para biriktirme derdi

Altın hesabı açtırıp gram altın almak en mantıklısı çünkü alış-satış fiyatında fark en çok bunda oluyor ve kar etme durumu en çok gramda oluyor. Tabi zarar etme riskiniz de oluyor.

Artık aldığın altından ve dövizden de vergi alacak devlet
Aldığımız her seyden bir paça devletle bölüsmek ya da ona da aynısından almak zorunda kaldigimiza inanamiyorum. Tipki 1 paket sigaradan 3 dalın firmaya geri kalanin yani 17 adet parasinin devlete gitmesi gibi.
İnanılmaaaaaz.

₺ olarak bencede koymamalısın.Ben altın hesabı açmıştım düzenli koymadan borsa gibi takip edipdüştüğünde alıp çıktığında bozuyordum bir nevi ticaret döngüsü ama uzun vadede kazandıran bişey.Fakat artık 1 iş günü bekletip hesabınıza o kura göre yatırmaları geçtim ekstra vergide kesiyorlar o yüzden bu dediğim pek mümkün görünmüyor. Bozdurmam kenarda kalsın diyorsan geçen yıl dolar ve eurodan fazla getirisi olmuştu altının nitekim bu yılda öyle görünüyor

Ben kimsenin yüzüne bakmadığı bozuk paraları biriktirip üçüne, beşine bakmadan dolar alırım. Bana yabancı para alıp birikim yapmak karlı değil diyorlar ama ben şöyle düşünüyorum,eğer öyle yapmazsam o para öyle böyle gitcek. Yabancı para olunca da bozdurması zor geliyor. Ama tabi yatırım yapılacak olan para daha yüklüyse altın daha mantıklı

Bencede çok acı birşey zaten maaşımızdan da kesiyorlar çok para alıyormuşuz gibi yakında nefes alma vergisi kesecekler

24 ayar bilezik olmaz.Bence de altin en iyi yatirim alabilene,gram gram da olsa yarim gram bile alinsa kardir her zaman.

Eşim gram altın hesabı açmıştı çok güzel sürekli artıyor tabi azaldığı da oluyor ama daha karlı . Kuyumcuda bozdursan daha düşükten bozuyor ama gram altında hesaptan bozunca 1-2 lira oynuyor demişti eşim
Ama altını alayım köşede dursun deme bir şekilde kaybolur Allah korusun bankaya koysan kira bedeli alıyorlar en iyisi altın hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…