• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleştirirken kırmamaya dikkat ediyorum ama laflarım üzerse kusura bakmayın😌
Şu an o kadar canım yanıyor ki yazılan hiç bir şey daha fazlasına sebep olamaz. Bir an önce toparlanmam ve çocuklarım için bir yön çizmem lazım.

Şu an o kadar canım yanıyor ki yazılan hiç bir şey daha fazlasına sebep olamaz. Bir an önce toparlanmam ve çocuklarım için bir yön çizmem lazım.
Zaten evin tüm giderini sen karşılıyorsun adamın gitmesiyle para biriktirmeye bile başlarsın.

Sigara ve alkol çok pahalı diyorlar.

Ben çalışmıyorum. Benim babamdan kalma kira gelirlerim var. Maddi madevim bir katkısı olmadığı gibi götürüsü de çok. Günde 2 paket sigara içer. Etin olmadığı sofraya oturmaz. Bunaldım der 1 hafta kendi başına tatil yapar. 2 güne bir alkol tüketiyor. Iphone’nun en son çıkan modelini aldı. Saç ektirmeye 40 bin tl ödedi. Telefonunda şifre var ama istediğimde veriyor. Belki ne miktarda kumar oynadığını görmemi istemiyor.,İlgisizlik had safhada. Evin içinde 2 yabancıyız.
Tüm masraflarını siz mi karşılıyorsunuz sahiden? Saç ekimi, iphone falan hep siz mi aldınız? Eve de bakmıyormuş bir de.
Alkolü kumarı da cabası, e sizle de ilişkisi kötü. Ortada bir evlilik yok zaten. Valla doğru karar vermişsiniz.
Çocuklar için çok beklediniz, çabaladınız. Şimdi layık oldukları ortam bu olmamalı, umarım güzel büyürler, iyi yaşarsınız bundan sonra.

Bebekleri alkollü, leş gibi bir sigara kokusuyla kucaklayıp öpüyorsa bence sorun çünkü onların organları minicik buluttan nem kaparlar🙄 Evin giderlerini karşılamayıp bu pahalılıkta alkole bu kadar yatırım yapması ciddi bir bağımlılık gibi geldi bana bu da hafife alınacak bir konu değil. İçtiği alkole göre değişir ama viski, rakı, şarap inanılmaz fiyatlarda şu an. Kumar konusuna zaten hiç girmeyeceğim boşanmak için tek başına yeterli bir sebep. En doğru kararı vermişsin duruguzel duruguzel çocuklarını düşünmek zorundasın🙏 Yolun açık olsun inşallah hayatının bundan sonrası sen ve kızların için çok iyi olur ❤️

İlişkilerle ilgili birkaç konuda yorumlarınıza denk gelmiştim eşinizle çok Farklı insanlar olduğunuzu ama birbirinize uyum sağladığınızı mutlu olduğunuzu yazmıştınız fakat ben ilişkinize gerçek hayatta şahit olmamış bir insan olarak nedense bunun aslında böyle olmadığını hissetmiş düşünmüştüm. Aynı şekilde bazı arkadaşlarım erkek arkadaşını eşini hayranlıkla anlatırken ben nasıl insan buna nasıl aşık olmuş dye hayretle dinliyorum. Sonra eşinizle ilgili başka bir konu vardı sizi bırakıp gitmeyi düşünmüştü eski yaşadığı yere orda bitirmeliydiniz bence. Üstünden zaman geçince ikinci çocuğunız olduğunu sorunları aştığınızı yazdığınızı gördüm orda da sadece üzüldüm aşılabilecek şeyler değildi çünkü üstünü örttünüz sadece. Eşiniz hep sorumsuz biriydi. Yalnız, kendine göre yaşamaya alışmış. Umarım burdan dönmezsiniz. Evlatlarınız bu evlilikten tek kazancınız. Çocuk istiyordunuz çünkü. Eşiniz olmadan çocuklarınıza maddi manevi daha çok faydanız olur.

