- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an o kadar canım yanıyor ki yazılan hiç bir şey daha fazlasına sebep olamaz. Bir an önce toparlanmam ve çocuklarım için bir yön çizmem lazım.Eleştirirken kırmamaya dikkat ediyorum ama laflarım üzerse kusura bakmayın![]()
Zaten evin tüm giderini sen karşılıyorsun adamın gitmesiyle para biriktirmeye bile başlarsın.Şu an o kadar canım yanıyor ki yazılan hiç bir şey daha fazlasına sebep olamaz. Bir an önce toparlanmam ve çocuklarım için bir yön çizmem lazım.
Tüm masraflarını siz mi karşılıyorsunuz sahiden? Saç ekimi, iphone falan hep siz mi aldınız? Eve de bakmıyormuş bir de.Ben çalışmıyorum. Benim babamdan kalma kira gelirlerim var. Maddi madevim bir katkısı olmadığı gibi götürüsü de çok. Günde 2 paket sigara içer. Etin olmadığı sofraya oturmaz. Bunaldım der 1 hafta kendi başına tatil yapar. 2 güne bir alkol tüketiyor. Iphone’nun en son çıkan modelini aldı. Saç ektirmeye 40 bin tl ödedi. Telefonunda şifre var ama istediğimde veriyor. Belki ne miktarda kumar oynadığını görmemi istemiyor.,İlgisizlik had safhada. Evin içinde 2 yabancıyız.
Evlenmeden önce alkolü bilip kabul etmişsiniz üstüne çocuk yapmışsınız. Geçmiş olsun. Kumar da başladıysa zannetmiyorum ki vazgeçsin. Boşanmak çözüm olabilir.İyi günler arkadaşlar.
4 senedir evliliyim. Pek çok defa boşanma eşiğinden döndüm. Bir noktadan sonra artık bardak taşıyor. Sanırım oraya vardım.
Dün eşim böyle söyledi. “Papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun” Bir kadın neden papağan gibi aynı şeyleri söyler? Bazı şeylerden rahatsızdır, düzelsin istiyordur. Peki eş kişisi bunun için çaba harcadı mı? “Hayır”
Tanıştığımız günden beri aramızdaki en büyük sorun alkoldü. Eşime göre onun alkol alışkanlığı sorun edilecek boyutta değil. Çünkü taşkınlık yapmıyor, şiddet uygulamıyor. Diğer taraftan benim için özellikle bebeklerden sonra daha fazla sorun olmaya başladı. İki küçük bebeğin yetiştiği evde 2 güne bir çilingir sofrası kurulmaz. Bu çocukların sağlıklı beslenmesi, düzenli bir hayatlarının olması ve güzel şeyleri örnek alması gerekiyor. Son 6 aydır alkolün yanına bir de sanal kumar ve at yarışları eklendi. Bir koca, bir baba günün 24 saati kumar oynayarak geçirebilir mi?
Evlilik, hele ki çocuk sahibi olmak sorumluluk gerektirir. Evet ben aynı şeyleri belki yüzlerce kez dile getirdim. Ama o düzelmedi. Bende artık “istediğin gibi yaşa ama benden ve çocuklarımdan uzak dur” dedim. 20 Temmuz’da adli tatil başlıyormuş. Avukatıma mesaj attım. Ona göre dava açacağım.
İnşAllah bundan sonra bizim için daha güzel bir hayat olur. Hayatta bazen yanlış seçimler yapabiliyoruz. Ben kendi adıma bunları düzeltebilecek gücü kendimde bulmayı umut ediyorum.Sizlerinde dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum.
Çocuklar babasız büyümesin diye çok sineye çektim. Ama olmayınca da olmuyor. Ben bunu 2. Defa yaşıyorum. Bir evlilik tek tarafın çabasıyla yürümüyor. Bazen bittiğini de kabul etmek gerekiyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Vakit ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
3 senedir Çalışmıyor. İstediği gibi bir iş bulamadı Antalya’da. Dili yok, üniversite terk. Alkole ayda 2 bin tl gibi bir şey harcıyor. Bir o kadar sigarası tutuyor. Kumar şu 9 kare olanı oynuyor. Yanyana üçü aynı gelince kazanılan. Bir de at yarışı oynuyor.24 saat kumar oynayabildigine gore calismiyor mu esiniz? Alkollu, kumarli hayatini finanse edebildigine gore calistigini dusunuyorum ama...
