eveeeeeeeeeet kızlar sonnda aldm tresan ppatya özlü sampuan ilk yıkamamda 2 kez az az kullandım yumusacık oldu bakalım 1 hafta kadar sonra nasl olacak.. yine yazıcam sac rengimi de koyabilirim hatta degismeyi farkedersemm
lütfen resim koyarmısın ?
ay kızlar bi kullandım kurumadan sertti saclarm gece yıkamstım sabah bi baktm o minik olan saclar kalkmıs havayaamannnnnnnn bi korktm sonra gittikçe diğer yıkamalarda falan düzeldi haliyle kuruyunca da yumusacık oluo
ben de bugün kullanmaya başlayacağım canım :))[/QU
hadi bakalımmmmmm :)) beklemekteyim:81:
ben de bugün kullanmaya başlayacağım canım :))[/QU
hadi bakalımmmmmm :)) beklemekteyim:81:
dün uzun bir aradan sonra ilk kez kullandım tresan paptyalıyı..ve sonuç...
yumuşacık ve pırıl pırıl parlayan saçlar ve kreme gerek bile yok...
muhteşem tek kelime ile
muhteşem tek kelime ile
bende hic krem kullanmıyorum sacıma gerek olmuyo zaten :79:
ben de tresan papatya özlü şampuan aldım,bi de otacının saç kremini aldım,yarın ilk defa kullancam.şampuanımın içine 1,5 kapak çam terebenti,1 kapağa yakın lavanta yagı (güzel koksun diye) 1 kapak da tatlı badem yagı,hint yagı ve fındık yagını (bu 3 yag toplam 1 kapak hepsi ayrı ayrı 1 kapak deil.sacım zaten yaglı,o yüzden şampuan arındırıcı özelliğini yitirir mi diye korktum tedbirli olmak da fayda var) karıstırıp koydum.çamterebentiyle lavanta ucucu(yakıcı) yaglardan oldugu için onları sabit yaglarla seyreltmek gerekiyormus.tek basına yakıcı yagların uygulanması,cilde teması zararlıymıs.inş iyi gelir ya saçlarıma.benim de boyadan önce cok gür saçlarım vardı kuaför fön çekemezdi,şimdi baya seyreldi saclarım.eger sac rengimi falan acarsa haber veririm.
Canim degisiklik oldu mu sac renginde,ben bugün kullanacagim bakalim ilk etkisi nasil olacak?
Ewt tatlm oldu biraz ısıkta bi foto cekip rengini grmenz icin koycm foto bugn veya yarn daha net anlasılır martn ilk haftasıydı snırm basladım kullanmaya bu arada
canım,
ben yeniden elidor'a döndüm..papatyalı olan da feci kepek ve kaşıntı yaptı ve de yağlanma ,zamanla..olmadı yani..elidor turuncu kullanıyorum şimdi :)
memnunum..
HADİ YAA:18: ay bende yok ole kepeklenme falan ama inş olmaz ya daha olmadı yani
inşallah olmaz canım sende..ama şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz sanırım...
kııızlarrr ince telli ve yaglı saclarm var hergn yıkıorum.. bazı kürler de kullanıorm ama papatya lı sampuanlar su ara ilgimi cekio sizce Zigavus mu Otacı mı Tresan mı daha iyi.....?
yardııııım
ya kızlar bişey sorucam pantene doğal sentez kullanıyorum şampuan ve saç kremiyle birlikte acaba bi ürünü tam takım setiyle birlikte mi kullanmak gerekiyo serumu ve maskeside var ama biraz pahalı olduğu için almadım şampuan iyi geldi set olarak mı kullansam acaba ne dersiniz???
muhteşem tek kelime ile
kız elidora naptın vaz mı geçtin
benim saçlarım kepeklenmeye başladı kuzu ya
yaramadı herhalde
bu şampuan da elimde patladı
tresan kullanmadım bak bi de onu mu denesem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?