Arkadaslar bundan önce aldigim 5 kilodan dolayi spora ve hayatimda yaptigim radikal degisimleri paylasmistim. Yaklasik 4 haftadir bu programi devam ettirmekteyim. Kadinlarin malum problemi olan göbek ve kalcalarimda az da olsa vardi. Bende bu bölgelere agirlik verdim. Ama sonuc vahim oldu :)) Biraz abartmis olmaliyim ki fazla bir sekilde kaslandim artik ne eteklerim ne pantolonlarim olmuyor. Hepsi bir beden kücük geliyor. ne yapacagimi sasirdim. Alisverise gitsem bir türlü gitmesem bir türlü.
Ayni sorunlari yasanlar oldu mu ?
Cok kilolu birisi degildim zaten. Spor her zaman yapiyordum ama az bir sekilde . 4 haftadir siki bir degisim yasadim nasil oldu bende anlamadim. Internette bir videoyada ki egzersizleri uyguladim. Gercekten bende inanamiyorum.
bence ödem olabilir kastan ziyade..çünkü bende kilolu değilim ayrıca düzenli voleybol maclarımız oluyor bunun dısında 4 gun spora gidiyorum az doz protein tozu kullanmama ragmen istediğim gbi kas yapamadım..ben pantolonlarıma sığmamayı bırak belimde dönüyorlar artık ...
yorum yapabilmem için önce başlığı anlamam lazım dimi:))))
10 dk.dır patronlarım diye okuyorum:))
Allahım dedim patronlarla eteklerin ne alakası var:)))
konuya döneyim hemen
sporu azaltın biraz,kaslarınızda inmeye başlar.
ayrıca bayanlar uzun kaslarını çalıştırmalılar yoksa futbolcu bacağı gibi bacaklarınız olur:)
Cok kilolu birisi degildim zaten. Spor her zaman yapiyordum ama az bir sekilde . 4 haftadir siki bir degisim yasadim nasil oldu bende anlamadim. Internette bir videoyada ki egzersizleri uyguladim. Gercekten bende inanamiyorum.
kas yapmamisinizdir,gibi 4 haftada
ben deli gibi yürüyüs yapip spora gittgim zamanlarda bile
kas oranin cok az yükseliyordu...göbek var
kilo verdin mi kac kilo verdin :)
kas yapmamisinizdir,gibi 4 haftada
ben deli gibi yürüyüs yapip spora gittgim zamanlarda bile
kas oranin cok az yükseliyordu...göbek var
kilo verdin mi kac kilo verdin :)
4 hafta gıbı kısa bı sure de nasıl kas yaptınız
mucıze gıbı bırsey bu valla ,protein tozu mu aldınız ?
kadın da kası ben de severım ama ,abartılmayacak sekıl de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?