Papağanım çok hasta :(

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
Konuyu nereye açacağımı bilemedim zor durumdayım arkadaşlar , papağanım iki gündür ishal doğru dürüst bir şey yemiyor , göğsünden hırıltı gibi sesler geliyor , ceviz çok severdi onu bile yemiyor atıyor .
Ankara'da kanatlılardan anlayan bildiğiniz iyi bir veteriner var mı?
Papağanımı kaybetmekten çok korkuyorum bu iki gün Süren ishal hiç hayra alamet değil.

Vtm veteriner var orası çok iyi canım. Tropik hayvanlar için hekim de var. Biran önce götür. Goturemiyorsan da ara gidip sikayetkerine uygun ilaç al. Vakit kaybetme daha fazla. Papagininin cinsi ne?

Hiç bekleme hemen veteriner'e götür. Benim kedimde olmuştu antibiyotik iğne yaptılar, suyuna katmam için ilaç verdiler geçmişti aynı günün akşamı. Battaniye sarıp götürmüştüm panik içinde ilk bulduğum veteriner'e girmiştim.

yakınımızdaki veterinere götürdük yalnız anlamıyorlar , bizim ki biraz huysuz dokundurtmadı kendisine.

canım ya ne yapsan acaba aklıma veteriner dışında bir şey gelmiyor ve seni anlıyorum bizimde muhabbet kuşumuz var tam 10 senedir bizle birlikte

bazen kaybetme korkusu geliyor aklıma ve düşünmek bile istemiyorum

Papağanlarla ilgili 1-2 iyi forum var oralara yazıp en azından bakım ve ilaç tavsiyesi alabilirsiniz.
muhtemelen bayteil tavsiye edeceklerdir.
Kuşlarla ilgili veteriner sayısı bir elin parmaklarını geçmez sanırım
7 tane sultanım var çok kereler kavga etmişimdir veterinerlerle...

Ya birşey sormak istiyorum. Sultanlar sizin sultanlarinizin yavrusu mu?

papağana bakar veteriner.ayrıca patates yedirebilsen şaka değil birazcık içini tutar.hiçbir şey yememesinden iyidir.

Şimdi bir veterinerle görüştüm , benim Ayağım kırık olduğu için ben götüremiyorum .biraz dan götürmeye gelecekler .
Inşallah düzelir yavrum

canım ya ne yapsan acaba aklıma veteriner dışında bir şey gelmiyor ve seni anlıyorum bizimde muhabbet kuşumuz var tam 10 senedir bizle birlikte

bazen kaybetme korkusu geliyor aklıma ve düşünmek bile istemiyorum
regarde-moi arkadaşın önerdiği veterineri Aradım birazdan götürecekler.
Allah korusun ona öyle bir alıştım ki , inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Dayanamıyorum .

regarde-moi arkadaşın önerdiği veterineri Aradım birazdan götürecekler.
Allah korusun ona öyle bir alıştım ki , inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
Dayanamıyorum .
Canım sıkma bu kadar canını. Benimki sultan bak üstelik seninki daha büyük ve dayanıklı bir kuş. İnşallah iyileşir biran önce.

aslında koca papağansa filan ilaç kaldırır diye düşünüyorum. muhabbetler ve diğer küçük kuşlar tık diye gidiyor ilaç taşımadan yavrum strese de girmiştir şimdi.çay filan içer mi acaba biraz toplaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…