- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
Lütfen dalgasına açmış ol konuyu lütfen. Böyle zeka seviyesi yok çünkü.Ben eğlenmiyorum benimle eğleniliyor yazılan onca şeye takılmadınız da benim dediğime mi takıldınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen dalgasına açmış ol konuyu lütfen. Böyle zeka seviyesi yok çünkü.Ben eğlenmiyorum benimle eğleniliyor yazılan onca şeye takılmadınız da benim dediğime mi takıldınız
Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz? Tekrar ediyorum, buna “olabilir” diyen ya geri zekalıdır ya da sizin gibi cahil kızları korkutmaya çalışan biridir. Bırakın nerde ne yazıyor, hamile değilsiniz.Bazı yerlerde olabilir yazıyor o yüzden çok fazla takıldım bugün yarın regl olmam gerekiyor
Umarım dediğiniz gibidir biraz leke geldi umarım tam anlamıyla regl olurumBen ne diyorum, siz ne diyorsunuz? Tekrar ediyorum, buna “olabilir” diyen ya geri zekalıdır ya da sizin gibi cahil kızları korkutmaya çalışan biridir. Bırakın nerde ne yazıyor, hamile değilsiniz.
Onuda detaylı anlat..Umarım dediğiniz gibidir biraz leke geldi umarım tam anlamıyla regl olurum
Hayır polikistik over rahatsızlığım var o yüzden böyle oluyorOnuda detaylı anlat..
Foto felan çek yolla
Nasıl hamile kalcağını bilmiosun regelin gerçekmi yoksa değilmi belki onuda anlamazsn![]()
Doktora gideceğim bugün zaten çünkü sadece leke geldiOnuda detaylı anlat..
Foto felan çek yolla
Nasıl hamile kalcağını bilmiosun regelin gerçekmi yoksa değilmi belki onuda anlamazsn![]()
Doktora da kottan sperm geçer mi diye sormayacaksın dimiDoktora gideceğim bugün zaten çünkü sadece leke geldi
Bilmem duruma göre sorabilirim çünkü regl olmadımDoktora da kottan sperm geçer mi diye sormayacaksın dimi![]()
Hortlamadı merak etmeyin kimse size bir şey sormuyorBu konu gene mi hortladı![]()
Ay iyi ki çok sağolÜzerinde kot pantolon olduğu için şanslısın hamile olmanı engellemiştir ama tayt falan olsaydı kesin hamile hatta ikiz gebelik olma ihtimali vardı.
yaaa rahatladım şimdi bakHortlamadı merak etmeyin kimse size bir şey sormuyor
Doktora gidince bekleme koltuklarında falan oturmayın, çok tehlikeliBilmem duruma göre sorabilirim çünkü regl olmadım
Dikkat ederim teşekkürlerDoktora gidince bekleme koltuklarında falan oturmayın, çok tehlikeli
Artık çok geç kürtaj zamanı geçtiSizin gibiler üremesin ya.
Ay tüh keşke belirtseydim kusura bakmıyorsun dimiyaaa rahatladım şimdi baköyle ortaya yazınca kime sordugunu belirtmemişsin üzerime alındım biran
Bizler bunun için varızDikkat ederim teşekkürler![]()
Harika şeyler için yer kaplıyorsunuz evrende ne güzel hoşçakalınBizler bunun için varızmaksat fazla üremeyin.
Çok kırıldım çookkkkAy tüh keşke belirtseydim kusura bakmıyorsun dimi![]()