Pantolonlarim ve eteklerim olmuyor !!

sumuzz

ToHtOrGiL :)
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
2.766
7
46
Bartın
Arkadaslar bundan önce aldigim 5 kilodan dolayi spora ve hayatimda yaptigim radikal degisimleri paylasmistim. Yaklasik 4 haftadir bu programi devam ettirmekteyim. Kadinlarin malum problemi olan göbek ve kalcalarimda az da olsa vardi. Bende bu bölgelere agirlik verdim. Ama sonuc vahim oldu :)) Biraz abartmis olmaliyim ki fazla bir sekilde kaslandim artik ne eteklerim ne pantolonlarim olmuyor. Hepsi bir beden kücük geliyor. ne yapacagimi sasirdim. Alisverise gitsem bir türlü gitmesem bir türlü.

Ayni sorunlari yasanlar oldu mu ?

ne güzel, ben de kaslı olmak isterdim

kadınlara çok yakışıyo bence...

alışverişe çık , pek dar olmayan etekler falan al, yine şişsen de giymek problem olmaz onları en azından...

Son düzenleme:

4 haftada pantolonlara eteklere sıgmayacak kadar kas yapamazsınız ki tabi eger protein tozu almadıysanız

Bence ödem attırıcı kürleri deneyin bi. Bana da 4 hafta pantalonlara giremeyecek kadar kaslanmak için erkenmiş gibi geliyor

yorum yapabilmem için önce başlığı anlamam lazım dimi:))))

10 dk.dır patronlarım diye okuyorum:))

Allahım dedim patronlarla eteklerin ne alakası var:)))

konuya döneyim hemen
sporu azaltın biraz,kaslarınızda inmeye başlar.
ayrıca bayanlar uzun kaslarını çalıştırmalılar yoksa futbolcu bacağı gibi bacaklarınız olur:)

1 ayda o kadar kas olmaz malesef. Millet yillarca ugrasiyor da ancak yapiyor buyuk kaslari, sizinkisi yanlislikla o hale gelemez. Siz spora kaldiginiz yerden devam edin bence.

Cok kilolu birisi degildim zaten. Spor her zaman yapiyordum ama az bir sekilde . 4 haftadir siki bir degisim yasadim nasil oldu bende anlamadim. Internette bir videoyada ki egzersizleri uyguladim. Gercekten bende inanamiyorum.

Cok kilolu birisi degildim zaten. Spor her zaman yapiyordum ama az bir sekilde . 4 haftadir siki bir degisim yasadim nasil oldu bende anlamadim. Internette bir videoyada ki egzersizleri uyguladim. Gercekten bende inanamiyorum.

bence ödem olabilir kastan ziyade..çünkü bende kilolu değilim ayrıca düzenli voleybol maclarımız oluyor bunun dısında 4 gun spora gidiyorum az doz protein tozu kullanmama ragmen istediğim gbi kas yapamadım..ben pantolonlarıma sığmamayı bırak belimde dönüyorlar artık ...

Son düzenleme:

Ben daha cok dogal besinlerden yanayim. Protein kullanmadim Ödem olacagini da sanmam toto bölgesinde :))

Diyorum acaba etim yumusakti o yüzden pantolonun icinde dagiliyor. Simdi sekillendi o yüzden mi olmuyor. aklima baska bisey gelmiyor...

Hahahaaaayy bende patronlarim ve eteklerim olmuyor okudum ya

4 hafta gıbı kısa bı sure de nasıl kas yaptınız

mucıze gıbı bırsey bu valla ,protein tozu mu aldınız ?

kadın da kası ben de severım ama ,abartılmayacak sekıl de:)

Son düzenleme:
kas yapmamisinizdir,gibi 4 haftada

ben deli gibi yürüyüs yapip spora gittgim zamanlarda bile

kas oranin cok az yükseliyordu...göbek var

kilo verdin mi kac kilo verdin :)

nasıl bi videoymuş o öylee

yaa bize de link atın da bizde kaslanalım birazz...eee malum yaz geldi çok merak ettimm bende az kas yapsam fena olmaz dimi amaa

aynen bizede link atar mısınızzzzzzzz lütfen benimde 5 kg fazlam varr

ayrıca bir kaç arkadaş gbi bende patronlarım ve eteklerim diyee okudummm.yalnız değilmişimmm

kas yapmamisinizdir,gibi 4 haftada

ben deli gibi yürüyüs yapip spora gittgim zamanlarda bile

kas oranin cok az yükseliyordu...göbek var

kilo verdin mi kac kilo verdin :)

Arkadasim ilk bastada zayiftim yani 54 kilo boyum 168 .BMI 20,4.
19,5 ten asagi zaten sagliksiz.

5 kilo aldigim icin siki spora basladim zaten atletik bir fizigim vardi. Herkes cok zayifsin der ama ben dert ettim 5 kiloyu ve daha fazla spor yapmaya basladim. Bir haftadir pantolonlarim daralma hissetim. Icine giriyorum ama sikiyor iste. Ben tam tersi olur diye düsünmüstüm. Zayiflarim diye ama kaslandim gibi geldi. Totom sanki daha yuvarlaklasti ve daha önce düzdü .

4 hafta gıbı kısa bı sure de nasıl kas yaptınız

mucıze gıbı bırsey bu valla ,protein tozu mu aldınız ?

kadın da kası ben de severım ama ,abartılmayacak sekıl de:)

Ben sadece incelmek istedim malum bölgede ama daha genisledi :)) Protein tozu gibi seyleri kullanmiyorum.

ya kas mi bilmem ama belkide inceldiniz

ama keske baksaydiniz baslamadan önce ölcülerinize yinede dedigniz fiziginiz düzgünse olabilir skislasma

yani yaptiginiz spor veya harkete göre kalca skilasip yuvarlak olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…