- Konu Sahibi ironihayat
-
babanız memur ayrıca ek iş yapıyormuş ama buna rağmen babanıza para verdiğiniz görünüyor. Gerçi benimde durum size benziyo bende hiç para biriktiremiyorum üstelik seneye evleneceğim nasıl evleneceksem:44:
canım ailenin durumu iyiymiş işte, seni para vermeye mi zorluyorlar ki?Söylersin böyle böyle birikim yapacağım diye, onlar da düşünürler seni elbet
Bu listeye göre nerden kısmanız gerektiği belli.
Her ay 100-150 kıyafet için biraz fazla değil mi?
hımm aslında cok bıseyde almıyorum ama ındırım gorunce dayanamıyorum 1 2 derken yekun yapıyor.
canım sen şimdi kazandığının yarısını ailene veriyorsun. Ailenin ihtiyaçlarını tabiki karşılayacaksın ama baban biraz "tutumlu" ise yarın sen evlenirken sana destek olmayabilir. Adil olanı, şu an sen onlara, sen evlenirken de onlar sana... Ayrıca kardeşlerine, annene ihtiyacını almak babanın görevi. Kardeşlerin de nasılsa sen veriyorsun diye ondan istemiyorlardır. İstesinler... Böyle alıştırmayın. Yarın bi gün evlendin kardeşlerinin gene harçlığa ihtiyacı olacak..
Sürekli yaptığın şey vazifen haline gelir. Bir gün vermezsen bu sefer seni kötü bilirler.
aylık maaşının %10 unun kendi zevkine kıyafete vermen bence çok normal. kısacak bir şey yok. çalışıp evden harçlık alan kızlar var. sen sorumluluk sahibisin.
Babanla açık açık konuş... "ben buralara para veriyorum. yarın evlenirken elimde hiç param olmayacak.. sen mi verirsin yoksa ben kendi paramdan eve vermeyim ben mi biriktiriyeyim" de.
burdan birikse birikse ayda 100tl birikir. o parayla da ev düzülmez.
kiz sen hala paranı alamadın mıvalla bende forum takip kısmına artık düşmüyor halletti aldın sandım...
soruna gelince
70 80 sınema cafe arkadaslarla cıkarsak.
250 kredı kartı
100 market
cnmm bunları bence birdaha gözden geçir...kıyafete birşey diyemiyorum çünkü bendede aynı problem var çalışıyorum ve indirimde birşey gördüm mü ama gerçekten indirimdeyse alırım aylık 100 oraya ayırırım..fazlasını ayırmam he ayakkabı ihtiyacım mı oldu ayakkabı alırım ozaman o paraya
canım sen şimdi kazandığının yarısını ailene veriyorsun. Ailenin ihtiyaçlarını tabiki karşılayacaksın ama baban biraz "tutumlu" ise yarın sen evlenirken sana destek olmayabilir. Adil olanı, şu an sen onlara, sen evlenirken de onlar sana... Ayrıca kardeşlerine, annene ihtiyacını almak babanın görevi. Kardeşlerin de nasılsa sen veriyorsun diye ondan istemiyorlardır. İstesinler... Böyle alıştırmayın. Yarın bi gün evlendin kardeşlerinin gene harçlığa ihtiyacı olacak..
Sürekli yaptığın şey vazifen haline gelir. Bir gün vermezsen bu sefer seni kötü bilirler.
aylık maaşının %10 unun kendi zevkine kıyafete vermen bence çok normal. kısacak bir şey yok. çalışıp evden harçlık alan kızlar var. sen sorumluluk sahibisin.
Babanla açık açık konuş... "ben buralara para veriyorum. yarın evlenirken elimde hiç param olmayacak.. sen mi verirsin yoksa ben kendi paramdan eve vermeyim ben mi biriktiriyeyim" de.
burdan birikse birikse ayda 100tl birikir. o parayla da ev düzülmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?