markası ve ne kadar ben ucuz diye almıyorum :KK43:
Ya inanırmısınz bir kaç hafta önce annem İpek menekşe özlü almış kızlarıma kullandım sabah bir uyandılar saçları o kadar bakımlı lüle lüle nasıl güzeldi yaramıştı saçlarına galiba. Ama ben hani ucuz içinde kötü kimyasal vardır yıpratır diye düşündüm kullanmadım bir daha. Panten de kullandım ama İpek kadar şahane yapmadı kızların saçını

Uzuldum ya zeytinyağı iyi gelir ve benzerleri çok klişe olacak ama zamanla eskisinden iyi olur hakiki yağlar alın ama öyle 8 TL ye filan değil onlar uçucu yağ böyle kaliteli alın sarımsakla karıştırın surun
Zeytin yağı hint yağı badem her yağı. Denedim sayamayacağım kadar ama daha çok döküldü ince telli maalesef sarımsakta döküyor bnce saçları kökleri yakıyor gibime geldi. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Artık kndi haline bıraktım üstüne düşmeyince iyi olur sanırım :KK28:

Evet keastasa hiç de iyi değil saç yaşken nasıl canlı anlatamam ama kurumaya başlayıncaya saçı ben kadar da mahvetmiş anlıyorsunuz. BAKAlım o zmn bnde önce zayıf ve koparak olan çeşitinden başlayayım bitki özlüydü sanırım. Yag hazinesi de güzeldir ama çok yumuşak yapar şimdi saçımı zaten çook inçe tellilier orkide özlüsü nasıl peki ? Onu da düşünebilirim .. bu arada yardımlarınz için çok çok teşekkürler :dua::KK15:
Orkidelisi normal saclar icindi ince telliyse sacin buda iyi gelir buyuk ihtimal ben sacimi yumusak seviyorum o yuzden daha yumusak yapan urunleri tercih ediorum suanki faydali bitkiler olan sampuanida yumusak yapiyo yag hazinesi kadar olmasada yumusatiyo uclarina sari kutudaki kremini suruyorum adı gibi ipek gibi saclarim oluyo :)) okadar sac kremi kullandim ama ipegin sac kreminin verdigi etkiyi hic bi krem vermedi :)♥️♥️

Ben bu dediğinizi kullandım, birkaç kez kullanıp bıraktım daha doğrusu.
Kozmetik ürün satan bir yer bana dedi niye bundan alıyorsunuz pantene şampuanlar arasında en çok kimyasal içerenlerden bir diye, kullanırken saç derimin kuruduğunu hissettim, öyle kaldı kullanasım gelmedi o kadınında dediği hiç çıkmaz aklımdan.
Saçın kuruysa beslensin diyorsan elidorun bu yeni serisinde kahverengi olan bir şey yağlıydı şu an hatırlayamıyorum, tavsiye ederim. Kokusu şahane değil başta işede yaramadığını düşündüm ama kullandıkça saçımın toparladığını farkettim, nemi arttı hatta şöyle diyim çabuk yağlanmasını sağlıyor ve daha sağlıklı gözüküyor saç.

Orkidelisi normal saclar icindi ince telliyse sacin buda iyi gelir buyuk ihtimal ben sacimi yumusak seviyorum o yuzden daha yumusak yapan urunleri tercih ediorum suanki faydali bitkiler olan sampuanida yumusak yapiyo yag hazinesi kadar olmasada yumusatiyo uclarina sari kutudaki kremini suruyorum adı gibi ipek gibi saclarim oluyo :)) okadar sac kremi kullandim ama ipegin sac kreminin verdigi etkiyi hic bi krem vermedi :)♥️♥️
Evet İpek kremler çok iyi herkes beğeniyor annemde yağ hazinesinin kremini kullanıyor memnun ❤️

Back
X