Papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senden bu cevabın gelmesine çok şaşırdım. Dost musun düşman mısın belli değil. yanlış tahmin. Biz birbirimizi çok sevdik. Sırf anne olmak istesem illa evlenmeme gerek yok. Sperm bankasından alırım, yurtdışından herhangi birinden yaparım. Flört ile beraber 5 sene sürmesine de gerek yok. 5 sene kimse kimseyi çekmez. Çocuğu yaptıktan sonra sepetlerdim. Şu am acı çekmezdim. Ben ikinci çocuk için kürtaja gün aldım. Sırf eşim müsade etmedi diye doğurdum.
Pek görmedin heralde ama bazı ilişkilerin dinamiği böyledir. Bir taraf manipüle eder, diğeri ezilir. Bizimki bu türden.
''Pek görmedin heralde ama bazı ilişkilerin dinamiği böyledir. Bir taraf manipüle eder, diğeri ezilir. Bizimki bu türden.''
Bunu farkında olarak evlendiniz şimdi de boşanıyorsunuz. Ne bekliyordunuz şapkadan yumurta çıkmasını mı ?

Sanırım eski fotograflarımızı silmem lazım. Mutlu olduklarımız yerine üstesinden gelemediklerimize odaklanmalıyım. Bizi tanımayan insanlara bir de açıklama yapacak gücüm yok. Mune Mune hanım konumu kapatabilirsiniz. Psikologa gideceğim. Kendi başıma aşamayacağım zaten.
Size pişmanlıkla gelip özür dilese bidaha bunları yapmayacağını söylese affedeceksiniz gibime geliyor bana nedense.Bence dava açıldığında geri adım atacak,sizi daha fazla manipule etmesine izin vermeyin derim.Bitmiş bir evlilik görüyorum ne yazikki...
Kurtaramıyorum Mid. Çocuklardan sonra ikimiz iletişim kuramıyoruz. Ana-baba olarak konuşabiliyoruz. Karı-koca olarak konuşamıyoruz. Bayramdan sonra açacağım dava. O zaten gitti evden.

Eklentiler

• 48808A44-1D7C-4697-8722-56F7BC4D8628.webp
    48808A44-1D7C-4697-8722-56F7BC4D8628.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 226
  • B4126F5E-C45F-4092-95CE-44A097C76E27.webp
    B4126F5E-C45F-4092-95CE-44A097C76E27.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 221
  • 6AF75189-DFD8-4786-9FCB-432359C76E72.webp
    6AF75189-DFD8-4786-9FCB-432359C76E72.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 224
  • 95420763-ED9B-4D82-81E1-43CDEA26A066.webp
    95420763-ED9B-4D82-81E1-43CDEA26A066.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 229
Senden bu cevabın gelmesine çok şaşırdım. Dost musun düşman mısın belli değil. yanlış tahmin. Biz birbirimizi çok sevdik. Sırf anne olmak istesem illa evlenmeme gerek yok. Sperm bankasından alırım, yurtdışından herhangi birinden yaparım. Flört ile beraber 5 sene sürmesine de gerek yok. 5 sene kimse kimseyi çekmez. Çocuğu yaptıktan sonra sepetlerdim. Şu am acı çekmezdim. Ben ikinci çocuk için kürtaja gün aldım. Sırf eşim müsade etmedi diye doğurdum.
Pek görmedin heralde ama bazı ilişkilerin dinamiği böyledir. Bir taraf manipüle eder, diğeri ezilir. Bizimki bu türden.
Hiç kimseye düşman değilim ki inan seni severim.

Seni üzdüysem de özür dilerim.

Alkolik bir adamı sevebileceğini gerçekten düşünemedim bana inan. Şu anda acı çekmeni adamı sevdiğin için olduğunu da sanmamıştım. Tamamen yanlış tahminlerde bulunmuşum,ben de seni çok farklı tanımışım,yeniden özür diliyorum.

Allahım her şeyi gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.

