- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Sorma caney. Kızımız doktora gidecek kottan sperm geçer mi diye soracakAaa bu konu devam ediyor mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma caney. Kızımız doktora gidecek kottan sperm geçer mi diye soracakAaa bu konu devam ediyor mu![]()
Sorsun bırak kurabiyem sorsun doktor kafasına vura vura anlatsın güvenlik gelsin kapı önüne koysunSorma caney. Kızımız doktora gidecek kottan sperm geçer mi diye soracakyapma etme diyom ama dinlemiyor
![]()
Yok lekelenmesi var doktora gidecekKızımız regl oldu mu haberiniz var mı?
Valla bilmiyorum ben uyardımSorsun bırak kurabiyem sorsun doktor kafasına vura vura anlatsın güvenlik gelsin kapı önüne koysun![]()
Hahhaha bide hamilesin dermiş doktorValla bilmiyorum ben uyardımşahitsiniz yapma etme dedim. Bak kızı jinekolojiden alıp psikiyatriste yönlendirecekler
![]()
O zaman eli kulağındadirYok lekelenmesi var doktora gidecek
Haha valla tarihe geçer o çocukHahhaha bide hamilesin dermiş doktor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok yok yerleşme kanaması olduğunu düşünüyor olabilirO zaman eli kulağındadir![]()
Yok artık ya düşünmesinYok yok yerleşme kanaması olduğunu düşünüyor olabilir![]()
Kız geçer diyelim bir gün de hepimizGeçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...
Daha ne kadar yazalım yavrum gülüm yapman böyle şeyler ya. Sperm bu ucuna füze takılmış uzay aracı değil![]()
Bugün çok yoğun olduğum için gidemedim ama yarına kadar olmazsam gideceğimYok yok yerleşme kanaması olduğunu düşünüyor olabilir![]()
jinekologdan önce psikoloğa gitmen gerek senin. Sence normal mi şu düşüncelerin? Tüm forum dalga geçmesine rağmen hala pantolon üstünden hamile kalır mıyım diyosun. Hem de bunları internetteki saçma sapan şeyleri okuyarak söylüyosun. Yani bi makale falan okuyım yok. 23 yaşında bir insanın şöyle bir soru sorması, millet o kadar olmaz demesine, alay etmesine rağmen ama internette olur yazıyooo demesi hiç normal değilBugün çok yoğun olduğum için gidemedim ama yarına kadar olmazsam gideceğim
Hemen bakıyorumSen bide diğer konusunu görgülme krizi garantili
![]()
Haklısınız ama işte insan başına gelince çok sağlıklı düşünemiyor maalesef bende kendime bunu yapmayı istemem sonuçta psikolojim inanılmaz derecede etkileniyor o yüzden gerginim şuan sadece regl olmayı bekliyorumjinekologdan önce psikoloğa gitmen gerek senin. Sence normal mi şu düşüncelerin? Tüm forum dalga geçmesine rağmen hala pantolon üstünden hamile kalır mıyım diyosun. Hem de bunları internetteki saçma sapan şeyleri okuyarak söylüyosun. Yani bi makale falan okuyım yok. 23 yaşında bir insanın şöyle bir soru sorması, millet o kadar olmaz demesine, alay etmesine rağmen ama internette olur yazıyooo demesi hiç normal değil
İnsan başına gelince sağlıklı düşünemiyor derken? Başına gelen şey ne? Sevgilinin pantolonu varken kucağına oturmuşsun hem de boşalma bile olmamış. Emin ol birçok kadın yapıyor bunu. Kimse de regli gecikince buna bağlamıyor. Sanki dünyada sevgilisinin kucağına oturan ilk kişiymişsin gibi konuşuyorsun. Jinekolog sana napıcak ki? Yarın bir gün yine erkek arkadaşının pantolonuna sürter yine hamilelikten şüphelenirsin. Cahillikten mi yoksa psikolojik bir rahatsızlığın mı var anlayamadım. Psikolojik rahatsızlığın olabilir bu arada ayıp bir şey değil bu. Yardım alabilirsinHaklısınız ama işte insan başına gelince çok sağlıklı düşünemiyor maalesef bende kendime bunu yapmayı istemem sonuçta psikolojim inanılmaz derecede etkileniyor o yüzden gerginim şuan sadece regl olmayı bekliyorum
Boşalma olduğunu yazmıştım bu yüzden tedirgin oldumİnsan başına gelince sağlıklı düşünemiyor derken? Başına gelen şey ne? Sevgilinin pantolonu varken kucağına oturmuşsun hem de boşalma bile olmamış. Emin ol birçok kadın yapıyor bunu. Kimse de regli gecikince buna bağlamıyor. Sanki dünyada sevgilisinin kucağına oturan ilk kişiymişsin gibi konuşuyorsun. Jinekolog sana napıcak ki? Yarın bir gün yine erkek arkadaşının pantolonuna sürter yine hamilelikten şüphelenirsin. Cahillikten mi yoksa psikolojik bir rahatsızlığın mı var anlayamadım. Psikolojik rahatsızlığın olabilir bu arada ayıp bir şey değil bu. Yardım alabilirsin