İyi günler arkadaşlar.
4 senedir evliliyim. Pek çok defa boşanma eşiğinden döndüm. Bir noktadan sonra artık bardak taşıyor. Sanırım oraya vardım.
Dün eşim böyle söyledi. “Papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsun” Bir kadın neden papağan gibi aynı şeyleri söyler? Bazı şeylerden rahatsızdır, düzelsin istiyordur. Peki eş kişisi bunun için çaba harcadı mı? “Hayır”
Tanıştığımız günden beri aramızdaki en büyük sorun alkoldü. Eşime göre onun alkol alışkanlığı sorun edilecek boyutta değil. Çünkü taşkınlık yapmıyor, şiddet uygulamıyor. Diğer taraftan benim için özellikle bebeklerden sonra daha fazla sorun olmaya başladı. İki küçük bebeğin yetiştiği evde 2 güne bir çilingir sofrası kurulmaz. Bu çocukların sağlıklı beslenmesi, düzenli bir hayatlarının olması ve güzel şeyleri örnek alması gerekiyor. Son 6 aydır alkolün yanına bir de sanal kumar ve at yarışları eklendi. Bir koca, bir baba günün 24 saati kumar oynayarak geçirebilir mi?
Evlilik, hele ki çocuk sahibi olmak sorumluluk gerektirir. Evet ben aynı şeyleri belki yüzlerce kez dile getirdim. Ama o düzelmedi. Bende artık “istediğin gibi yaşa ama benden ve çocuklarımdan uzak dur” dedim. 20 Temmuz’da adli tatil başlıyormuş. Avukatıma mesaj attım. Ona göre dava açacağım.
İnşAllah bundan sonra bizim için daha güzel bir hayat olur. Hayatta bazen yanlış seçimler yapabiliyoruz. Ben kendi adıma bunları düzeltebilecek gücü kendimde bulmayı umut ediyorum. 🙏🏻 Sizlerinde dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum.
Çocuklar babasız büyümesin diye çok sineye çektim. Ama olmayınca da olmuyor. Ben bunu 2. Defa yaşıyorum. Bir evlilik tek tarafın çabasıyla yürümüyor. Bazen bittiğini de kabul etmek gerekiyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Vakit ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Evlenmeden önce alkolü bilip kabul etmişsiniz üstüne çocuk yapmışsınız. Geçmiş olsun. Kumar da başladıysa zannetmiyorum ki vazgeçsin. Boşanmak çözüm olabilir.

24 saat kumar oynayabildigine gore calismiyor mu esiniz? Alkollu, kumarli hayatini finanse edebildigine gore calistigini dusunuyorum ama...
3 senedir Çalışmıyor. İstediği gibi bir iş bulamadı Antalya’da. Dili yok, üniversite terk. Alkole ayda 2 bin tl gibi bir şey harcıyor. Bir o kadar sigarası tutuyor. Kumar şu 9 kare olanı oynuyor. Yanyana üçü aynı gelince kazanılan. Bir de at yarışı oynuyor.

Evlenmeden önce alkolü bilip kabul etmişsiniz üstüne çocuk yapmışsınız. Geçmiş olsun. Kumar da başladıysa zannetmiyorum ki vazgeçsin. Boşanmak çözüm olabilir.
O da aynısını diyor. İlk tanıştığımızda da içiyordum. Ama hem çocuklara kötü örnek olmamak adına, hem de kazancımızı böyle şeylere harcamamak için bence azaltması gerekiyor. Ben bekarken de böyleydim deyip çocuk sahibi olunca da aynı hayatı yaşayamazsın. Ben nasıl ki çocuklarımı herşeyden önce tutup, fedakarlık yapıyorsam ondan da aynısını bekliyorum.

3 senedir Çalışmıyor. İstediği gibi bir iş bulamadı Antalya’da. Dili yok, üniversite terk. Alkole ayda 2 bin tl gibi bir şey harcıyor. Bir o kadar sigarası tutuyor. Kumar şu 9 kare olanı oynuyor. Yanyana üçü aynı gelince kazanılan. Bir de at yarışı oynuyor.

Oyy oyy. Erkegin cok fazla bos kalmamasi gerekiyor iste boyle seylere sariyorlar. Cok hakli buldum sizi bosanma isteginizde, umarim cocuklariniz ve sizin icin en iyisi olur.

