- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi vivamedusa
-
Bankada tutuyorum ben ... Ama su dönem çok paraya az altın alabikiyosunKızlar selam, aylık 1.5 2 bin civarı bir parayı biriktirmek istiyorum fakat malumunuz enflasyon, türk lirası olarak biriktirmek mantıklı değil gibi. altın olarak az az her ay alıp koyayım diyorum da var mı öneriniz? yapanlar bankada gram mı tutuyor cumhuriyet altını olarak mı? gram altın olarak bankada tutsam ayarına göre değişiyor fiyatları uzun vadede hangisi daha avantajlı bilen var mıdır?
Ne vergisi geldi ki ?Yeni vergi geldi haberiniz var mı?
Artık aldığın altından ve dövizden de vergi alacak devletNe vergisi geldi ki ?
evet onu da biliyorum ama böyle dursa da eriyip gidiyor bu ayın bin lirası geçen ayın bin lirasıyla aynı değil malesefYeni vergi geldi haberiniz var mı?
fiziki olanla altın hesabı arasında var mı bir fark? çok bilmiyorum daha önce birikim yaptığımda dolar euro yaptım hep altınla ilgili çok bilgim yok ondan.Eğer güvenli bir kasa vs varsa en iyisi fiziki altın bence.
peki ayar seçiyor musunuz? 14 ayar 22 ayar vs gram altında da fark oluyor bunlar arasında hangisi daha mantıklı?Ben altın hesabı actım bankada gram usulü uzun vadede satmayacağım için zarar etmem diye düşündüm
Artık host ya devlet youtuberlerden vergi alsın fakirin altınina mi kaldıArtık aldığın altından ve dövizden de vergi alacak devlet
Alınıyordu zaten ama oran arttı. Binde 2 idi yüzde 1 oldu. 100 dolara 1dolar, 100gr altına 1 gr altın vergiArtık aldığın altından ve dövizden de vergi alacak devlet
Yeni vergi geldi haberiniz var mı?
Bence farklı bi yatırım yapın ,Kızlar selam, aylık 1.5 2 bin civarı bir parayı biriktirmek istiyorum fakat malumunuz enflasyon, türk lirası olarak biriktirmek mantıklı değil gibi. altın olarak az az her ay alıp koyayım diyorum da var mı öneriniz? yapanlar bankada gram mı tutuyor cumhuriyet altını olarak mı? gram altın olarak bankada tutsam ayarına göre değişiyor fiyatları uzun vadede hangisi daha avantajlı bilen var mıdır?
Fiziki altın alımlarında vergi yok bildiğim kadarıyla.Bu yeni gelen vergi ile sadece online işlemler için mi kesinti olacak.
Örneğin ben gidip kuyumcudan fiziki altın alsam nasıl olacakmış
Bilginiz var mı?
Fiziki altın alımlarında vergi yok bildiğim kadarıyla.
arabam var onun borcu bittiği için ekstra para geçiyor elime boş dursun istemiyorum. dediğiniz gibi şuan satsam aldığım fiyatın 150%sine satıyorum en kötü.Bence farklı bi yatırım yapın ,
Araba alıp da zarar edeni görmedim.
50ye aldığımız araba şu an 90'a çıktı.
onu da içine yediriyorlardır diye düşünmüştüm ben ya zaten bi ton vergi ödüyoruz onu da katıyorlardır.Fiziki altın alımlarında vergi yok bildiğim kadarıyla.
Yani çok sıkışınca altın hesabından cıt cıt bozduruyosun. Ama alıp evden götürüp bozdurmak zahmetlifiziki olanla altın hesabı arasında var mı bir fark? çok bilmiyorum daha önce birikim yaptığımda dolar euro yaptım hep altınla ilgili çok bilgim yok ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?