Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bireysel emeklilikte 10 yıldan önce çıkarsan %15+giriş aidatı kesiliyor yani kar edeyim derken zarar ediyorsun,
altın hesabı aç ve sanal olarak altın yatırımı yap canım.
kızlar para biriktiremiyorum...biraz lüks yaşıyorum galiba..ama artık buna dur demem lazım..bana bir akıl verin..neler önerebilirsiniz..bireysel emeklilik felan varmış her ay bi miktar kesiliyormuş maaştan..(öğretmenim bu arada..)ama belli bir süre o parayı çekemiyormuşsun..ben hem biriksin hem acil bişey olduğunda çekebileyim istiyorum..ailem zaten karışmaz benim parama..anneme versem o biriktirsin diye yine alırım dayanamam..yada daha başka neler olabilir..fikir verirseniz sevinirimm
arkadasa şiddetle katılıyorum
bireysel emeklilikte yatırımı yası genc olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum
bir kere yaş sınırlaması var paradan kar edebilmen için
ben eşimle baya bir para yatırdım ama şimdi üstüne ekleyemiyorum 2 senedir oraya herhangi bir para koyamadım ve cıkmak istiyorum
cıkarsak paramız kesilcek,o parayı ne yapcaz bilemez bir haldeyiz,çıksak zarar cıkmasak süre cok uzun
en az 10 sene beklemen gerekiyor
bankacılar öyle bir anlatıyorki biz de gencliğe geldi inandık ama şimdiki aklım olsa asla yapmazdık
şuan en kazanc getiren yatırım aracı altın hesapları
bende 1 aydır altına yöneldim, en azından daha garanti,bozmak istesen zararın olmaz
söyle 1-2 sene beklesen altından baya kar edersin
ekonomistler zaten eger yatırım için bir öneri istiyorsanız mutlaka altın alın diyor
1.5ootl yatırırım diyorsan ayda bir bilezik ya da 2 tam 1 yarım altın al
at kenara
kasanız yoksa evde bankalarda da güvenle saklayabilirsin
bir bakmıssın gelecek sene bankada bir sürü altının olmus
ben de öğretmenim ayda 1400-1500 arası para biriktiriyorum.bir bankada hesabım var oraya her ay atarım.maaşım 1700 civarında. ortalama her ay 400 civarında da ek ders ücretim var.haftada 30 saat derse giriyorum.nasıl biriktiriyorsun diyeceksin? tutumluyumdur.dikkat ederim ama zaruri durumlarda yeme içme, yardım konularında paramdan asla kısmam.ama kılık kıyafette, lüks yaşamda kısarım.mesela kuaföre saç kestirmek dışında gitmem.saçlarımı boyamıyorum.diğer kuaförlük işlerimi kendim yapıyorum.kıyafetime gelince 5 yıllık öğretmenliğimin birikimi epey var ama yine de ihtiyaç doğrultusunda alırım,ama beğendiğim birşeyi çok pahalıysa almam.genelde kıyafet alışverişimi sezon sonlarında yaparım o zaman çok uygun oluyor ayrıca alışverişte sürekli gittiğim yerler vardır indirim yaptırırım ve pazarlık yaparım.gece hayatım yoktur.nadiren güzel film olursa sinemaya giderim.arada arkadaşlarla takılırım.okulum evimize çok uzak bu sebeple yol param öğle yemeği param ortalama her ay 450-500 civarında ailemle kalıyorum kira derdim yok.mesleğe ilk başladığımda gurbetteydim çok biriktiremedim.şuan 60 bin civarında birikmiş param var.araba alıcam inşallah yakın zamanda.Size önerim altın alabilirsiniz.her ay yarım altın alabilirsiniz.altın değer kaybetmez.yükseldiğinde ve sıkıştığında satarsın.
ben de öğretmenim ayda 1400-1500 arası para biriktiriyorum.bir bankada hesabım var oraya her ay atarım.maaşım 1700 civarında. ortalama her ay 400 civarında da ek ders ücretim var.haftada 30 saat derse giriyorum.nasıl biriktiriyorsun diyeceksin? tutumluyumdur.dikkat ederim ama zaruri durumlarda yeme içme, yardım konularında paramdan asla kısmam.ama kılık kıyafette, lüks yaşamda kısarım.mesela kuaföre saç kestirmek dışında gitmem.saçlarımı boyamıyorum.diğer kuaförlük işlerimi kendim yapıyorum.kıyafetime gelince 5 yıllık öğretmenliğimin birikimi epey var ama yine de ihtiyaç doğrultusunda alırım,ama beğendiğim birşeyi çok pahalıysa almam.genelde kıyafet alışverişimi sezon sonlarında yaparım o zaman çok uygun oluyor ayrıca alışverişte sürekli gittiğim yerler vardır indirim yaptırırım ve pazarlık yaparım.gece hayatım yoktur.nadiren güzel film olursa sinemaya giderim.arada arkadaşlarla takılırım.okulum evimize çok uzak bu sebeple yol param öğle yemeği param ortalama her ay 450-500 civarında ailemle kalıyorum kira derdim yok.mesleğe ilk başladığımda gurbetteydim çok biriktiremedim.şuan 60 bin civarında birikmiş param var.araba alıcam inşallah yakın zamanda.Size önerim altın alabilirsiniz.her ay yarım altın alabilirsiniz.altın değer kaybetmez.yükseldiğinde ve sıkıştığında satarsın.