O da aynısını diyor. İlk tanıştığımızda da içiyordum. Ama hem çocuklara kötü örnek olmamak adına, hem de kazancımızı böyle şeylere harcamamak için bence azaltması gerekiyor. Ben bekarken de böyleydim deyip çocuk sahibi olunca da aynı hayatı yaşayamazsın. Ben nasıl ki çocuklarımı herşeyden önce tutup, fedakarlık yapıyorsam ondan da aynısını bekliyorum.
Ama azaltamiyor. Bu konuda haklı bekarken de iciyormus baştan kabul etmeyecektir iş. herkes aynı bilincte değil herkes de anne baba olmamalı. Siz de kocanizi biliyorsunuz madem baktınız 1. Çocukta düzelme yok üstüne bozulma var 4 yıla 2. Çocuğu da yapıp onların hayatını mahf etmeseydiniz. 1. Çocukta düzelmeyen adam 2. Çocukta sihirli değnek değmiyor. Umarım bundan sonraki hayatiniz daha sağlıklı huzurlu ve mutlu olur. Çocuklarınızla.

Alkolik biri içkiyi azaltamaz ki…

Ben çalışmıyorum. Benim babamdan kalma kira gelirlerim var. Maddi madevim bir katkısı olmadığı gibi götürüsü de çok. Günde 2 paket sigara içer. Etin olmadığı sofraya oturmaz. Bunaldım der 1 hafta kendi başına tatil yapar. 2 güne bir alkol tüketiyor. Iphone’nun en son çıkan modelini aldı. Saç ektirmeye 40 bin tl ödedi. Telefonunda şifre var ama istediğimde veriyor. Belki ne miktarda kumar oynadığını görmemi istemiyor.,İlgisizlik had safhada. Evin içinde 2 yabancıyız.

duruguzel duruguzel sitede yazdıklarınızdan tavrınızdan gördüğüm kadarıyla siz anlayışlı kibar bir kadınsınız, bildiğim kadarıyla aile bağları güçlü, maddi olarak da zaten aileden imkanlara sahip buna rağmen olanlar bana yeter demeyip çalışmış ayakları yere basan bir kadınsınız, sanırım 2. çocuktan sonra iş hayatını bırakmak zorunda kaldınız ondan önce çalışıyordunuz çünkü.

Siz böyle biriyken evlendiğinizden beri evinizi maddi manevi siz idare ederken eşiniz resmen bahaneler arkasına sığınıp sizin üzerinizden istediği hayatı yaşıyor, ne güzel para kazanma derdi yok, istediğim gibi iş bulamadım derim ki Antalya’da da iş bulamamak😵‍💫 cebinde kazandığı 5 kuruş parası yokken et yemekleri istemek, kel başına şimşir tarak için saç ekimi yaptırmak, yan gel Osman misali yatarken bir de bunalıp tatile gitmek, telefonlar meleforlar ohooo, gerçekten kusura bakmayın ama iyi yere tezgah açmış, Kadın Erkek ayrımı yapmam eşlerden birinin sağlık sorunu olur veya işten çıkarılmıştır bir süre işsiz kalır eve diğer eş bakar ama insan da gurur da olmalı, eşinizin hiç mi yüzü kızarmadı?

Para kazanır o zaman ihtiyaçları hobileri keyfi için istediği kadar para harcar ama hem yan gel yat maddi katkın olmasın, hem manen de ortalarda olma ama hep iste, siz eşinizi çok sevmişsiniz ama eşiniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, sizin gibi iyi kadınların maddi manevi istismar edilmesine üzülüyorum, bu sefer ne söylerse söylesin inanmazsınız inşaallah🙏

Konulara yaptigin yorumlardan tanir, mutlu bir evliligin var sanirdim Nihal, bu konuya denk gelince üzüldüm gerçekten. :(

Ben hem alkol hem kumar konusunda seni hakli buldum. Bazilari alkolü sorun etmeni anlayamamis ama adamin sarhos olup bir tartisma sirasinda Allah korusun sana zarar vermeyecegi, kendine zarar verip bebeklere travma yasatymayacagi ne malum. O yüzden gun asiri alkol almasi ve anladigim kadariyla sinirini bilmemesi gayet buyuk bir sorun.

Benim aklimda ikinizin bir otel islettigi kalmisti, orayi biraktiniz mi ya da hic calismadi mi?

Bu bahsettiğiniz giderleri siz mi ödüyorsunuz onun için?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X