Herhalde forumda eskisiniz diye nahif yorumlar gelmiş. Hiçbir zaman çalışmayan adamdan neden 2 çocuk yaptınız diye yıkılırdı normalde buralar. Hadi yaptınız bari daha fazla evlatlarınızın rızkını o adama yedirmeyin. Zaten siz bakıyorsunuz bari yükünüz hafiflesin.
Sopa çekecek üyeler konuyu görmemiş mi acaba😂 bence sebep o değil. Adam eskiden istanbuldayken çalışıyordu. İlk çocuk tedaviyle, ikincisi süpriz şekilde dünyaya geldi. Nasıl bir baba olur bu da yaşanmadan kestirilmesi zor bir konu. Siz bekar mısınız? Hayatta her işin geleceği bize bağlı olmuyor da.

Bu tarz bağımlılıklar siz arkasını topladıkça katlayarak ilerliyor. Adamın düzelmeyi istemesi için sebebi yok ki, çalışmasa da karısı bakıyor, çocukları yanında isterse seviyor istemezse sevmiyor. Herhangi bi geliri yok ama 2 güne 1 çilingir sofrası kuracak parayı karısından alabiliyor. E faturalar falan da ödeniyor. Daha ne.

Sizi, fikirlerinizi çok seviyorum, doğru kararı vereceğinizden hiç şüphem yok o yüzden. Dayak yese "Ama beni seviyor ya" diyen kadınlardan değilsiniz. Çocuklarınızın yan gelip yatmayı, 2 güne 1 içmeyi, çoluğunun çocuğunun rızkını kumara yatırmayı maharet saymasını öğrenmesindense babayla aynı evde yaşamaması çok daha sağlıklı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏿

Adam tazminat istemesin öyle bir tip. Kendi geleceğini o kadar garanti görüyor ki sizin gönlünüzü almaya bile çalışmıyor papağan VS hakaret edip küçümsüyor. Öğrendiği an tehlikeli olabilir annenize erken gidin

Su gibi bir kadınsınız gerçekten,sizi kaybeden otursun derdine yansın.Çocuklarınızla çok mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat diliyorum
Teşekkür ederim. O sizin güzelliğiniz. Bu benim 2. Evliliğim. İlk evliliğim 15 sene sürdü. Üniversiteden arkadaşımdı. O zaman boşandığımda sanki bir uzvum kopmuş ve ben yarım hayatıma devam etmek zorundaymışım gibi hissetmiştim. 1 sene depresyondan sonra yeniden toparlanabilmiştim. Şu an öyle bir lüksüm yok. Çocuklarım için en çabuk sürede toparlanmak zorundayım. Allah’ım inşAllah bu gücü bir an önce bana verir 🙏🏻

Kocanız Nikah masasıni ; Rulet masası yahut rakı masasi olarak algılamış sanki.
Sizde hata yok,bosanin.
Cuma günü küçük çapta bir sinir krizi geçirdim say. “Benden ne istedin. Bir dediğini iki etmedim. Kendi annenin sahiplenmediği kadar sana sahip çıktım. İnsanlıktan başka sana ne yaptım. Ben senin kobayın mıyım. İnsan kendini bilmez mi? Bir kadınla hayatını geçirebilir miyim anlamaz mı? Bu çocukları niye yaptın” o zaman dedim. Pek çok arkadaş yazmış çocukların kazancın diye ama şu an pek öyle hissetmiyorum. Her çocuğun aile sevgisi tatması gerekiyor. Parçalanmış bir yuvayı hak etmediler.
En çok canımı Yaptıklarımın karşılığını bulamamak yakıyor. Ben hayatımın büyük kısmını evli geçirdim zaten. 2 evliliğim arasında 4 sene zaman var. Gerçekten çok erkek vardı benle ilgilenen. En sonunda gittim buna inandım. Kapımda yattı kaç kere. Allah’ın vardır bir hikmeti, sual olmaz. Demek ki böyleymiş kaderim. Şu an anlayamıyorum ama Allah bir ders verecektir bana. Rabbim kalbime en kısa zamanda ferahlık verir inşAllah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X