O da aynısını diyor. İlk tanıştığımızda da içiyordum. Ama hem çocuklara kötü örnek olmamak adına, hem de kazancımızı böyle şeylere harcamamak için bence azaltması gerekiyor. Ben bekarken de böyleydim deyip çocuk sahibi olunca da aynı hayatı yaşayamazsın. Ben nasıl ki çocuklarımı herşeyden önce tutup, fedakarlık yapıyorsam ondan da aynısını bekliyorum.Evlenmeden önce alkolü bilip kabul etmişsiniz üstüne çocuk yapmışsınız. Geçmiş olsun. Kumar da başladıysa zannetmiyorum ki vazgeçsin. Boşanmak çözüm olabilir.
3 senedir Çalışmıyor. İstediği gibi bir iş bulamadı Antalya’da. Dili yok, üniversite terk. Alkole ayda 2 bin tl gibi bir şey harcıyor. Bir o kadar sigarası tutuyor. Kumar şu 9 kare olanı oynuyor. Yanyana üçü aynı gelince kazanılan. Bir de at yarışı oynuyor.
Ama azaltamiyor. Bu konuda haklı bekarken de iciyormus baştan kabul etmeyecektir iş. herkes aynı bilincte değil herkes de anne baba olmamalı. Siz de kocanizi biliyorsunuz madem baktınız 1. Çocukta düzelme yok üstüne bozulma var 4 yıla 2. Çocuğu da yapıp onların hayatını mahf etmeseydiniz. 1. Çocukta düzelmeyen adam 2. Çocukta sihirli değnek değmiyor. Umarım bundan sonraki hayatiniz daha sağlıklı huzurlu ve mutlu olur. Çocuklarınızla.O da aynısını diyor. İlk tanıştığımızda da içiyordum. Ama hem çocuklara kötü örnek olmamak adına, hem de kazancımızı böyle şeylere harcamamak için bence azaltması gerekiyor. Ben bekarken de böyleydim deyip çocuk sahibi olunca da aynı hayatı yaşayamazsın. Ben nasıl ki çocuklarımı herşeyden önce tutup, fedakarlık yapıyorsam ondan da aynısını bekliyorum.
Alkolik biri içkiyi azaltamaz ki…O da aynısını diyor. İlk tanıştığımızda da içiyordum. Ama hem çocuklara kötü örnek olmamak adına, hem de kazancımızı böyle şeylere harcamamak için bence azaltması gerekiyor. Ben bekarken de böyleydim deyip çocuk sahibi olunca da aynı hayatı yaşayamazsın. Ben nasıl ki çocuklarımı herşeyden önce tutup, fedakarlık yapıyorsam ondan da aynısını bekliyorum.
Ben çalışmıyorum. Benim babamdan kalma kira gelirlerim var. Maddi madevim bir katkısı olmadığı gibi götürüsü de çok. Günde 2 paket sigara içer. Etin olmadığı sofraya oturmaz. Bunaldım der 1 hafta kendi başına tatil yapar. 2 güne bir alkol tüketiyor. Iphone’nun en son çıkan modelini aldı. Saç ektirmeye 40 bin tl ödedi. Telefonunda şifre var ama istediğimde veriyor. Belki ne miktarda kumar oynadığını görmemi istemiyor.,İlgisizlik had safhada. Evin içinde 2 yabancıyız.
3 senedir Çalışmıyor. İstediği gibi bir iş bulamadı Antalya’da. Dili yok, üniversite terk. Alkole ayda 2 bin tl gibi bir şey harcıyor. Bir o kadar sigarası tutuyor. Kumar şu 9 kare olanı oynuyor. Yanyana üçü aynı gelince kazanılan. Bir de at yarışı oynuyor.
Bu bahsettiğiniz giderleri siz mi ödüyorsunuz onun için?Ben çalışmıyorum. Benim babamdan kalma kira gelirlerim var. Maddi madevim bir katkısı olmadığı gibi götürüsü de çok. Günde 2 paket sigara içer. Etin olmadığı sofraya oturmaz. Bunaldım der 1 hafta kendi başına tatil yapar. 2 güne bir alkol tüketiyor. Iphone’nun en son çıkan modelini aldı. Saç ektirmeye 40 bin tl ödedi. Telefonunda şifre var ama istediğimde veriyor. Belki ne miktarda kumar oynadığını görmemi istemiyor.,İlgisizlik had safhada. Evin içinde 2 yabancıyız.